Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Skorpion armunud?
 
Selge 10. veebruar 2016, kl 16.41
Aga eelmine kommenteerija, kuidas teie suhe on ajaga muutunud? Mul selline lust ja lillepidu, et pole uneski näinud ja nii juba pikemat aega. Kas mingil hetkel see rutiin ja igapäev ei mõju skorpale nii, et hakkab vaheldust otsima? Eelmine kaasa oli kalad ja tema läks, läks sest tekkis igapäev...noh ma ei tea skorpionid vist püsivamad kui kalad? Ja skorpionid vist nii kiirelt ei tüdine ka?:)
 
to selge 11. veebruar 2016, kl 11.36
skorpad on väga püsivad, nad ei lähe sedasi *vaheldust* lihtsalt otsima, isegi kui igapäev ellu saabub, nad liiga ausad selle jaoks, ütlevad kohe kui ei taha enam
 
Selge 11. veebruar 2016, kl 12.26
Võimalik. Kui kellelgi veel kogemusi, siis kirjutage. Olen meeletu horoskoobi lugeja ja vot kuidagi on jäänud tugevalt selline arusaamine, et ühel hetkel, isegi kui kõik on hästi, tahavad vaheldust saada, aga samas nii et oma naist ikka ei jäta. kuidas skorpionitele muidu igapäevaelu suhte puhul mõjub? Algul on muidugi kõik ilus ja tore, aga kui päevastpäeva koos olla jne..Mul oli suhe kalad m, superhea mees. Armastav, hooliv, edukas, hoidis mind väga väga. Aga kui koos hakkasime elama ja tekkis argipäev, siis hakkas mingi aja möödudes kellegi teiega suhtlema. Lõpuks ikka rääkis ära ja tuligi välja see, et argipäev viis kõik ilusa. Tean seda, et veemärgid vajavad palju tundeid ja see igapäev võibki kustutada selle suure tunde, sest kõik on juba tavaline. Seega kuna skorpion on ka veemärk, siis uuringi..nii ei tahaks enam kõrvetada saada.
 
Liisu 11. veebruar 2016, kl 12.28
To: to selge, aga jah nad võivadki ju ära tüdineda ja siis ausalt öeld? Siin ongi küsimus mitte eelkõige selles kui ausad nad on, kas ütlevad või ei. Vaid ikka pigem püsivuses ja selles, miks nad tüdinevad ja kui hästi argipäevale armastatud naise kõrval vastu peavad.
 
piripiiiga 11. veebruar 2016, kl 12.39
Aga kui sa ei soovi enam kõrvetada saada, siis mis sa teed? Vastatakse - jah, nad tüdinevad. Jätad mehe maha?
 
amburinna 11. veebruar 2016, kl 22.44
Ei tea, kas tasub skorpionitega mässata, päris kreisid teised: http://wp.me/P6ZQDb-2L
 
Liisu 11. veebruar 2016, kl 23.17
Ei jäta muidugi, aga ma ei saa sinna parata, et eelmine kogemus siiani aegajalt end meenutab. Radikaalselt võttes jah, mis see mulle annab, aga me oleme ju inimesed ja oi kui tihti ei suuda me nii asju võtta nagu peaks :) Lihtsalt huvitabki, kuidas nendega lood on, mõlemad ju siiski veemärgid.
 
piripiiiga 12. veebruar 2016, kl 10.42
Skorpioni puhul on olulisim, kas ta on nö. evolved või immature. Esimene variant on Mees suure algustähega. Teine variant... run, Forrest, run!
 
Tee vahet 16. veebruar 2016, kl 08.38
Skorpa võib ka lihtsalt end lõbustada ja nalja pärast tolmu üles keerutada.Ta nimelt tahab vahest teisi õrritada.Kahju naiivitarist,kes arvab,et selle taga midagi tõsist on.
 
Ei saa aru 03. märts 2016, kl 12.54
Lugu järgmine muidu on selline tähelepanelik ja võib öelda, et väga hoolitsev kuid iga kord kui end temaga suheldes kindlalt hakkan tundma muutub imelikuks. Ei saa aru kas kardab suhtes olla või midagi taolist.? Samas olen andnud paar võimalust tal lihtsalt ära kaduda, siiamaani on ikka olemas. Et kinni ei hoia ja lahti ka ei lase. Peakski ise lihtsalt küsima mis toimub.
 
teadja 03. märts 2016, kl 20.51
kas see- kindlalt hakkan tundma tähendab sama mis võrdselt hakkan tundma? Skorpionid ei taha, et keegi end temaga võrdsustab. Ta tahab hoolida. Võrdne hoolib enda eest ise ja siis pole asjal mõtet. Skorpioniga on võrdne ainult teine skorpion ja seda ta teab ja tunnistab.
 
