Sodiaagi nurgake
Jäär naine - kui truu ta on?
Agnes 22. august 2014, kl 21.28 |
No ei tea, kui tõsiseltvõetav see nüüd just on..
"Jäär — ainuke põhjus miks üks Jäär või Jääratar peaks petma on see, kui ta on tüdinud ja otsib seetõttu enda ellu põnevust. Seega, kui su partneriks on selle tähemärgi esindaja, siis ära lase suhet unarusse. Kindlasti pead aeg-ajalt tõstma ka oma kaaslase egot, tee talle komplimente ja anna teada, kui armas ta sulle on"
"Jäär — ainuke põhjus miks üks Jäär või Jääratar peaks petma on see, kui ta on tüdinud ja otsib seetõttu enda ellu põnevust. Seega, kui su partneriks on selle tähemärgi esindaja, siis ära lase suhet unarusse. Kindlasti pead aeg-ajalt tõstma ka oma kaaslase egot, tee talle komplimente ja anna teada, kui armas ta sulle on"
jäär naine 22. august 2014, kl 21.38 |
Liisi 22. august 2014, kl 21.39 |
Olen jäär ja pole kordagi püsisuhtes olles petnud. Samas aga kui suhe tundub ennast ammendanud olevat siis jäär teeb konkreetselt asjale lõpu ennem kui uutele jahimaadele siirdub. Jäärad on truud loomad aga sellist meest, kes jäärale pinget pakub on suhteliselt keeruline leida. Mina leidsin õnneks oma kaalud 13 aastat tagasi;)
irooniapõõsas 22. august 2014, kl 21.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
no 22. august 2014, kl 22.22 |
Ja nii on! 22. august 2014, kl 23.51 |
Agnes 23. august 2014, kl 12.27 |
Onon. Jäär on üldse kogu taevalaotuse, kogu universiumi kõige truum olevus!
Olgu olukord, kuitahes hull (suhe kuitahes igav, maha käinud ja p.kukkunud) - tema ikka kannatab truult hambad ristis viimse päeva laupäevani :))
Jah, selles võib kindel olla, et jäär vannub ja on truu kuni surmani (kuni suhe on läbi tema silmade hea, ilus, põnev ja köitev) :)
Olgu olukord, kuitahes hull (suhe kuitahes igav, maha käinud ja p.kukkunud) - tema ikka kannatab truult hambad ristis viimse päeva laupäevani :))
Jah, selles võib kindel olla, et jäär vannub ja on truu kuni surmani (kuni suhe on läbi tema silmade hea, ilus, põnev ja köitev) :)
jäärN 23. august 2014, kl 16.10 |
Kui on vastastikune armastus ja hoolivus siis loomulikult olen truu. Kes siis poleks? Kui suhe on end ammendanud siis pole ju truudusel ka enam tähtsust. Kui armastan siis hoolin ja hoian väga oma partnerit, annan endast kõik, et tal oleks hea. Ei huvita üldse vastassugu, olgu nad siis nii ahvatlevad kui tahes. On vaid üks inimene, kellele pühendun 100% ja saan seda ka vastu.
täitsa rahulik jäär 34 23. august 2014, kl 17.59 |
Kui mul on ikka üks, kes hinges ja südames, siis ei tule teised mehed meeldegi :) Minu mees on ju kõige parem! :) Petmine on jäära jaoks tahtmise küsimus ja teisi peale oma mehe ta lihtsalt ei taha, nii lihtne see ongi. Kui tahab, siis ilmselgelt suhe ei toimi. Kuid üsna tõenäoliselt saad sa sellest kohe aru ja tavaliselt jääratar lõpetab enne vana suhte ära, kui uuega alustab ja see on nii ka seksi puhul. Jäärale on tõesti nii vaimne kui ka füüsiline petmine loomuvastane :)
täitsa rahulik jäär 34 23. august 2014, kl 18.10 |
Meie E on jäär 23. august 2014, kl 20.16 |
Evelin 24. august 2014, kl 13.29 |
!!! 24. august 2014, kl 16.09 |
litsakas blondiin 24. august 2014, kl 17.19 |
Orochimaru 02. september 2014, kl 18.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 38 |
kyll 15. september 2014, kl 15.05 |
Lisa postitus