Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

alu 18. detsember 2013, kl 23.09
t/blond,

see on koht, kus teiste vigadest õppida..

täitsa blond 18. detsember 2013, kl 23.13
Klge staarmehed, mäletate, praegu on jõulurahu ja sel ajal öeldakse üksteisele ainult kenasti. Uuel aastal aega pasunasse anda küll:)
yx47m, jõulude puhul võiksid mulle ka viisakusest oma foto saata....mina ju saatsin:)))

** 18. detsember 2013, kl 23.13
Kle, selleks pole vaja linade vahele ronida, et välimusega kursis olla.

googel 18. detsember 2013, kl 23.13
Inbgel, endine Ingel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas keegi veel mäletab millest see teema alguse sa
> i? Ja kas see algautor veel kuskil hingitseb?
>
>
> Aga jah nõus nende 2 punktiga - asi algab just
> teise inimese tunnetusest, tema üleni tunnetusest.

Pakuti või isegi nõuti 42 aastasele naisele 40+ meest, aga ei võtnud see süsteem vedu...allakirjutajaid üldse oli napilt või pigem puudus

ingel, endine Ingel 18. detsember 2013, kl 23.18
tänud. mäluvärskenduse eest.

Aga vaat kuhu see teema välja jõudis ja palju siin osalejaid on läbi käinud ja käib...

10 punkti sulle, algautor.

:) 18. detsember 2013, kl 23.18
Kas leidub mehi alates vanusest 42, kes tahavad tutvuda 40+ naisega? Huvitav oleks teada teie vanust ja põhjust, miks eelistaksite 40+ naist noorematele.

alu 18. detsember 2013, kl 23.20
"miks eelistaksite 40+ naist noorematele."

äkki hakatakse uuel aastal eelistama? umbes siis, kui vanad naised on suutnud kõik nooremad kuhugi yksikule saarele lõksu meelitada ärakasutavate meeste eest?

yx47m 18. detsember 2013, kl 23.23
"Klge staarmehed, mäletate, praegu on jõulurahu ja sel ajal öeldakse üksteisele ainult kenasti. Uuel aastal aega pasunasse anda küll:)"

Kesse pasunasse andmisest rääkis :D
Ikka viisakalt, pasunasse laskmisest oli jutt ;)

:) -le 18. detsember 2013, kl 23.23
sa oled mode?

või varsti on oodata naistekas artiklit teemal: miks tahavad mehed tutvuda naistega vanuses 40+?

täitsa blond 18. detsember 2013, kl 23.24
yx47m, aga pilt?:)

Ingel, endine Ingel 18. detsember 2013, kl 23.24
ära joo nii palju, kui silmad ei seleta pasuna ja pissuaari erisust... või on sel üldse tähtsust?

yx47m 18. detsember 2013, kl 23.25
Sellega on nagu Tootsi esimese pojaga, ega ta tulemata jää ;)

googel 18. detsember 2013, kl 23.27
alu Kirjutas:
> "miks eelistaksite 40+ naist noorematele."
>
>
> äkki hakatakse uuel aastal eelistama? umbes siis,
> kui vanad naised on suutnud kõik nooremad kuhugi y
> ksikule saarele lõksu meelitada ärakasutavate mees
> te eest?

Üks 23 noorhärra otsis eelmises teemas vanemat prouat...klikitud juba oma üle saja korra, ehk tal näkkab ja saab rasvasemat ning küpsemat palukest proovida - postkast kindlasti juba pungil, kes see noort liha ikka hooletusse jätaks :)

Ingel, endine Ingel 18. detsember 2013, kl 23.28
Ja siis sündisid Tootsil ain ult tütred....

yx47m 18. detsember 2013, kl 23.31
Niipalju siis eesti kirjandusklassikast :(
Leks või midagi sinnapoole

ingel, endine ingel 18. detsember 2013, kl 23.36

yx47m 18. detsember 2013, kl 23.39
Aleksander = Leks

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 00.18
Kas see pold siis mitte Imeliku oma?

40+ 19. detsember 2013, kl 08.35
Googel, ma ei ole 42, ma ei otsinud ega nõudnud meest. Küsimuse mõte selles oligi, et kas üle 40sel naisel mingeidki eeliseid on üle 42 mehe silmis.
Ja ära võrdle inimesi lihaga. On keegi väheke suurem, lase tal olla ja elada. On keegi mõne teise "veaga", las ka tema elab ja on ilma halvustamise ja mõnitamiseta- sõnades on jõud ja need võivad kedagi väga valusalt tabada.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 10.18
Ma tõesti ei tea, mis on 40+ naiste eeliseks minuvanuste meeste seas. Kui siis vaid koos oldud aeg ja need väärtused mis koos olles on saavutatud, kusjuures väärtused ei ole tingimata materiaalsed.
Kui võtta sellist varianti, et peaks uut naist otsima, siis valiks noorema. 5-10 aastat noorem oleks ok. Ärge valesti aru saage, 40+ naistel pole midagi viga, mitte kõige vähematki. Ainult et võtke 30+ ja 40+ naisel püksid jalast ning pange nad kõrvuti. Vahe on ja päris suur.