Kk 10. aprill 2016, kl 22.13
Minul on paar või korra nädalas üks skorpion. Probleem on selles, et see suhe on poolik.. tundub, et ta keelab endale mingeid tundeid - on pähe võtnud et suhe pole prioriteet tema elus. Ometi on ta kõige kirglikum olend keda ma kohanud olen, samas ka kõige jämedama käitumisega, see on kõik üks suur närvikõdi ja piin, aga ma olen aru saanud, et see hoopiski erutab mind. Ta ütles mulle juba alguses, et peigmeest temast ei saa. Ta väidab, et selline suhe sobib talle kõige paremini. Ma ei saa aru, kui meil üksteisega nii hea füüsiline ja vaimne klapp on, miks ei võiks siis lasta sellel suuremaks kasvada..
Tema meelest on normaalne, et tema võib teistega magada, aga talle ei meeldiks kui mina seda teeksin või teist samasugust suhet peaksin..mida see veel tähendama peaks?? Ma ilmselt loodan, et ühel päeval ta jõuab mingile arusaamisele ja elu saab imeline olema, tunnen et asi on seda väärt. Sõbrad ütlevad et ma jäängi ootama ja saan haiget aga ma ei taha temaga seda ära lõpetada. Olen vist armunud, muidugi ta näeb seda kui ta täiesti pime ei ole, aga tal on suva, ta on kurjus ise.
Armunud skorpionist ei tea ma midagi ühesõnaga ilmselt
 
Eelmisele 10. aprill 2016, kl 23.51
Hei tädi, puhka jalga! Oled eilne päev, mis iial ei kordu ja tervislikum on selle tõega leppida, mitte heietada kõiksugu fantaasiaid kokku. Tänane ja homne on keegi teine, you know who ...
Tagasi mõeldes on kahju raisatud ajast. Siiralt.
 
link 11. aprill 2016, kl 00.07
Ma tunnen ka sellist skorpionit nagu Kk kirjeldas. See on sul illusioon et ta võiks sinu omaks saada. Mõtle realistlikult: kui ta juba alguses kõigile ütleb et ei mingit suhet siis mis sa tast ikka tahad. Ta teeb seda kõigiga kes on nõus. Valik on muidugi sinu. Kui sulle sobib see siis fine aga kui tahad kindlat suhet ja elukaaslast siis lõpeta ära.
 
Veemärk 11. aprill 2016, kl 09.39
Mida te hirmutate inimest? Just nagu öeldud, tema enda valik ja see, et mõni on sellise skorpioni otsa sattunud, ei tähenda et see oleks reegel.
Kui ta siiani on selline ringilaskja, siis tähendab, pole leidnud õiget naist! Kui leiab, jääb püsima. Punkt.

