Mis seal ikka arvata, põhimõtteline mees ilmselt. Automaatkastiga auto on traditsiooniliselt puujalaga invaliidide liikumisvahend olnud ja ilmselt puujalgade populatsioon suureneb kohutava kiirusega. Eks peab sellegi hulluse üle elama, suure näljaga süüakse sealiha ja kanamunad ka ära:)
93 aasta Passat on iseenesest üsna stiilne asi, kuniks kere nii lääpa ei vaju, et uksi peab koormarihmaga kokku tõmbama. Pluss odavautolik esivedu. Samamoodi on tal ohutusprobleem nagu varem nimetatud 84 a Ladadel või Sierra 89-l. Kui sihukesega peaks risu panema, siis õngitsetakse lusikaga välja ja maetakse kateloki sees maha. Seevastu tänapäeva autoga samasugune mats ning astud varemete vahelt välja, raputad ülikonnalt tolmu maha ja lähed trammi peale nagu õige mees.
Ilusaid klassikalise tagaveo ja käsikastiga sedaane vist enam ei tehtagi. Ma olen isegi mõnikord poes vaadanud, müügimeeste lolli juttu kuulanud ja sama targalt ära tulnud. Mersule vist saaks midagi, aga see kast maksaks eritellimusena rohkem kui terve auto. Panamera võibolla sobiks, aga seegi on ka mingi agranoomi-variant kerega.
Siin foorumis populaarse X6 rooli ei istuks ma isegi mitte surmaähvardusel - f....ng isemõtlev kurgikäru. Rostovis veavad tsurbennid sellistega arbuuse turule.
Ühesõnaga. Ly, ole esialgu rahul, aga hoia silmad lahti.