Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
 
mh 24. juuni 2014, kl 08.04
Tahtsin kirjutada `kulla potsataja`, aga `kullapotsataja` on täitsa asjalik:)
 
otsapotsataja 24. juuni 2014, kl 08.20
Kullake, kui tb nimetab kolm isikut, kellest kaks ma välistan, siis....jäp, õige on see seitsmes:)
 
mh 24. juuni 2014, kl 08.36
Ei õnnestunud leida ridu, kus tb nimetaks kolm isikut...ja järgi jääks seitsmes. Kullapotsataja, ei ole kõik nutikad. Palun ütle ette:)
 
otsapotsataja 24. juuni 2014, kl 08.52
ululula...loe nüüd tagurpidididi:)
 
mh 24. juuni 2014, kl 09.01
Aitäh, tagurpidi lugemine andis tulemuse:)
Ilusat päeva!
:D
 
naissoost tutvuja 24. juuni 2014, kl 10.53
Mansion Ghost,
Sinu sõnad: "Kõik on ajutine ja ebakindel, täna ühega homme teise-kolmandaga, kuidas tuju ja tahtmine. Igaüks kehtestab end vastavalt hetkevajadustele. Antud lubadused ja vanded on õhus sumbuvad sooja õhu võnked, mis millekski ei kohusta." ajendasid vastama.

Sa näed asju liiga dramaatiliselt. Võimalik, et Su senised kogemused kinnitavad Su eelarvamust. Kahtlustan, et oled kibestunud - see on kõige halvem valik üldse.
Vaata, tegelikult ei saagi mitte milleski kunagi kindel olla, sest kõik on muutumises, ka me ise ei ole enam need, kes olime eile. "Sa ei saa kahte korda samasse jõkke astuda". See ei tähenda seda, et iga päev vahetatakse partnereid nagu aluspesu, vaid ka püsivas toimivas (!) paarisuhtes tuleb ette ootamatuid väljakutseid, mis on vaja koos lahendada. Suhe, kus need puuduvad, võib olla küll mugav ja turvaline, aga võib muutuda rutiiniks, harjumuseks, igavaks. Nagu seisev vesi ja sumbunud õhk.
Elu on risk. Kui oled avatud ja julged riskida oma tunnetega, võid saada haiget, aga võid kogeda ka armastust. Võid ennast kaitsta ja isoleerida valu saamise eest, kuid sedasi ei pääse ka ilusad tunded läbi. Haigetsaamine ei ole nii hirmus, põed mõnda aega ja tuled välja kogemuse võrra rikkamana. Või kibestununa. Inimesel on alati vaba valik, kuidas end tunda, hästi või halvasti. Kõik on mõtlemises ja suhtumises kinni. Vähemasti mina lähtun sellest.

Mnjah, arvestan sellega, et mu jutt on kellegi jaoks "mõttetu targutamine", aga tean, et selline ütleja lihtsalt ei küündi teadmiseni, millest kirjutasin.
PS. et ei oleks eksiarvamusi, ma pole "meesteõgija" ega "tarbija", mul on seljataga piisavalt pikk püsisuhe ainsa lapse isaga. Olen oma suhetest palju õppinud (kuigi võinuks ju ka kibestuda?).
 
viimasele 24. juuni 2014, kl 11.11
viimane postitus on nii lühike.irw.kas sa ise ka viitsid lugeda?
 
ah 24. juuni 2014, kl 11.14
Pikk või lühike suhe, ikka jõuad alguspunkti.
 
Mittekeegi Olikord 24. juuni 2014, kl 11.19
ah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pikk või lühike suhe, ikka jõuad alguspunkti.


Hmm, see mõte jäi mulle nüüd küll arusaamatuks.

*portselanpulm ukse ees...

Surm on siis uus algus või?
 
üks naine 24. juuni 2014, kl 11.25
ei ole mõttetu targutamine, naissoost tutvuja. Ma annaksin julgelt Su mõtteavaldusele toetusallkirja.
 