Aga ütlen omaltpoolt ka, omast kogemusest, et algusperioodil, mis võib kasvõi aastaid kesta, on skorpion raske iseloomuga, vastuoluline.
Küsimus ongi, kas sa jääd endale kindlaks ja teatud küsimustes ei lase enda peal tallata, ühesõnaga riskid, sa kas võidad ta või kaotad ta...
Aga seda, et sa lased tal abosluutselt kõike teha ja lepid kõigega, see on vist kindel viis allakäiguks, sest isegi kui sa ta endale saad, siis ta jääbki su seljas sõitma, sa ju oled seda alati lubanud, aga pikas perspektiivis sa ju ei kannataks sellist kooselu.
Muidugi vinguda ei tohiks. Parim viis teda suunata on peegeldamine, nagu tema sulle nii sina talle. Mis siis on kui sa kellegi teisega korraks väljas käiksid..ütledki, et jah armas, käisin, tundsin end see õhtu üksi, ta kutsus mind..mõtlesin, et sind ju pole ja mis ma siin ikka üksi istun ja läksingi...tead kui tore õhtu oli...aga noh mis sellest ikka, tule parem siia..ja olegi selline igati talle pühendunud ja ära teegi välja üldse, et sa talle nust midagi sellist rääkisid. Temal on alati põhjus, miks ta midagi teeb..noh sul ka! Ja mis siis et sulle haiget teeb, aga ta ikka teeb seda..sina ka! Ja mis peamine, ei mingit jonni, ta ei tee ju välja sellest, mida ta sulle just rääkis v mõista andis, vaid asub sind hoidma ja taevasse tõstma...nii sinagi! Kui sa seda suudad teha, siis see mees hakkab asjast aru saama.
Sest need naised, kes teda avasüli vastu võtavad, need ei kõlba pikemaks ajaks. Samuti ei kõlba ka need naised, kes veel teise mehega on, sest see on madal ja sellisega ta end ei seo.
See peaks olema selline, et sa ei maga kellegagi, et sina meeldid kellelgi, ja alati on sul põhjus, miks sa selle teisega käid ja oled. Aga sellestki ei tasuks pikalt ja laialt rääkida, vaid pigem anda vajalik info õhku ja asuda temaga asja kallale, ühesõnaga nagu temagi teeb.
Ja üks asi veel..ära ole etteaimatav, näiteks kui sa siiani oled alati olemas olnud, tee nüüd teine lüke sisse, lülita telefon välja mitmeks päevaks ja isegi see päev kui kohtumine on, hoia väljas..pärast ütled midagi absurdset, näiteks et telefon kadus ära. ja ole ikka edasi see armas ja tore sina. Usu mind, see ajab teda väga leili, ta hakkab kangesti pead murdma, et no kuidas, telefon kadus ära, mis absurd..et kus sa tegelikult olid ja mida tegid ja et mis see on mis sulle temaga kohtumisest tähtsam on jne. Oluline, et need lükked tee hästi järsku, näiteks kòik on hästi ja tavaline ja järsku kao ära nind pea vastu. Kui te niigi harva kohtute, võib sul olla tunne, et sa ei tahaks seda võimalust, teda näha raisku lasta, aga usu mind, see on seda väärt. Tema on hr enesekindlus ise, niiet ole sina ka.
Kui sa talle meeldid ja kui sa pole tema jaoks lihtsalt mingi suvaline naine, siis sellised lükked, panevad teda ka asjadest aru saama..jah, ei tasu loota et siis lillepidu kohe tuleb, aga vaata..mis ta teeb ja mis muutub..sina ise aga muudkui naerata ja ole kena, et ah pole hullu midagi, kõik on hästi.
 
Kk 11. aprill 2016, kl 13.44
Tänan asjalike vastuste eest!
Võib-olla ongi kõik üks suur unistus. Teda uurida ja puurida on üsna mõttetu, vaid harva õnnestub midagi tabada. Äärmiselt põnev oleks teada mis ta mõtleb..kas ta vaatabki kõigile selle pilguga silma? Kõige hullem, et ta teab täpselt kui salapäraselt ta mõjub ja ilmselt see lõbustab teda. Lisaks on ta meister külma kuju mängimises ja küsimuste eiramises.
Koosveedetud aeg on aga nii hea, et ma ei taha tuleviku pärast muretseda, kuigi lõppudelõpuks tahan ma pühendumist.
 
link 11. aprill 2016, kl 14.55
Just just. Kõigile vaatab SELLISE pilguga. Ta on hämamise suurmeister. Endast midagi ei räägi. Ainult ümarad vastused aga kõik on rahul ja söövad tal peost:)
 
Veemärk 11. aprill 2016, kl 23.09
Kui vanad te muidu olete?
Kas sa ta minviku kohta tead midagi? Oli tal enne keegi naine, kes südames oli?
Hakkasin mõtlema ja kuna mul väga palju skorpione ümber, siis üks aga võib siiski olla..kui tal oli keegi, keda ta tahtis, aga ei saanud või asi läks lihtsalt metsa, siis võib olla küll nii, et ta lihtsalt panebki paremale ja vasakule ja teda ei huvita, mida keegi arvab.
Kui mõnel skorp minu tuttavate seast hakkab pihta südamevalu, et suhtest ei saa asja kuidagi/nad ei saa olla koos sellega, kellega tahavad või neid jäetakse maha, siis väga tüüpiline on see, kas tõmbuvad täiesti oma mulli, ei suhtle praktiliselt isegi pereliikmetega, suht nähavavad ja on igati aru saada et inimene on närviline, isegi kui vaikib või hakkavad täistuuridel ringi laskma ja kasutama neid, kes ette tulevad.
Mul on mitu suguslast skorpionid, lisaks vend, mitu sõpra - just mehed ja mu enda mees ka! Ja kõik nad jagunevadki kaheks, käitumise poolest, osad on temperamentsed, otseütlejad jne...teised on pigem vaiksemad, tõsisemad.
Aga see salapära, millest sa kirjutad, see on osa neist, see tekib juba tänu sellele, et nad on kinnised. Ja usu mind, ka see et nad tunduvad nii enesekindlad ja isased on suuresti tänu sellele, et nad on kinnised. Kui sa juba lähedale saad, võid sa avastada sealt hoopis midagi muud. Ja ma ei pea silmas siin ilusat õrna hinge, vaid inimese, kellel on tegelikult palju hirme ja igasuguseid kiikse ja rohkemgi kui keskmisel inimesel. Ja hetkega on kadunud see näiline enesekindlus ja ka see tõmme..
Ma ei halvustabkedagi ega midagi, aga ma olen seda näinud.mauhtlen ja sõbrustan edasi, mind see sõbrana ei häiri, mul on nendega hea klapp..aga ma näen, mis mulje nad jätavad ja kes nad tegelikult on.
Ja rolli mängib siin ka vanus. Sp küsisingi, kui vanad te olete..või noh tema siis..sest vanusega asjad muutuvad ka
 
