"Vbl on see mingi alateadlik kadedus nende ees, kes hoolimata sellest, et nende uisutamispartner neile jala taha on pannud või lihtsalt mujale uisutanud, on valmis uuesti proovima...:)"
Tegelikult pole neis midagi kadestamisväärset. Rohkem läks hinge üks veidi nokastanud mees, kes embas oma naist ja ütles: "See on minu "tulehark", kellega ma olen 30 aastat koos elanud ja ma ei vahetaks teda kellegi vastu"
"See on nüüd mu isiklik nägemus, aga mulle tundub, et MG suhtub sellised suhted läbielanud naistesse samasuguselt, nagu nendesse "ühepäevaliblikatesse", lööb neid kõiki ühe vitsaga..."
Kummitus ei löö kedagi :D
"Ja kõige enamlevinud peremudel, viimase rahvaloenduse andmetel, oli üle 40 aastased mehed, kes elavad oma järglastest lahus ja jagavad ühist leivakappi kellega? oma emaga!"
Naistega pole võimalik koos elada, ühel või teisel põhjusel ja viga polegi alati ainuüksi naistes.
Mehed vist loobuvad kergemini uuesti üritamast.
Ja naiste osaks jääb üles kasvatada järgmine põlvkond "mehi".
Irooniline.
´kadakatupp´
"kadedus, kompleksid, hirmud......roostes meheau. mõnes mõttes on ju mansioni loogika põhjendatud. kui nooremana ei suutnud naist piisavalt rahuldada, kuidas ta peaks nüüd vanas eas mõne uue tupega paremini toime tulema."
Kõikide vaevuste ravi garanteeritud. Aamen!