Saame tuttavaks
näod nimede taga
Tom 15. mai 2014, kl 20.25 |
punapea 15. mai 2014, kl 20.25 |
Agnes 15. mai 2014, kl 21.06 |
"aa keegi polegi oma nägu nime taga näidanud"
Kas sa mõtled, et vahetame kõik omavahel pilte? - Okeei, mina olen nõus. Kas pildi peab saatma just näost?!
"Pidid saatma? Küll sa pidid saatma ja ennist ütlesid et saatsid juba :D"
Eiei, ma ütlesin, et lisan teise keskkonda ja pidasin silmas gmaili, teades, et sellest hotile kutset saata ei saa. Missa ikka oskad muud teha, kui soovitatakse skype, kui on teada, et skype pole :)
Kas sa mõtled, et vahetame kõik omavahel pilte? - Okeei, mina olen nõus. Kas pildi peab saatma just näost?!
"Pidid saatma? Küll sa pidid saatma ja ennist ütlesid et saatsid juba :D"
Eiei, ma ütlesin, et lisan teise keskkonda ja pidasin silmas gmaili, teades, et sellest hotile kutset saata ei saa. Missa ikka oskad muud teha, kui soovitatakse skype, kui on teada, et skype pole :)
piripiiga 15. mai 2014, kl 21.11 |
Madli 15. mai 2014, kl 21.13 |
Tom 15. mai 2014, kl 21.14 |
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> - Okeei, mina olen nõus. Kas pildi peab saatma ju
> st näost?!
kusjuures ma olen mõne aja siin isegi oma näopildiga olnud kasutaja. tõsi mitte pikalt.
aa tegelt, kui nüüd sügavamalt järgi mõelda, siis enamusi ma olen siin elusalt või digitaalselt näinud. seega minu puhul langevad üllatusmomendid ää.
aa mõni piiga vast ikka uvi tunneb :)
> - Okeei, mina olen nõus. Kas pildi peab saatma ju
> st näost?!
kusjuures ma olen mõne aja siin isegi oma näopildiga olnud kasutaja. tõsi mitte pikalt.
aa tegelt, kui nüüd sügavamalt järgi mõelda, siis enamusi ma olen siin elusalt või digitaalselt näinud. seega minu puhul langevad üllatusmomendid ää.
aa mõni piiga vast ikka uvi tunneb :)
piripiiga 15. mai 2014, kl 21.16 |
Hülgehall kuub 15. mai 2014, kl 21.19 |
Tom 15. mai 2014, kl 21.21 |
irooniapõõsas 15. mai 2014, kl 21.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Agnes 15. mai 2014, kl 21.23 |
Agnesele 15. mai 2014, kl 21.30 |
Tom 15. mai 2014, kl 22.12 |
ma panen enda tutvustuseks ühe oma lemmikloo. u 40 sekundi paiku on sääl üks plaksutav koll, täitsa minu moodi, aint selle laulu tegemise ajal olin ma veel titt ja mitte nii karvane :D
https://www.youtube.com/watch?v=QTF_tTKRdb0
kes sõnu kuulata ei viitsi, sellele panen lühikokkuvõtte ka sest loost siia:
"What a Fool Believes" was one of the few non-disco No. 1 hits on the Billboard Hot 100 during 1979. The song lyrics tell a story of a man who is reunited with an old love interest and attempts to rekindle a romantic relationship with her before discovering that one never really existed.
sry väljamaa keele pärast, aa ma loodan, et enamus saab aru :)
https://www.youtube.com/watch?v=QTF_tTKRdb0
kes sõnu kuulata ei viitsi, sellele panen lühikokkuvõtte ka sest loost siia:
"What a Fool Believes" was one of the few non-disco No. 1 hits on the Billboard Hot 100 during 1979. The song lyrics tell a story of a man who is reunited with an old love interest and attempts to rekindle a romantic relationship with her before discovering that one never really existed.
sry väljamaa keele pärast, aa ma loodan, et enamus saab aru :)
irooniapõõsas 15. mai 2014, kl 22.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Tom 15. mai 2014, kl 22.37 |
ähh ja möhh 15. mai 2014, kl 22.45 |
näopilt 15. mai 2014, kl 23.31 |
mansion ghost 15. mai 2014, kl 23.38 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Tom 16. mai 2014, kl 08.17 |
Agnes 16. mai 2014, kl 08.23 |
Tom 16. mai 2014, kl 09.53 |
delfis tunnevad kõik kõiki 16. mai 2014, kl 10.10 |
irw 16. mai 2014, kl 12.39 |
Tom Kirjutas:
> Agnes, mul akkab isegi su nägu juba ununema, aa sa
> tahad, et mingi anonüümse nabaaugu järgi ää tunta
> ks :D aa eledates teksades tagumiku tunneks vast k
> üll veel ää ;)
loomulikult tunned ära, mõtle kui kaua sa seda tagumikku panna said.
> Agnes, mul akkab isegi su nägu juba ununema, aa sa
> tahad, et mingi anonüümse nabaaugu järgi ää tunta
> ks :D aa eledates teksades tagumiku tunneks vast k
> üll veel ää ;)
loomulikult tunned ära, mõtle kui kaua sa seda tagumikku panna said.
Tom 16. mai 2014, kl 15.42 |
irw, kas sinu elu koosneb vaid panemisest? Ma ei vaidle, et Agnesel on kena tagumik, aga antud juhul ei oma see mingit tähtsust. Põhiline meie suhtluse puhul oli vägagi meeldiv netisuhtlus, põhiliselt siis GTalkis.
Kas sa arvad, et Agnes ja TB ka üksteist panevad? Ei, nad lihtsalt suhtlevad ja ma saan neist täitsa aru. Toreda inimesega on alati tore suhelda, ka ilma panemiseta. :)
Kahju vaid, et me muusikamaitsed nii erinevad on :)
Kas sa arvad, et Agnes ja TB ka üksteist panevad? Ei, nad lihtsalt suhtlevad ja ma saan neist täitsa aru. Toreda inimesega on alati tore suhelda, ka ilma panemiseta. :)
Kahju vaid, et me muusikamaitsed nii erinevad on :)
irw@ 16. mai 2014, kl 16.05 |
Agnes irw ile 16. mai 2014, kl 16.08 |
Tom 16. mai 2014, kl 16.11 |
Lisa postitus