Kk 12. aprill 2016, kl 22.36
Mõlemad oleme 24. Ta on ainult öelnud, et oli 15-aastaselt välismaa tüdrukusse armunud aga sellega läks kehvasti.

Ma olen väga palju mõelnud sellele mis sa kirjeldasid. Päris kindlasti on tal muresid ja mõtteid millega ta enda pead vaevab, seda ma tajun hästi. Mul tekkis tunne, et tahaksin teda päästa. Minu eelmise pikaaegse kallima puhul tundsin mõnikord sama..mures mees äratab mingi Ema Teresa minus.
Ma ütlesin talle kunagi, et ta võib mulle rääkida kui midagi vaevab, see oli ainukene kord ka.
 
No on alles saladus 05. september 2016, kl 17.41
Heh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Skorpion ei räägi suurt oma tunnetest. Näitab tegu
> dega ja ... vaadake talle silma, see pikk ja sügav
> pilk millega ta sind vaatab ütleb kõik! Tõsiselt.
> Tema silmadest võib just alguses kõik välja luged
> a, sest ta ei taha ju ennast kohe reeta, on vaja t
> eada enne, mida naine arvab ja ega ta ennast naeru
> väärseks ei tee. Siis vaata tegusid - ta hakkab ot
> sima lahendusi sinu probleemidele, vaatab, kas saa
> b sulle mingit paremat tööotsa soovitada, püüab su
> eest tasa ja targu hoolitseda jne jne. Ja siis ku
> ula, kuidas ta räägib sinuga ning kuidas teistega.
> Kui on armunud, siis kuuled tema hääles mingit he
> lla nooti, samuti võib ta sulle tihti rääkida oma
> saavutustest ning olla veidi edev - sa pead temast
> ju hästi arvama ja kui sa ise ei uuri tema tegemi
> si, tahab ta neist sulle ise rääkida. Ja kui ise o
> led selle kõige juures siiras ja intelligentne, av
> astad ühel hetkel, et oled keskaegse rüütliga kokk
> u sattunud:)
>
> Kui kõik eelnev on olemas, siis
> on skorpion üsna suure tõenäosusega armunud:) Nii
> åtleb minu kogemus.

Oeh. Skorpion on siiamaani minu jaoks olnud üldse kõige kõige segasemaid ja vähem mõistetevamaid mehi üldse. No kohe mitte ei saa aru mida see mees tegelikult mõtleb ja tunneb. Hetkel küpseb mul siis suhe just nimelt sellest tähtkujust mehega, tundub väga keeruline inimene, väga võimukas on ka ja see mulle muidugi meeldib mehe juures. Kuid mulle tundub, et oma tundeid ta küll välja sõnadega ei ütle, pigem vist ikka näitab kehakeelega nagu selles kommentaaris öeldud. Tahab minuga koos olla, selles pole kahtlustki, ja nagu jällegi öeldud selles tsiteerivatas kommentaaris, see PILK millega ta mind vaatab, ta lihtsalt vaatab mind pikalt ja pingsalt. See on nii läbitungiv ja ta teeb seda tihti. Kehakeel näitab küll väga sooje tundeid, aga vot välja mees seda ei ütle ja väljendab ennast väga segaselt. minul igatahes juba tunded ja nagu olemegi põhimõtteliselt paar, mõlema vanemategagi kohtutud ja igasugu asju veel. Lihtsalt ainuke asi mis närib hinge, mida ta siis ikkagi õieti tunneb :S Aga jah, samas solvuja inimene temaga koos olla ei saa, vahel ütleb selliseid asju et ise ka ei usu miks. Tundub, et pean sellega lihtsalt harjuma, sest selline ta lihtsalt on. Millal siis see kuradi skorpa oma suu lahti teeb just tunnete koha pealt??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!