Täitsa Blond 24. juuni 2014, kl 12.47
otsa lilleke küll Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui aga saaks kuidagi tähelepanu selle eemale- ja
> alalhoiuga ning siin edvistamisega. Tubli tüdruk (
> andestust, noored naised), Agnes ka, käite siit ik
> ka kontsade klobinal, pisut joogisena läbi, üksiku
> ja jäetu kopitanud haisuga, koidest puretud lipp
> kõrgel ja vaatate ülalt alla kõigile, kel vähegi j
> ulgust tutvumiseks välja näidata:DD

Mina ei edvista midagi, ei mäletagi enam, kuidas see käib!
Ma TUTVUN siin, aga mitte püsimeestega, kes käivad käest-kätte nagu rändauhinnad.
Aga kuna läbijooksvad mehed ei taha samuti püsikatega (minuga) tutvuda, siis suren ilmselt seksinälga.
Kas keegi teab...ega see liiga valus ja jube surm pole?
Aitäh:)
 
Valküür 24. juuni 2014, kl 12.50
Jaanitervitus kõigile otsa-potsatajatele ja teistele hea muusika austajatele!

http://www.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o
mansion ghost 24. juuni 2014, kl 12.55
´naissoost tutvuja´
"Mnjah, arvestan sellega, et mu jutt on kellegi jaoks "mõttetu targutamine", aga tean, et selline ütleja lihtsalt ei küündi teadmiseni, millest kirjutasin."

Nii, kummitus on juba ette küündimatuks tunnistatud :D) Aga tühja kah, seda on varemgi juhtunud.

"See ei tähenda seda, et iga päev vahetatakse partnereid nagu aluspesu, vaid ka püsivas toimivas (!) paarisuhtes tuleb ette ootamatuid väljakutseid, mis on vaja koos lahendada. Suhe, kus need puuduvad, võib olla küll mugav ja turvaline, aga võib muutuda rutiiniks, harjumuseks, igavaks. Nagu seisev vesi ja sumbunud õhk."

Vaat, kuhu koer maetud on! Elu peab olema nagu mingi katastrooffilm, hetkekski ei tohi pinge langeda!
:D) Adrenaliin on pidevalt üleval, iial ei tea, mis järgmine hetk juhtub. Ei mingit rutiini ega rahulikku hetke, pidev valmisolek ja võitlus. Aitäh!


"Elu on risk. Kui oled avatud ja julged riskida oma tunnetega, võid saada haiget, aga võid kogeda ka armastust. Võid ennast kaitsta ja isoleerida valu saamise eest, kuid sedasi ei pääse ka ilusad tunded läbi. Haigetsaamine ei ole nii hirmus, põed mõnda aega ja tuled välja kogemuse võrra rikkamana. Või kibestununa. Inimesel on alati vaba valik, kuidas end tunda, hästi või halvasti. Kõik on mõtlemises ja suhtumises kinni. Vähemasti mina lähtun sellest."

Mis linnukesel muret.
Miks Sa arvad, et järgmine kord on valikuvõimalused paremad. Valida on ju ikka sellest, mis teistest üle jäänud. Või oled üks neist, kes rebib mõne hooletu suguõe voodist?


"PS. et ei oleks eksiarvamusi, ma pole "meesteõgija" ega "tarbija", mul on seljataga piisavalt pikk püsisuhe ainsa lapse isaga. Olen oma suhetest palju õppinud (kuigi võinuks ju ka kibestuda?)."

Oled küll *suhetest* palju õppinud aga jälle oled tutvumas - järelikult pole Sa tühjagi õpitust omandanud. :(
Ja kindlasti pidid kirjutama "suhted" mitmuses :) Ei ole, ei, ei , ei....


Juba aastaid vaatan seda tralli kõrvalt ja ei suuda ära imestada - kohati halenaljakas, kohati masendav. Kui inimestel on igav ja nad ei oska oma eluga midagi peale hakata, jumal nendega. Aga on hulk teisi, kes selleläbi kannatavad ja teenimatult.
 
nujah 24. juuni 2014, kl 13.17
Ei ole siin kannatajaid. Kõik on täiskasvanud ja teavad, mida teevad ja milleks teevad. Kes otsib tutvust, kes otsib kohvitamiseks kaaslast, kes kirjasõpra, kes suhet jne.
Ja siis need teised, kes tahaks, aga ei julge astuda samme, seisavad kõrval ja tänitavad leides vigu lõpmatuseni või raiudes üht-sama igavesti olles juba ette kõik otsused ära teinud.
 
:) 24. juuni 2014, kl 13.21
TB sellesse Sa ei sure, kindel.

