Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksik kõige hullem tähtkuju???
 
IFF24 12. oktoober 2015, kl 02.43
to AUTORILE
miks peaks soojust välja peksma? :D See on nüüd küll imelik, et kui inimene on külmem ja lippab rohkem omapead ringi.. right?
 
suht jubedikud 24. jaanuar 2016, kl 20.31
Mul tutvusringkonnas kahjuks või õnneks ikka pääääris palju kaksiku-tähtkujust inimesi. Ja nad oleks nagu kõik ühe puuga löödud. Nende peale ei saa eriti kindel olla, meeleolu muutub nagu ma ei tea mis, äkkvihaga, pealiskaudsed, truudusetud, näo ees lipitsevad, enesekesksed. Vist ainuke positiivne omadus ongi see, et oskavad end seltskonda sisse süüa ning naerda iga asja peale ja elu kuidagi lihtsamalt võtta kui ehk paljud teised.
 
kõige hullemad 24. jaanuar 2016, kl 20.33
ongi minu kogemuste järgi kaksik, skorpion ja kaalud...

neist kõige hulled vast skorpion.
 
kaksikud 24. jaanuar 2016, kl 20.38
räägivad rohkem kui iial teha suudavad ning manipuleerivad on tõesti. Ühesõnaga suuga teeb suure linna..
 
to suht jubedik 26. jaanuar 2016, kl 13.41
ise ka kaksik ja võin selle peale kosta, et sina veel mõtled nende jubedate omaduste peale, aga kuna nemad võtavad elu suht lihtsalt, siis nendel on täiesti savi teiste inimeste arvamusest ehk siis sina jääd kaotajaks oma ebameeldivate tunnetega nende vastu.
 
Kaksikud on parimad 27. märts 2016, kl 14.48
Kes on saanud tundma kaksikut nii nagu mina, see on ōnnelik. Kōige südamlikum tähemärk, hoiab ja austab inimesi. Väga palju ideid.
 
unetu50 28. märts 2016, kl 13.16
kellel savi teiste arvamustest ongi ehe näide enesekesksest käitumisest ja põhjendamatult kõrge ego ei vii suhtes kuhugi mujale kui ainult karidele. manipuleeriva,salakavalad ja õelad, suured sõnad ja suured valed. saab oma taskud täis ja ihad rahuldatud ja hops teise naise juures kurtmas ja kaastunnet nurumas, kui halb naine tal oli ja kuidas talle on liiga tehtud.
 
kaksikud 28. märts 2016, kl 18.37
võimatu usaldada, tujutsevad ning arvavad endast väga palju
 
kaksik ka 28. märts 2016, kl 23.57
to eelmisele
ju sa pole pälvinud kaksikute usaldust, enne kui teise peale näitad- vaata kõigepealt iseennast, see ongi peegeldus, kogu kaksikute käitumine toimubki enamuses peegeldusena (siin palju kirjutatud teema). Laste moodi- sina hea, mina hea, sina halb, mina vaatan kõrvalt ja vb kaon üldse ära.
 
jommaiiijoo 29. märts 2016, kl 08.22
Maailmas on kaksikuid ca miljard, ok veits alla selle. Kui mitut me tunneme? Kui primitiivne, kitsarinnaline, üldistav ja lihtne võib ikka inimene peast olla, et kõike inimese omadusi sodiaagimärgi vastutusele panna.
 
vohh 29. märts 2016, kl 17.41
Ei tahagi kaksikute usaldust. Mingu tujutsegu endasuguste keskel.
 
leena 31. märts 2016, kl 23.32
kaksik ajab alati tagasi, ka siis kui ta on täielikult süüdi!
 
Aamen! 24. aprill 2016, kl 22.25
Kaksik ei vääri õiget armastust, ehk vb lolli inimese lolli jumaldamist.
Samuti sobib teeseldud armastus. Tõelist nad küll ei vääri, selle lõhuvad ükshetk ära ja süüdistavad selles teid ise! :) Ükski kaksik vastu ei mögise, teie suust muud ei tule, kui head te olete, aga käitute ristivastupidi! Seega lõuad! Ühel horoskoobi lehel oli ka statistika, mille järgi enesetappe on sooritanud kõige enam just kaksikute kaaslased. Ei imesta!
 
