Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksik kõige hullem tähtkuju???
 
Kaksiknaine 20. märts 2012, kl 20.27
Lausa kohutav on kuulata, kui nii inteligentset, tarka ja väga heasüdamlikku tähtkuju tümitatakse.
Kaksik teeb vigu ainult siis, kui elu on muutunud väga, väga pikalt rutiinseks või väljakannatamatuks, siis tõepoolest tuleb see hetk lihtsalt oma kibedus välja elada. Kaksiknaiste truudus on seotud usaldusega ja kui see on läinud, siis järgneb sellele kohutav pettumus,mida lihtsalt peab välja elama, et edasi elada.
Annaks jumal meie tähtkujule õigeid tuttavaid,mehi jne....
Armsad juhututtavad, te olete tõesti vaid hetkeks kasutusel, keda järgmine päev ei taha isegi meenutada.
Oma kogemusest võin öelda, et kui kedagi armastad, siis on see lõputu, mitte kleepuv ja ahistav, isegi kui see oleks nii, siis kaksik annab oma tarkuses teise vabaks.
Ideaalis peaks ju nii olema, et kui annad , siis saad vastu ja see oleks õiglane.
 
intel(l)igent 21. märts 2012, kl 08.39
just,kaksikud on enamasti kirjaoskajad.
 
Kaksikmehed 21. märts 2012, kl 08.42
on super,kuigi nad petavad.
Suhe nendega muudab rutiinse elu rõõmsaks,need luuletused ja komplimendid.
 
lõbus - lõbus.. 21. märts 2012, kl 22.46
mis sest et petab...peaasi, et luuletab :P.
 
r2stik - >II< 22. märts 2012, kl 03.44
pole inimest kellega kaksik hakkama ei saa! avage end kaksikule ja minge kaasa siis alles hakkavad tähed taevas eredalt särama!:) - tõsi - salatsemine, vassimine, valetamine on kaksiku viimane piir kuid kes meist peab lugu sellistest inimestest...? :)
 
Kaksik naine 22. märts 2012, kl 08.43
olen vist väga paksu nahaga. Mind ei huvita mis teised arvamus, peaasi et ise oma südametunnistusega pahuksisse ei lähe. Mulle meeldivad terava keelega ja natuke musta huumoriga inimesed. Sellised kes pingutavad kogu elu et teistele meeldida on ikka väga tüütud inimesed ja kuhu jääb oma arvamus???
 
kaksik 22. märts 2012, kl 18.20
intel(l)igent

Vaata, kaksikud on ikka väga andekad. Nad oskavad kirjutada ja oskavad lugeda, sõltumata sellest, kas mõni täht on valesti trükitud, puudu või üle. Neid ei sega isegi tühikud, komad ja punktid- ikka saavad aru. Aga igasugused närilised no kohe mide kuitaki eip daiba sisu.
 
kuhu 30. märts 2012, kl 10.26
see paks nahk küll kaob, et ei talu mitte mingit kriitikat.
kommenaaride kustutamine ei aita, see ei muuda mitte midagi.
elust nagu rämps välja visatud
 
marri 04. aprill 2012, kl 17.45
idee järgi peaks 1/12 planeedi inimekonnast olema siis ühesugused. tunnen paljusid kaksikuid ja olen ise ka- ütlen kaksik kaksikut tunneb - kohe tunnen ära - et see inimene on minuga ühest tähtkujust.
olen 15.a. ühe ja sama mehega abielus -seega ei saa väita, et vahetaks mehi. Mees on aga rahulik inimene, harjunud mu rahmeldamisega, nüüd tõesti enam ei viitsi nii palju ettevõtta ja teha. suur sõpruskond on, käime palju läbi, korraldan mõnuga üritusi, käime reisimas. lpased on minuga väga rahul, et neil tegeus ema on. Ka tööl suudan mitut asja ajada, õnneks on elukutse ka sobiv. Võin olla maal mats ja linnas vurle.
 
