´naissoost tutvuja´
"Mnjah, arvestan sellega, et mu jutt on kellegi jaoks "mõttetu targutamine", aga tean, et selline ütleja lihtsalt ei küündi teadmiseni, millest kirjutasin."
Nii, kummitus on juba ette küündimatuks tunnistatud :D) Aga tühja kah, seda on varemgi juhtunud.
"See ei tähenda seda, et iga päev vahetatakse partnereid nagu aluspesu, vaid ka püsivas toimivas (!) paarisuhtes tuleb ette ootamatuid väljakutseid, mis on vaja koos lahendada. Suhe, kus need puuduvad, võib olla küll mugav ja turvaline, aga võib muutuda rutiiniks, harjumuseks, igavaks. Nagu seisev vesi ja sumbunud õhk."
Vaat, kuhu koer maetud on! Elu peab olema nagu mingi katastrooffilm, hetkekski ei tohi pinge langeda!
:D) Adrenaliin on pidevalt üleval, iial ei tea, mis järgmine hetk juhtub. Ei mingit rutiini ega rahulikku hetke, pidev valmisolek ja võitlus. Aitäh!
"Elu on risk. Kui oled avatud ja julged riskida oma tunnetega, võid saada haiget, aga võid kogeda ka armastust. Võid ennast kaitsta ja isoleerida valu saamise eest, kuid sedasi ei pääse ka ilusad tunded läbi. Haigetsaamine ei ole nii hirmus, põed mõnda aega ja tuled välja kogemuse võrra rikkamana. Või kibestununa. Inimesel on alati vaba valik, kuidas end tunda, hästi või halvasti. Kõik on mõtlemises ja suhtumises kinni. Vähemasti mina lähtun sellest."
Mis linnukesel muret.
Miks Sa arvad, et järgmine kord on valikuvõimalused paremad. Valida on ju ikka sellest, mis teistest üle jäänud. Või oled üks neist, kes rebib mõne hooletu suguõe voodist?
"PS. et ei oleks eksiarvamusi, ma pole "meesteõgija" ega "tarbija", mul on seljataga piisavalt pikk püsisuhe ainsa lapse isaga. Olen oma suhetest palju õppinud (kuigi võinuks ju ka kibestuda?)."
Oled küll *suhetest* palju õppinud aga jälle oled tutvumas - järelikult pole Sa tühjagi õpitust omandanud. :(
Ja kindlasti pidid kirjutama "suhted" mitmuses :) Ei ole, ei, ei , ei....
Juba aastaid vaatan seda tralli kõrvalt ja ei suuda ära imestada - kohati halenaljakas, kohati masendav. Kui inimestel on igav ja nad ei oska oma eluga midagi peale hakata, jumal nendega. Aga on hulk teisi, kes selleläbi kannatavad ja teenimatult.