Ohkab 25. aprill 2016, kl 07.33
IGA inimene väärib armastust! Igaüks! Küsimus on omavahelises sobivuses. Kui ma ei sobi näiteks sõnnidega, siis ei ole mul veel õigust arvata, et nad pole armastust väärt. See, et mina konkreetselt kellegagi ei sobi, on minu probleem. Elu ongi üks suur otsimine-leidmine, mõned ei leiagi, paljud saavad valusaid kogemusi jne. Aga siis tuleb minna edasi ja jätta seljataha need, kes ei sobinud, mitte elu aeg viha kaasas kanda. Kui tahta saada õnnelikuks, on üks esimesi õppetunde aktsepteerida inimeste erinevusi ja mitte oodata, et kõik käituksid sinu ootustele vastavalt.
 
kahepalgelised 25. aprill 2016, kl 10.24
Minukogemus kaksikutega, nad on uhked ja ülbed inimesed, alguses lasevad arvata sootuks midagi teist! Süüdimatud samuti! See väärtusetu otsimise mäng ja valed, mis neile iseloomulikud ei vääri küll tõesti midagi! Seega ei ole mõtet kaksikuid usaldada ega sealt midagi loota!
 
evee 25. aprill 2017, kl 06.48
Olen kaksi ja tean et tujid on kõikuvad.Vähe sellest siis olen püsimatu.Teen mitut asja korraga õnneks viin kõik lõpuni mis alustan.Meeldib flirtida silma paista,armastatuna ennast tunda.
 
neitsim 21. juuni 2017, kl 23.12
https://li.st/myrtedriesenaar/reasons-why-geminis-are-the-worst-signs-4GU90n9a2UkctfH8JjDg78
 
Kaksik M 21. juuli 2017, kl 16.32
Tere

Ma olen küll kaksik aga enesekeskne küll pole,ma sõltun väga palju endast ümbritsevast ja kuidas nad minuga käituvad. Ning see mis te räägite siin pole ka kõik tõsi... . Loeb nende lapsepõlv ja kuidas/mis seltskonnas nad üles kasvanud on. Mina olen nt väga tagasihoidlik ja melanhoolik. Ma küll pole suhtes vilunud aga selle taga on ka see,et ma pole kohe suhtesse langenud ja pole kogemusi .Ta teab mu vigu ja aksepteerib neid aga partnerile olen olemas koguaeg .Kipun flirtima teistega aga mu partner teab seda,et mu iseloom on lihtsalt selline ja südames armastan ikkagi seda ühte. kõrvalhüppeid ei tee... minu maailmavaade ei lubaks seda.Ta usaldab mind ja mina teda. Hoolin väga oma sõpradest ning kui neil midagi on siis ma aitan neid, on paha tuju siis ajan naerma , teen kõik võimaliku, et neil hea oleks ja samas on oma partner keskpunktis. Ning usaldus tekib ajapikku teise inimese vastu. Mul on palju sõpru,kes usaldavad mind ja kui midagi vaja,siis räägivad ja ma aitan neid. Ma küll ei eita,et mul selliseid iseloome pole nagu siin öeldud aga see ei tee minust halba inimest kui ma võib-olla kord mitme aasta jooksul selline olen ,kuna suhe töötab väga ilusti, Meil mõlemal omad vead ja teame seda ,sõbrad usaldavad mind ja olen usaldusväärne, ning valetamist ma ei salli. Minuarust toob valetamine ainult häda juurde. Kõik saab alguse üksteise mõistmisest ja üksteisega miinustest rääkimistest ja nende aksepteerimisest.

Kokkuvõttes tahan öelda,et see kui te leidsite ühte sorti kaksiku ei tähenda,et talle kaksik vastandit pole. Nt mul on sõber kes on minuga samal päeval ja aastal sündinud aga me oleme üldse erinevad. Tema on oma soo armastaja ja mina olen vastassoo armastaja. Jumala loomaaed on kirju ning igale inimesele/tähemargile ja käitumisele on samas ka vastand.
Ärge palun lahterdage ühe järgi kõiki...
 
Olen 28. juuli 2017, kl 16.14
"Aamen" ja "kahepalgelised" teiega täiesti ühel arvamusel. üka naiskaksik, kes teada, on eriliselt jõhkralt agressiivne ning salakaval abielumeeste püüdja ning ärakasutaja. Ränk tulevik saab sellisel igatahes olema.
 
Kaksikud 29. juuli 2017, kl 00.05
Rääkijad on nad kõvad. Väike hulk on tõsisemaid.
 
ei saa aru 29. juuli 2017, kl 00.08
evee Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen kaksi ja tean et tujid on kõikuvad.Vähe selle
> st siis olen püsimatu.Teen mitut asja korraga õnne
> ks viin kõik lõpuni mis alustan.Meeldib flirtida s
> ilma paista,armastatuna ennast tunda.