täitsa nii ongi 05. aprill 2012, kl 11.21
XIV juuni pühvli aasta.
sobib ideaalselt oma hingesugulastega
 
kaksik 18. jaanuar 2013, kl 23.28
seda teksti lugedes ma ütleks ,et inimesed näevad aunult teiste vigu aga enda omi :D ei näe.. ma tunnistan ma olen veidi ebakidel energiline aga mõnedel inimestel on jus nt jääradega probleemid nt mina ei salli jäärasid väga aga ikkagi ma ei sõima neid kohe igassugusteks sühhokateks jne nt jäärad egoistid , kalad unistajad jne jne kõigil meil on imelikke omadusi nii et leppige keegi ple siin mingi printsess :D
 
vaatame teistpidi 19. jaanuar 2013, kl 12.24
Teised inimesed ei ole süüdi, kui ei jõua Kaksikutega sama tempot pidada ja Kaksikud tüdinevad iga väikse ajahetke järel.
 
huvitav 30. mai 2013, kl 16.59
Kaksikud on väga head inimesed. Pigem selline vale arusaam on tekkinud vaid sellest sõnast. Kaksikud sõna ei saa tõlgendada kuidagi sõnaks kahepalgeline, mida vähese haritusega inimesed teevad. Tähendab see sõna pigem seda, et on topelt jõudmine, heasüdamlikus, kannatlikus, ustavus. Saad kõike head topelt. Kadedad inimesed hakkavad tavaliselt halvasti ütlema, kuna võtavad kinni sõnast Kaksik - ilma ise millestki arusaamata. Mina olen täheldanud, et inimesed kes kaskikutest halvasti räägivad - on ise tihtipeale kibestunud. Kaksikud keda mina tean on alati abivalmis, huvitavad inimesed ja ei räägi halvasti teistest inimestest.
 
kaljukass 22. juuli 2013, kl 16.37
 
kaks poolt 22. juuli 2013, kl 17.47
Ära unusta Merkuuri rolli varaste ja valetajate jumalana.
 
Kaksik mehest 22. juuli 2013, kl 18.52
Kõigil head ja vead. On huvitav inimene ja kunagi pole temaga igav. On abivalmis, kohusetundlik. Vahest tundub veider, sest võib halvasti midagi öelda, ning solvavalt, aga samas heastab selle jälle tegudega. On kindlasti ka kaksikuid erineva iseloomuga ja ei olene ainult tähtkujust vaid isiksusest endast ja tema käitumisest.
 
Arvamus mehelt 24. juuli 2013, kl 21.17
Kaksik naine pole kõige hullem tähtkuju.Nad on kenad,targad,sexikad,energilised.
 
Sõnn 25. juuli 2013, kl 07.16
Huvitava kommentaar on täppi ja ka arvamus mehelt. Sõbranna on kaksik ja ta on tõesti tõeline pärl, sest ta on tõesti mitmekülgne ja laia silmaringiga. Väga arukas ja suudab ära teha kadestamisväärselt palju, mis peamine, tal on hea süda ning oma lähedasi hoiab väga!
Oskab hinnata ka kõige väiksemaid asju siin elus ja neist teha midagi väga suurt ja erilist, mis on varju jäänud! Tõesti kuuleb neilt halvustavat kriitikat väga harva, siiski proovivad näha head enamuses ja huumorimeelt neil jagub! Otsekohesed on ja vahest väga teravalt ausad! NB! Alati oskab sünnipäeva kinkidega üllatada ja pahviks lüüa! :D Vahvad ja toredad on!
 
Pole ma 25. juuli 2013, kl 14.02
kaksiku naisest paremat naist voodis näinud.Sexuaalsuse tipp.
 
eesti naine 25. juuli 2013, kl 16.51
oiii, mees kaksikud....
jõudsime lausa kihlused ära pidada ja siis tuli välja, et iga tüli ajal(juba 3 kuud enne kihlusi) leidis ta omale tutvusportaalist uued naised,kes muidugi minu olemasolust ei teadnud, võttis aega mis võttis, aga vahele see vennike jäi, loll mees ja muud midagi, külakoera ikka ringi ei kasvata...
kahju ainult,et ma varem ei kontrollinud tema tegemisi, usaldasin liigselt, kuna suhtes olles ei tule mul pähegi meest kontrollida- mina ju nii ei tee! Ikka kompleksid on suuremad neil juppjalgsetel meestel, enesehinnang on maale lähemal..