50 aasta pärast sured tuttuue jeebikõrval pea toetumas musklilise juhi õlale, kes hellelt Su pead silitab ja aitab meenutada 49 möödunud ühist aastat, mida saatis naer, teineteise hoidmine, reisimised, sportimine, küünlavalgusõhtud...:)

Mõnusat Jaani ;)
 
Valküür 24. juuni 2014, kl 13.35
Kallis Kummitus - Sa ei ole mingisugune kummitus, Sa oled hoopis nagu hirmunud Siil - turtsatad ja torkad iga liigutuse/lause peale. Ei saa Sulle pai teha ega piimatassi pakkuda. Kõike ei ole vaja nii isiklikult võtta - me ei tunne ju Sind, ei tea Sinu nime ega lugu ... Sama lugu on meiega - ei tea ega tunne Sa meid samuti. Suhetest õppimine võib tähendada palju muudki, kui abielu-, kooselu- või muid partnerlussuhteid. Mina olen oma raskeimad suhetealased õppetunnid saanud hoopis oma lähisugulastelt - emalt, isalt, ka äialt-ämmalt. Ei kasva ega ela me keegi siin ilmas vati sees, hõbelusikas sünnist saadik huulil. Enamasti hakkab inimene tõsiselt suhtevaldkonnas midagi mõtlema ja õppima alles siis, kui asjad ei kulge nii ladusalt, kui tahaks.

Isegi taevas valatakse aegajalt pisraid, kuuled?
Ei hüppa me sellepärast veel ojja ega hakka inimesi kaikaga endast eemale peksma. Paljud meist.
Mõnusat kuulamist ja Sa oled meile ka kallis :-)

http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM

PS Inimene, kes tahab natuke aega siin ilmas üksi olla ja elu üle järele mõelda, teeb seda mõningases eraldatuses. Delfi ei ole see koht, kus saaks üksi olla.
 
Aino kolis Tallinna 24. juuni 2014, kl 13.44
Täitsa Blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Mina ei edvista midagi, ei mä
> letagi enam, kuidas see käib!
> Ma TUTVUN siin, a
> ga mitte püsimeestega, kes käivad käest-kätte nagu
> rändauhinnad.
> Aga kuna läbijooksvad mehed ei t
> aha samuti püsikatega (minuga) tutvuda, siis sure
> n ilmselt seksinälga.
> Kas keegi teab...ega see
> liiga valus ja jube surm pole?
> Aitäh:)


Nimeta need püsimehed, kes käivad käest-kätte "nagu rändauhinnad"!
Sul pole midagi oma sõnade tõestuseks tuua, seega laimad või lahmid. Või mõlemat.
 
punapea viktoria 24. juuni 2014, kl 13.52
mansion ghost, kaua sa seda mantrat loed? korra-paarist aitab, aga järjepidevalt...? milleks? naised teavad tegelikult seda isegi, millest kirjutad. kui ei tea, ei aita ka sinu järjepidevast toonitamisest. linnukesed oksal siristavad kuni surmani ja ei aita ei põssi- ega ussirohi selliste vastu:D lollile võid rääkida mida iganes, ikka arvab et ta on sinust targem.
üksiolemise valikud on erinevad. üldiselt inimene on karjaloom ja vajab seltskonda-perekonda. kes siis valib turvalisema tee - üksikemana oma lapsest teeb oma paarilise, sitsib ema põllesabas või vanatüdrukuna oma vanade sõbrannadega koos -, kes täiskasvanum ja kompromissialtim, see siis võrdväärse kaaslase - mehe/naise.

mansion ghost, see linnukese tulistamine ei vii mitte kuhugi. parem on neil lasta oma frustratsioonis aeleda - see on nendele parim olelusviis:DD
 
.. 24. juuni 2014, kl 14.36
Valküür kirjutas 24. juuni 2014, kl 13.35

PS Inimene, kes tahab natuke aega siin ilmas üksi olla ja elu üle järele mõelda, teeb seda mõningases eraldatuses. Delfi ei ole see koht, kus saaks üksi olla.
----------------------------

Eksid, üksi saab olla igalpool,ka karja keskel, ka siin delfis. See on paljudele kohaks, kus mõtlemas käiakse, kes kirjutades, kes lugedes. Arvad, et siin kauem olnud otsivad aktiivselt kaaslast? Enamus mitte..

Logimata püsikas.
 
naissoost tutvuja 24. juuni 2014, kl 14.38
Mansion Ghost,
Näed siis, tõlgendad mu juttu ja loed ridade vahelt...
Jah, KUI Sa pead mu juttu "mõttetuks targutamiseks", SIIS Sa ei küündi sellest aru saama. Sinu valik - küündid või ei küündi, eksole.