Milleks flirtida kui abielu tähendab olla abikaasa, mitte teistega flirtija? Flirtimine on lootuse andmine. Flirdid teistega, annad lootust ennast kätte anda.
 
G 11. august 2017, kl 10.51
Muud probleemi ei olnudki, kui et kuidagi kaks erinevat nägu oli. Kahjuks alustas ilusast näost ja lõpetas pahupoolsega, aga õnneks toimus see lühikese aja jooksul ja üsna suhte alguses. Muidu intelligentne ja kirglik mees, sobisime nendelt külgedelt hästi.
Aga selles, et ta pisiasjust närvi läks ja halvasti ütles, olin süüdi mina :) Kõik, kellega olen suhelnud, alati imetlevad, kui rahulikuks ma suudan jääda ja raskustest huumoriga üle saan, ka tema mainis seda.
Sellegipoolest ei vaja enda kõrvale närveldavat kaaslast, tahan ikka rahulikku ja sallivat meest. Kaksikmees küll vabandas ilusti, aga milleks mulle tagantjärele vabandused, kui tegemata või ütlemata saaks jätta? Tuleks oma närvikava korda saada ehk?
Kahju, algus oli küllaltki paljutõotav.
isemaag 06. september 2017, kl 02.23
Kaksiku tähemärk + kassiaasta. Kogemuste võimendaja.

Export - Import.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 06.09.2017 02.26.
 
Oh jah 04. november 2017, kl 17.40
Ma imestan, et teie kõik siin, kes te nii hästi päikesemärke tunnete, ei tea seda lihtsat asja, et päikesemärk pole veel kõik. Näiteks mina olen Jäär, kuid Kuu oli minu sünnihetkel Vähis ja seetõttu pole mul Jäära omadustest peaaegu haisugi. Olen Vähk mis Vähk. Minu vend on Kaksikud, kuid tal on suisa neli planeeti Sõnnis (sh Mars ja Veenus) ja püsivamat, sihikindlamat inimest kui tema ma ei tea.

Päikesemärk, Kuumärk ja tõusumärk on kolm kõige olulisemat mõjutajat ning Päike ei pruugi olla neist kõige tugevam, sest kui teised märgid kisuvad inimese iseloomujooni vastupidises suunas ja muud planeedid toetavad neid, ei pruugi Päikesemärgi antud omadustest midagi alles jääda.
 
"Unetud" le ja "kahepalgelised" le 19. jaanuar 2018, kl 20.39
Olen teiega täielikult sama meelt. Lisaks on üks rõve kaksik eit ka perelõhkujast ilge manipulaator. Tal oma tegemiste eest uskumatu vatutus kanda, kuid seda ta ei kujuta isegi endale ette mitte.
 
See viimane postitus 19. jaanuar 2018, kl 20.41
Siin eelpool kirjeldatud kaksikeidel on kõige halvemad skorpioni ja jäära omadused. See räägib kõik.
 
vähk 29. jaanuar 2018, kl 15.23
Tean päris palju kakskuid ja üks ühine joon on neil kõikidel. tahavad alati kuuluda kuskile kõrgemale kui nad tegelikult on.
Iseloomustavad halvad jooned on: kahepalgelisus, tujukus, lipitsemine , reeturlikus.
 
jaa 02. veebruar 2018, kl 18.26
kahjuks peab nõustuma...
 
Kaljukits naine 03. veebruar 2018, kl 09.19
Kui võtta horoskoope juba ette sellena, mis nad tegelikult on, kerge meelelahutus, siis võib ju seda mängu kaasa mängida ja siin inimesi vastavalt nende tähemärgile lahterdada :) Nii palju kui isiklikult sellest tähemärgist inimesi tean, on nad toredad, võtavadki elu ja inimesi kergelt ja ei põe. Minu kohati põdevale iseloomule on see heaks turgutuseks, kui saan nendega suhelda. Ja siin keegi ütles ka juba, et nad on täpselt nii nagu sina nendega oled, ehk sinu enda käitumise ja tegude peegel. Ja miks peaks võtma südamesse suvaliste võõraste inimeste arvamusi. Lähedastega on muidugi teine lugu, nendega arvestavad ka need minu tuttavad Kaksikud igati. Ehk minu jaoks on see õiglane tähemärk, saad täpselt seda, mida ise oled nõus endast välja andma Ja reetureid ja silmakirjateenreid olen paljude teiste tähemärkide seas märksa rohkem kohanud.
 
Ka erinevate kaksikutega kogemusi 01. juuni 2018, kl 10.27
kaksikud on kohutavalt vastik inimtüüp. Alatud ja südametud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!