Saame tuttavaks
Tea for Two
Lihtsalt kenake 02. november 2012, kl 23.52 |
ahh 03. november 2012, kl 00.43 |
to mees 03. november 2012, kl 23.28 |
Naine 47 05. november 2012, kl 20.17 |
Käin keelekursustel,seal ainult naised:)
Tantsukursutel pidin tantsima naisega:)
Kaugsõidubussis tõesti tutvusin armunud mehega(oma naisesse)ja abielumehega?!
Kontserdil või vabaõhuüritusel ei julge mees küll naisele läheneda(nii avalik koht,äkki tuttav näeb ja tegelikult on nägijaid ju palju rohkem)kui ta just joogine pole:)))
Jah,tutvumiskohti on piisavalt,aga meestel jään vist julgusest puudu,kardedakse keeldumist...kurb tõesti,aeg ju lendab...
Tantsukursutel pidin tantsima naisega:)
Kaugsõidubussis tõesti tutvusin armunud mehega(oma naisesse)ja abielumehega?!
Kontserdil või vabaõhuüritusel ei julge mees küll naisele läheneda(nii avalik koht,äkki tuttav näeb ja tegelikult on nägijaid ju palju rohkem)kui ta just joogine pole:)))
Jah,tutvumiskohti on piisavalt,aga meestel jään vist julgusest puudu,kardedakse keeldumist...kurb tõesti,aeg ju lendab...
Naine 47 06. november 2012, kl 21.27 |
mõh 25. oktoober 2013, kl 12.49 |
mina 02. november 2013, kl 22.18 |
Tea for Two klient 08. november 2013, kl 16.11 |
Tere!
Mina olen nüüd pea aasta neil kliendiks olnud (naisterahvas, pisut üle 30) ja mulle on selle aja jooksul pakutud kohtumisvõimalust kolme mehega. Kaks nendest ei peaks erinevatel põhjustel üldse arvesse minema (ja sellega nõustus ka Tea for Two "kosjamoor"). Ühega lihtsalt ei klappinud. Ehk siis minu kogemus on, et sealtkaudu partneri leidmine on äärmiselt ebatõenäoline. Ma ei arva, et asi oleks Tea for Two-s endas - ma usun, et töötajad tõesti pingutavad. Kuid midagi pole teha - mehi sinna lihtsalt palju ei satu. Seega ma ei soovita seda eriti naistele, kuid soovitan meestele - neile on valik lai.
Mina olen nüüd pea aasta neil kliendiks olnud (naisterahvas, pisut üle 30) ja mulle on selle aja jooksul pakutud kohtumisvõimalust kolme mehega. Kaks nendest ei peaks erinevatel põhjustel üldse arvesse minema (ja sellega nõustus ka Tea for Two "kosjamoor"). Ühega lihtsalt ei klappinud. Ehk siis minu kogemus on, et sealtkaudu partneri leidmine on äärmiselt ebatõenäoline. Ma ei arva, et asi oleks Tea for Two-s endas - ma usun, et töötajad tõesti pingutavad. Kuid midagi pole teha - mehi sinna lihtsalt palju ei satu. Seega ma ei soovita seda eriti naistele, kuid soovitan meestele - neile on valik lai.
Tea for Two klient 08. november 2013, kl 16.17 |
Naine 33 10. aprill 2014, kl 14.44 |
Olin paar aastat tagasi T4T klient, kohtamas sain käia küll piisavalt. Ühe tuttava sain, kuid temaga klappi ei olnud. Mõne aja pärast sain aru, et sellistest kohtadest ei leia elutervet kaaslast. Kuna ma armastan reisida, siis nüüd sobitan tutvusi sõbrannadega reisides. Naljakas on ka asjaolu, et eestlased suhtlevad reisil olles eestlastega vabalt, mida ei saa öelda Eestis olles.
Delfi foorumist ei looda ma ka meestega tutvuda :) Toredasti on siin pakutud kohtumisi, minu ettepanek oleks hoopis kohtuda ja tutvuda naistel naistega, et üheskoos rohkem väljas käia. Suvi on tulemas, näiteks Tallinnas vanaõhtukohvikud on ka toredad kohtumispaigad.
