Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksik kõige hullem tähtkuju???
 
kaksiknaine 02. september 2020, kl 02.13
009 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kahjuks olen puutunud kokku erinevate selle märgi
> esindajatega ja kahepalgelisus on neile otsaette k
> irjutatud lausa. kui vähegi võimalik, hoian nii ka
> ugele kui võimalik. usaldama neile ei hakka ammugi
> midagi, siis on kohe nuga seljas, seda olen ka mi
> tm puhul tunda saanud. olgu või uus tutvus, vahet
> pole- naine või mees, kui selgub, et on kaksik, si
> is olen ekstra ettevaatlik ja püüan rohkem vältida
> . ei räägi suhete osas, vaid tööalasest ja rohkem
> sõbra-tuttava kokkupuutest+ vend on ka kaksik ja s
> eda meest tunnen ma ju lapsest peale- vaesed naise
> d ütleks selle epale, kes sinna ette on sattunud

"Chill, kõik õhumärgid on hullud sodiaagimärgid. Nii palju kui mina nendega kokku puutunud olen, kõik on ühest august. Kaalud on veits normaalsemad, kaksikud ja veevalajad kõige hullemad inimesed üldse. Peksa neist seda soojust välja tead, nii külmad inimesed, egod, klatšivad tohutult (veevalaja kaksikuga võrreldes on veel ingel) ning litsakad veel pealekauba. KOHUTAVAD märgid, ausalt. Ma pööran kannapealt ringi, kui saan nende sünnipäevad teada. Alguses normaalsed, hiljem keeravad nii äraa"

_______________________________________________________________________

eelarvamustesse küll tähtkuju tõttu ei peaks laskuma. ei, tõesti. päris ilma naljata. palun ärge laskuge, et inimese ära blokeerite sellepärast, või ettevaatlikuks muutute. halb on kujutada ette, nt enda tutvustele mõeldes, et keegi seda pimesi teeks: kannapealt ringi keeraks või ära läheks, sünnipäeva teada saades. võib-olla on tore kaksik.

kogu seda keelepeksu, külma kalki halastamatust ja tühjust on kole lugeda. konkreetselt külm tunne tuleb peale. ei salli selliseid. mina oleksin küll teiega väga tore, hoiaksin saladusi hästi ja keelt ei peksaks kunagi. ma võin ka käsi südamel öelda, et pole seda kunagi teinud. külmaks inimeseks ka ei pea ennast, vastupidi. igasugusest tühjusest ja kibedusest ei näe undki. elu sees ei lööks nuga selga...

kuigi jah, erinevatest olukordadest, tunnetest ja igasugustest mustritest, mis vahel enda ajus tunduvad eksisteerivat, libisen küll ära, kui tunne tekib, süümepiinadeta.

see võib täiesti kehtida sõprussuhte kohta, kui mingi hetk tekib ruumi vajamise tunne. ilma igasuguste kuritegudeta muidugi! võtan aja, lähen kuhugi, teen midagi, ja pärast on alati kõik korras, minu silmis. noh, eeldan seda teisteltki, ei meeldi selline viha pidamine ja vanade arvete südame all kandmine :D või kui tajun, et midagi negatiivset on nagu õhus, siis milleks negatiivne meie ajju, mõtlen ma, ükskõik mis ka oli. ja siis ma tahan selle negatiivse maha kiskuda, sellest võib tekkida täiendav ärritus ja see lahtub samuti väga ruttu.

vabaduse kontseptsioon. aga konstruktiivses mõttes! kerge kaal (metafoorses mõttes), vilgas vabanemine. vastastikune positiivne meeletus. :D selgeksrääkimine, kui vaja. täiesti metsikud ideed ja spontaansus vahepeal. ilmselt nii mõnigi kaksik saab lugedes aru, kui nägema mu postitust juhtub. enese süüdistamine, pedantsus ja üle mõtlemine on võõras. liigne kohusetundlikkus samuti. kannapöördeid võin teha ses mõttes külmalt ja "raevukalt", vihates tuimust ja alla andmist, vaadates potentsiaalsetele mõtetele läbi sõrmede, ent keegi ei jää hammasrataste vahele, kui süda õige koha peal on. vabandamine tuleb kah südamest. ja sõnad on siirad.

aa, ja muuseas, see mis mõnes kohas kirjas, et ise seisukohta eriti ei võta ja seisukohad ka nagu tuulelipud, vähemalt mu puhul ei kehti. need on ikka paigas. mingi suurem seisukoht peab elus olema, milleks siis muidu elada. asi on pigem suhtumises kõike destruktiivsesse ja mida ma peaksin võtma emotsionaalselt kanda ning mida mitte. pigem siis seda viimast.

tean rutiini raevuka vihkamise, vabadusjanu ning rahutuse tunnet, mis ilmselt kaksikuid teatud olukordades teravalt valdab. samuti klapib hästi see, mida olen mitmest kohast lugenud – tuimad, aeglased ja kohmakad inimesed käivad närvidele :D samuti lollid ja nõrgad, nagu kai ütles. selle suhtes suisa pole halastust, aga jällegi pole kurjust, vaid vallatus, mis piire vihkab. teatud olukordades ja suhete vahekordades tekib kiusatus mõnda inimest natuke narritada ja kahevahel teravkeeletseda, aga see ei sünni kunagi kibedusest ega kurjusest :D kui siis "raevukast lõbususest ja vaheduse võidukäigust" ning väikesest ärritusest, kui inimene on loll ja mõistmatu ning mis samuti kiiresti üle läheb.

kui on mõni väike sõnelus, mis polnud tegelikult ju üldse hull, nagu ma ise mõtlen, tulen järgmisel hetkel sooja südamega ja ootan, et teised oleksid ka sellest üle saanud ega kannaks musta pilve suhete kohal. miks see peaks midagi takistama, mõtlen tol hetkel. seda reeglit võib ju murda, kui tahame õnnelikud olla. selline raevukas halva eest ära põgenemise tunne, soovimatus viha pidada, ent see on lõppeks konstruktiivne ja tervislik.

nuga selga löönud, reetnud või usaldamist kurjasti ära kasutanud pole kordagi. ise ka ei salli sellist käitumist ning põgenen. ei salli tühja sisaliku moodi olemist, kellesse ei mahu soojust ja sügavust. kõik oleneb iseloomust, intelligentsist, kasvatusest. vabaduse tahtmine ja tegelik nõutamine võib olla vägagi positiivne ja kanda häid vilju inimese iseloomus.
vabadusjanu ja vilkus. jah, see võib positiivseid radu mööda käia, kui elu annab.

tervisi nendele toredamatele kaksikutele, kena 2. septembrit ja ilusat pimedat sügisaega. ma tahaksin teid tegelt rohkem tunda, mu enda suhtlusringkonnas pole nii palju kaksikuid kui võiks. võib-olla on tõesti palju halbu kaksikuid. ent on ka häid. ja ma ütlen, et ringi keerata sünnipäeva tõttu vähemalt ühel juhul (tegelikult paaril, mõtlen ühele vahvale kaksikukesele hetkel) ei tohiks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!