Saame tuttavaks
Seksisemu
mees28 29. aprill 2014, kl 19.08 |
Soovin leida seksisemu, kuna tööd ja reisimist on palju ning pereeluks pole hetkel aega, aga füüsilised vajadused on siiski alles.
Hetkel seksisemudega kogemused puuduvad, aga on tahaks ka ajaga kaasas käia ja viimaks ära proovida :) Selline lihtne ja konkreetne draamavaba üritus.
Peaksid olema minust noorem ja saleda kehaehitusega. Mina olen pikka kasvu ja sportliku kehaga.
Mõttekaaslastel palun emaili teel ühendust võtta.
Hetkel seksisemudega kogemused puuduvad, aga on tahaks ka ajaga kaasas käia ja viimaks ära proovida :) Selline lihtne ja konkreetne draamavaba üritus.
Peaksid olema minust noorem ja saleda kehaehitusega. Mina olen pikka kasvu ja sportliku kehaga.
Mõttekaaslastel palun emaili teel ühendust võtta.
omg 29. aprill 2014, kl 19.34 |
Vello 29. aprill 2014, kl 19.43 |
musklimees_bmw69 29. aprill 2014, kl 21.32 |
Hülgehall kuub 29. aprill 2014, kl 21.52 |
Tom 03. mai 2014, kl 12.21 |
mees28 03. mai 2014, kl 12.39 |
Chätryyn: to Tom 03. mai 2014, kl 13.38 |
Tom 03. mai 2014, kl 14.12 |
x5 on ilmetu, x6 suisa kole auto, kvaliteedi kohta võib vaid seda öölda, et üks selline lihtsalt tappis mu klassivenna ää ja pääle seda ma neist suurt ei arva.
evok on tähesõdadest pärit küll, nääb selline nunnu välja kah :)
http://www.landrover.ee/media/pricelists-pdf/estonia/evoque-jaehinnakiri-2014_final.pdf
evok on tähesõdadest pärit küll, nääb selline nunnu välja kah :)
http://www.landrover.ee/media/pricelists-pdf/estonia/evoque-jaehinnakiri-2014_final.pdf
Fiat 03. mai 2014, kl 18.16 |
Tom 03. mai 2014, kl 21.23 |
kokkuhoidlik mees 03. mai 2014, kl 22.12 |
fiati mehed 03. mai 2014, kl 22.33 |
mees28 04. mai 2014, kl 09.59 |
Tom 04. mai 2014, kl 15.02 |
mees28 05. mai 2014, kl 14.49 |
Lancer küll püss ei ole, liiga vähe kilovatte. Aga X5-st on enamus suure mootoriga viiesed ja seitsmesed paremad. Ja ma ei mõtle siin mingeid vanu pille. X5 selline wannabe ehitaja auto ja X6 selline kesksoost isiku auto. See X6 ise ka selline, et ei saa aru, mis ta olla tahab - maastur pole, aga samas natuke nagu on, sportauto pole, luksusauto pole, aga natuke on. Selline igast asjast natuke.
Naistel on soov 07. mai 2014, kl 11.58 |
Et autosse istudes saaks kõrgemalt väljavaadata, sest see teeb neil enesetunde paremaks. Sellepärast sobivadki kanade püüdmiseks maasturid. Juhitavus ja kütusekulu pole neile oluline (mees ju maksab)
Lisaks meeldivad naistele suured veljed ja just siin on ka maasturitel eelis, kuna neil on koopad suuremad ja mahutavad suuremaid läikivamaid rõngaid. Enamus naistel on suurte läikivate rõngaste fetish.
Neile meeldivad ju kallid suure kiviga sõrmused ka.
Kui mees tahab skoorida naistes, siis tuleb Lancer Evo väljavahetada näiteks Honda CRV vastu (võib olla ka Captiva jne.)ja valik on kohe laiem.
Muidugi siis peab arvestama, et ligi 30 a vana nelikvedu rullnoka bemm on ka sellest kiirem eriti just libedal.
Kõige parem on, kui pead mitut autot, kus üks on spetsiaalselt kanade püüdmiseks ja teine on endale sõites meeleolu loomiseks.
Jäta EVO alles ja võta uus linnamaastur ja skoorid kuhjas normaalseid naisi (liiga kallis auto tõmbab ka igasugu sitta ligi)
Muidugi ei tasu kõike liiga tõsiselt võtta, sest kurja ja tõsise näoga on üldse raske naisi saada.
Lisaks meeldivad naistele suured veljed ja just siin on ka maasturitel eelis, kuna neil on koopad suuremad ja mahutavad suuremaid läikivamaid rõngaid. Enamus naistel on suurte läikivate rõngaste fetish.
Neile meeldivad ju kallid suure kiviga sõrmused ka.
Kui mees tahab skoorida naistes, siis tuleb Lancer Evo väljavahetada näiteks Honda CRV vastu (võib olla ka Captiva jne.)ja valik on kohe laiem.
Muidugi siis peab arvestama, et ligi 30 a vana nelikvedu rullnoka bemm on ka sellest kiirem eriti just libedal.
Kõige parem on, kui pead mitut autot, kus üks on spetsiaalselt kanade püüdmiseks ja teine on endale sõites meeleolu loomiseks.
Jäta EVO alles ja võta uus linnamaastur ja skoorid kuhjas normaalseid naisi (liiga kallis auto tõmbab ka igasugu sitta ligi)
Muidugi ei tasu kõike liiga tõsiselt võtta, sest kurja ja tõsise näoga on üldse raske naisi saada.
teadjam 07. mai 2014, kl 13.04 |
nips 07. mai 2014, kl 14.46 |
nipsule 07. mai 2014, kl 17.25 |
Kui auto oleks seksis väga ebaoluline, siis poleks autotööstus selliseks arenenud nagu ta täna on.
Kui peenis on üks väga oluline osa seksis, siis mängib kaasaga ju peenisepikendus aga samas ei pikenda ta kunagi peenist liiga pikaks, et valus hakkab.
Teine variant on ennast doktoriks koolitada aga see läheb juba paljudele ulme valdkonda.
Kui peenis on üks väga oluline osa seksis, siis mängib kaasaga ju peenisepikendus aga samas ei pikenda ta kunagi peenist liiga pikaks, et valus hakkab.
Teine variant on ennast doktoriks koolitada aga see läheb juba paljudele ulme valdkonda.
To Tom 07. mai 2014, kl 23.06 |
Ära aja paska - sa kloun pole X5 sõitnudki ega ka avariid kogenud! Isiklikult näinud pealt, kuidas min 100km/h sõitvale X5 keeras pajero ette, pajero vanal oli kiirabisse asja ja X5 proua astus autost välja ja ei miskit, airbag oli näo punaseks teinud! Sõitnud erinevate x5 ja teised jeebid ei kannata võrdlust!
Lisa postitus