NAISED!!! kontrollige tutvusportaale, teie kullakesed ripuvad seal aastaid üleval, nii eesti,kui soome poole peal, koju tulles valetab silmad-suud täis ja arvab,et kõik on endiselt roosa ja ilus... lisaks toob ta mõne salajase haigusegi kingituseks...
Tervitused sulle sinna Suonenjoele, Kuopio lähedale Tiit...
*sääsevaba suvi*
 
Kaksiku mees 26. juuli 2013, kl 04.06
on väga korralik meesterahvas.
 
Kaksik mees 26. juuli 2013, kl 15.06
on ka kõva ärimees.Lausa imestan oma tuttavate hulgast,kuidas see mees sellisest rämpsust oskab lahti saada.
 
Kaal mees 27. juuli 2013, kl 19.26
Kaksik naine ei unune kunagi, lohutuseks sulle teemaalgataja, siis kaalud mehe suhtes leiab head sõna siin veel vähem kui kaksikute kohta, hakkas parem? :)
 
kaksik naine 10. september 2013, kl 10.16
Ei salli valet,taban selle välgukiirusel kohe ära.Aeglased inimesed käivad närvidele,kaua mõtlevad,veniv kõneviis jne.Elus peab olema särtsu,huumorit ja muidugi armastust :D
 
Oo jaa 10. september 2013, kl 11.22
Tutvusportaalis võib pisike kakasik tõesti erutada,kuid üle paari korra ei viitsi seda tühja juttu ajada. Tegusid ,rohkem tegusid,kulla kaksikud,nii arvab sõnn.
Ja need uued prutad jätavad ta varsti ja tuleb jälle lilledega.
 
kvaa 10. september 2013, kl 21.53
Tolgused on(kaksik-mehed) ja voodis alla keskmise,igas mottes
 
Hõivatud Sõnn naine 11. september 2013, kl 11.24
to kvaa: Üldistad kaksik mehi ja tean kaksik meest, kes pole tolgus. Huvitav inimene ja oskab olla tasemel igas olukorras.
 
Kaksikust neiu 15. oktoober 2013, kl 22.58
Väga huvitavaid asju saab siin foorumis enda kohta teada. Ei osanud arvatagi, et olen psühhopaat.. aga eks inimene õpib kogu elu.
Mind häirib jubedalt üldistamine. Ja ma ei saa sinna midagi parata, tunnen end puudutatuna, sestap ma pidin ka endapoolse kommentaari lisama.
Ei saa mina ka absoluutselt aru inimestest kes on kibestunud ja viha täis. Ei salli lihtsalt negatiivseid inimesi. Milleks olla pessimistlik kui on võimalik olla optimistlik ja elu on kohe mitu korda helgem ja toredam.
Siin on päris palju kaksikute kohta halba öeldud, sellega mina ei nõustu. Ei ole need kaksikud nüüd nii kolekollid ka.
Kaksikmeeste kohta tean niipalju öelda, et endal ka tutvusringkonnas üks noormees. Viks ja viisakas ning hästi tore ja meeldiv poiss on. Ei oska küll midagi halba tema kohta öelda. Ringitõmbaja ka ei ole.
Inimestele kes siin kaksikute kohta nähvasid, et ei kõlba nad kusagile ja täielikud lontrused.. Palun mõelge enne kui midagi ütlete.
 
kaljukits 16. oktoober 2013, kl 19.48
kaksik on tyhi inimene
 
kaksik 16. oktoober 2013, kl 21.00
kaljukits ei ole ise ka kedagist asi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!