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 11.31
Vot nüüd on saavutatud tase!
Kui varem võrreldi naisi endid - siis nüüd nende pesu....
EWhk 39 aastase ja 41 aastase naise pesu on võrreldav ja selle baasil mingid teooriadki välja arendatud?

Ohh mehed, kas igavus tapab? Et filosofeerite naiste pesu erinevuste vahel? ;)

Või on see päästerõngas haavatud enesearmastusele, et leiate põhjused, miks olete üksi ja miks elu on nii hall ja kurb? Sest selles pesuvõrdluses on kindlasti selle oleku võti ja ka arusaam omast kindlameelsusest teel happu üksindusse....

;)
;)

On veel mingeid teooriaid?
Ja

keka õps 19. detsember 2013, kl 11.45
juba kooliealistel tütarlastel kõhud ripuvad üle püksiveere, päästerõngas muudkui pehmeneb ja kints ei mahu ammu enam säärde ära. samas nii mõnigi kolleeg on vägagi vinks-vonks. nii et pole siin numbritega vehkida midagi.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 11.52
Ok, ma seletan lahti
Asi ei ole muidugi pesus, asi on selles, mis pesu all on. Pole midagi teha, väljanägemine on 41 aastasel naisel jupp maad hullem kui 31 aastasel (meestel on sama jama, aga meestest me praegu ei räägi).
Kindlasti on erandeid, aga me räägime naistest üldiselt, keskmiselt. Keskmine 40+ naine jääb 30+ naisele all välimuses, innus ja vastupidavuses.
Nii, ainus mis 40+ naises mind 40+ mehena tõmbab, on "mittemateriaalsed väärtused" nagu "hing" ja "sisemine ilu" jne jne. Selleks, et nad avalduks on vajalik mingi pikem kooselu. Aga see ei ole omakorda võimalik uue mehe puhul, sest mehed vaatavad ju nooremaid.
Seega on kaks võimalust: kas hoiate oma 40+ meheraasust 10 küünega kinni või otsite omale 50+ mehed, nende jaoks olete kenad noored ja ilusad.

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 11.56
Vot nüüd tuli tark mees taskus välja!
Pealik on rääkinud!
;)))

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 12.44
Paluti ju lausa, et avaldataks arvamust. Avaldasin.
Ei meeldinud? Ära siis küsi järgine kord :D
Ja ennetades järgmist kommentaari: jah, ma tean, mida 40+ naised 40+ meestest arvavad

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 12.51
Hästi arvavad!

Nagu igas vanuses Meestest (tingimusel,et on mees!)!!!

yx47m 19. detsember 2013, kl 12.58
´Mees 40+´, kui naised esitavad küsimuse ei taha nad vastust vaid nõustumist stiilis "Jah, kallis"
Nii ka siin, vastus on liiga karm talumiseks, aga ikka nagu tahaks lootust hellitada, et ollakse vastupandamatud nagu kümnekonna aasta eest ;)

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 13.03
Mees 40+ Kirjutas:
> Ma tõesti ei tea, mis on 40+ naiste eeliseks minuv
> anuste meeste seas. Kui siis vaid koos oldud aeg j
> a need väärtused mis koos olles on saavutatud, kus
> juures väärtused ei ole tingimata materiaalsed.
>
> Kui võtta sellist varianti, et peaks uut naist ot
> sima, siis valiks noorema. 5-10 aastat noorem olek
> s ok. Ärge valesti aru saage, 40+ naistel pole mid
> agi viga, mitte kõige vähematki. Ainult et võtke 3
> 0+ ja 40+ naisel püksid jalast ning pange nad kõrv
> uti. Vahe on ja päris suur.

Sellise jutu peale tuleb kange tahtmine sulle oma paljas pepu ette näidata.
Ärge krt üldistage...point on konkreetses naises.
Mõni on juba 30-lt tselluliidist läbi kasvanud, teisel pepu veel 50-lt sile nagu beebil.
Pole varem 40+ meeste kohta sitasti öelnud, aga nüüd saadan teid kõiki jõulude puhul naaaahhuui...
Langetan oma latti, edaspidi vaatan 50+ mehi, need on ehk juba maha rahunenud ja põe enam mania grandiosa`t või 30+ mehi, kes ei vaevle veel 4kympisekriisis.

punapea 19. detsember 2013, kl 13.09
mees 40+, ma tahaks vastu vaielda. mina küll kümme aastat tagasi parem välja ei näinud kui praegu. mingit vahet pole ja mu isa ütles, et lähen aastatega aina kenamaks. muidugi ta on mu isa ja mina olen talle terve elu väike printsess ja ta võibolla ei hinda mind päris adekvaatselt, aga ikkahi:D
kuni 26 on naised ilusad noored, olgu siis natuke polstrit või mida iganes. peale seda mängib rolli juba üldine olemus ja geneetiline päränd. mõni neljakümpine võib olla väga kena võrreldes lödiseva taguotsaga näiteks 29 aastasega. nii et kõik sõltub:P

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.10
Jessas... see koht nimega Nnaaaahhuui... saab ülerahvastatud niimoodi sinna kõiki ssaates... Ja mis me siis siin teeme - uhkes üksinduses? ;) ;) ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!