Delfi foorumist ei looda ma ka meestega tutvuda :) Toredasti on siin pakutud kohtumisi, minu ettepanek oleks hoopis kohtuda ja tutvuda naistel naistega, et üheskoos rohkem väljas käia. Suvi on tulemas, näiteks Tallinnas vanaõhtukohvikud on ka toredad kohtumispaigad.
irooniapõõsas 10. aprill 2014, kl 17.08 |
keegi 14. mai 2014, kl 18.51 |
Kahjuks on siin jagatud muljed pigem negatiivsed, aga kas kellelgi viimasel ajal on nendega kogemust olnud? Kaalun ise liitumist, et äkki siis seal on inimesed, kes tutvumist tõsisemalt võtavad, aga kui tõesti aasta jooksul tuleb 2-3 kohtingut mittesobiva mehega, siis saab tavalisest tutvumisportaalist ka parema tulemuse.
Nii et palun jagage muljeid, kellel kogemusi on?
Nii et palun jagage muljeid, kellel kogemusi on?
keegi (M) 15. mai 2014, kl 08.35 |
WILFRED 15. mai 2014, kl 22.12 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3 |
kah loll 26. mai 2014, kl 10.54 |
tegin ka sinna ankeedi, käisin vestlusel ja puha. Olen 40, iseseisev naine. Ankeedi tegin märtsis 2013, siiamaani ei ole ühelegi kohtumisele kutsutud. Kontakti pole nad ise võtnud, paar korda olen ise uurinud, et kas olen neil üldse nimekirjas. Nii et jah, on loodud firma minusuguste lollide lüpsmiseks :)
Tom 26. mai 2014, kl 14.40 |
Liisi 27. mai 2014, kl 20.15 |
Las see Tea 4 Two jääb...Aga tegelikult kellelgi oli hea mõte kusagil mõni õhtu kokku saada. See oleks iseenesest väga hea mõte ja tooks vaheldust halli argipäeva ja äkki leiaks kellegi, kellega edaspidigi suhelda. Karta on, et mehi sinna palju(kui üldse)tuleks aga sellegi poolest oleks huvitav kasvõi naisterahvastega tutvuda:). Plaan paika??
Mees planeerib 27. mai 2014, kl 20.35 |
Liisi 28. mai 2014, kl 19.02 |
Liisi on 30 aga väga nõudlik, nimelt hindab meestes karismaatilisust ja enesekindlust ja kindlasti soovib meest, kes oskab oma kätega muud teha, kui iphone-i ekraani puutuda. Kahjuks, pole sellist (vaba)meest ikka veel kohanud ning suhtes olevad mehed on minu jaoks välistatud. Ah jah kõigele lisaks peab mees veel ka pikk olema, kuna ise olen 1.84 m. Nii, et eks ma otsi siis edasi, vaevalt, et oma "printsi" otsa Delfi naistekas sattun;)
tiigrikutsu123 01. juuni 2014, kl 22.38 |
N 34 04. märts 2015, kl 09.45 |
Liitusin Tea for Twoga 2013. aastal. Tõesti alguses justkui ei tegeletud, st vähemalt ei saadetud mulle ühtegi kontakti. Hiljem ütlesin ühe ise ära. Üks ütles minu ära. Enam kui pool aasta hiljem sain ühega kokku. Täna elame koos :). Olin eelnevalt olnud teenuse suhtes väga skeptiline, aga otsustasin siiski katsetada. Igasugu portaalid pole minu jaoks, minu mulje on, et lihalett ja valetamisklubi 2in1. Temal, muide, polnud ka olnud asjasse erilist usku. Muidugi see 200 eurot ei garanteeri tulemust. Palju reaalselt kellegi jaoks otsimisega tegeletakse, ei tea. Kokkuvõttes olen nende teenuse kasutamisega väga rahul, aga selge see, et oma osa oli lihtsalt õnnel.
Lisa postitus