"Elu peab olema nagu mingi katastrooffilm, hetkekski ei tohi pinge langeda!"
Oh ei! Kindlasti mitte! Ma ei pidanud üldse midagi nii äärmuslikku silmas! Pidasin silmas seda, et aeg-ajalt (mõnikord, harva, mitte sageli jne.) tuleb suhetes ette väljakutseid, kriise, arusaamatusi ja nende edukas lahendamine lähendab ja arendab suhet. Samas paarisuhe muutub häirivalt rutiinseks, kui tead alati 100% täpselt, mis tuleb, üldse mitte mingit vaheldust ega ilusaid üllatusi omavahel ei ole.
Mul ei ole igav ja kindlasti ei tee ma kellelegi teadlikult ja tahtlikult haiget. Ma ise olen ju ka haiget saanud. Muidugi ma algul olin veendunud, et tehti meelega ja alatult, kuid hiljem "haigettegijaga" suhte üle arutledes ilmnes, et ka tema oli minu tõttu haiget saanud. Ma poleks ise selle peale tulnudki. Siit järeldasin, et me oleme sageli nii oma egost pimestatud: peame oma tunnete eest vastutavaks teisi, teame vaid enda valu ja kalkuleerime ainult seda, palju saame (või ei saa), unustades, et oma tunnete eest vastutame vaid ise, ESMALT on vaja endast parim anda ja püüda ka teist mõista.
Tõsi, suhe, kus vaid üks osapool annab, ei toimi, sest energia peab liikuma (annad, võtad vastu, annad, võtad vastu jne.) ja sel moel mõlemat osapoolt rikastama.

Jah, olen igasugustest suhetest õppinud. Ka mõnest paarisuhtest, mis olnud on. Viimati õppisin, et minu võimuses ei ole mehe hingehaavu ravida, kui tema ise sellega üldse tegeleda ei soovi (kõik lahendused on ju "mõttetu targutamine"). Selles suhtes kurnasin end väga ära, olin energiast tühi, tundsin, et lohistan endaga kaasa kedagi, kes jalgu alla võtta ei taha. Muudkui andsin ja andsin ja andsin. Nojah, ja suhte lõpetamisel sain etteheite, et andsin liiga kergelt alla.
Aga see ei tähenda, et nüüd kibestunud olen. Püüan vältida väga sügavate haavadega mehi. Ja Sul, Mansion Ghost, tundub jutu põhjal olevat ikka päris korralik see haav :(
 
viimasele 24. juuni 2014, kl 14.44
Ja ka Sinul on see haav päris sügav.
 
naissoost tutvuja 24. juuni 2014, kl 15.03
viimasele,
Huvitav väide. Olen oma haavasid piisavalt analüüsinud ja nende ravimisega ka tegelenud. Tõesti, huvitav oleks teada, milline haav siis välja paistab, seega palun täpsusta.

Või tahtsid lihtsalt lahmida "nänänää, kes teisele ütleb, see ise on" stiilis? :D
 
viimasele 24. juuni 2014, kl 15.11
Ma olen sellest "nänänän" east väljas.
Ka olen piisavalt kaua elanud, et lasta igalühel oma teed ise käia.
Kuid olen veel piisavalt noor, et mitte ainult vaikida, seda õpin veel.

Võta aega ja vaata oma "ravitud" haavad üle...
 
mees 24. juuni 2014, kl 15.11
kas tutvud ka või niisama kirjutad?
 
:) 24. juuni 2014, kl 15.12
Kes nimelt?
 
punapea 24. juuni 2014, kl 15.13
ma ei ole kuulnud,et keegi oleks sexi nälga surnud aga seda tean,et üks 50+mees keppis ennast surnuks.
 
naissoost tutvuja 24. juuni 2014, kl 15.23
viimane,
Sa ei osanud öelda või polnud midagi öelda. Tõega, oleks tahtnud teada, ise ei näe ju kõike.
 
mees 24. juuni 2014, kl 15.36
kas siin on mõni naine, kes ka tutvub?
 
unistaja 24. juuni 2014, kl 15.47
me kõik tutvume!
 
naissoost tutvuja 24. juuni 2014, kl 15.48
mees,
Tutvun, aga oleneb, kellega ja millistel eesmärkidel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!