Väga mõistlik on vahelduseks muuta vaatenurka ja läheneda asjale teisest küljest.
Olen Tiibadega Kuradiga väga nõus, jutt on venev, arukas ja näited head.
Seeme..mingi hirm..läbielatud kogemus..Just! Erinevad inimesed, erinevad juhused ja igaühel omad kogemused. Nii võibki mõne peakeses idaneda seemneke, et tõenäoliselt on suur vahe, kas Scaniaga põrkab kokku sportauto või täisraamil maastur. Midagi pole parata, aga maastur tundub turvalisem, aga eks juhuseid ole nii ja naasuguseid ja nagu näha jääb ellu ka mitte maasturiga sõites.
Virtuaalses keskonnas avaldatud negatiivsete arvamuste kohta naise välimuse osas..see on nüüd küll maamunal viimane asi, millele tähelepanu võiks pöörata. Niisamuti arvamus persooni enda kohta, sest kõigile meeldida ei ole mitte iialgi võimalik ja kui mõne avaliku foorumi külastamise eesmärk on lõbus-lollitav ajaviide, mitte paaniline meheotsing, nagu mõned ekslikult arvavad, siis kõikide kaasfoorumlaste arvamuste ümberlükkamine on nagu võitlus tuuleveskiga.
Mis puutub konkreetselt foorumisse, kus me kõik ühiselt sõna võtame, siis selle keskkonna erinevad tegelased ainult lisavad värve. Kujutage ette, kui k õ i k oleks ühesugused mõistlikud, tasakaalukad, alati viisakad ja suht puuduliku huumorimeelega...igav, arvan ma ja nii ma mõtlesin eile siin ühte naisterahvast lugedes..mõtlesingi, et kas ta on päris elus ka nii kuiv ja ilmetu.
Muidugi me jätame endast siin mingi mulje ja muidugi kumab inimese tõelist loomust, aga ärgem ajagem segi virtuaalset elu ja reaalset. Räägin selle vihatud Täitsa blondiga pea igal õhtul arvutis ja teemaks ei ole dziibid, minett ja meheotsing delfist. Olen Tallinnas sõitnud tema autos ja Tartus tema minu autos ja me ei kima mööda linna autoaknad lahti, et irvitades kesklassimasinatele keskmist sõrme näidata või jeepe nähes istmesoojendust sisse lülitades ei muutu salong aurudest udupilveks.
Kummad on rumalamad, kas need, kelle repertuaar on lollitav ja keksiv pläma jeepidest ja otsitava rikka mehe sõiduriista armatuurile visatud harkis jalgadest või need, kes seda jahu uskuma jäävad? Kas ilma sellise tekstita üldse oleks silma jäänud niigi palju, et loputatud aju paneb ühel päeval vaid õlgu kehitama? Jällegi, inimesed on erinevad ja mina nõutu õlekehituse asemel tahaks juba silma jäänud isiku puhul teada, kas selline tegelaskuju reaalselt ka sarnaneb.
Ärge oletage, ärge tehke järeldusi, ärge võtke isiklikult ja unustage nüüd kogu eelnev jutt :)
Armastusega,
Teie meetseõgijast õnneotsija Agnes :)
Teen uue kohvi! :)
Pert, lase see mõte juba ükskord lahti, vähemalt Täitsa Blondi puhul.