Noormees - Sina ei taha? Sa pidada olla ju meesterahvas?
A ok, ju ma aru sain.
"" Minu negativism on seotud ainult ja ainult sellega,et mul pole elukaaslast.Elukaaslast kellega luua pere.Kui ma leian naise,kes lapsi ei saa,(või ei taha)siis lepin sellega,muidugi ku ta vastab muudele tingimustele(kuni 32,lastetu,mittesuitsetav ja ülekaaluta).""
Vat siis siit ma ei oskagi kuidagi välja lugeda, et sa omale IIMEST ja NAIST kõrvale tahad, vaid et ainult regulaarset seksi otsid.
Miks sa eitad?
Ise kirjutad, et suvalise panemise järgi ei viitsi minna... samas vastad ise, et keppi pole ammu saanud... No häda pidada härja ka kaevu ajama, a yxikule jälle ei sobi?
Ma ilma igasuguse õeluseta küsin - on see mingi masohhistlik eksperiment tõestada endale kogu aeg midagi VASTUPIDIST? Siis päris tegelikult ma küsin ja seekord isegi ei nori. Sa käid kontserdil soovitajate soovituste kohaselt, aga käid mõttega endale tõestada, et sealt ei leia kedagi. Sain ma õieti aru?
Sel juhul ma tahaks küsida - miks sa koolis käisid? Tõestamaks, et sulle ei hakka midagi külge? või... (pakkuge variante, rahvas!).
Miks sa naist otsid? Tõestamaks, et sa... (aga vastupidist).
Võid sa vastata?
Veel. Selle kolmanda kooselu lahkuminemise põhjus, Ardi... SEE on sul veel ilmarahvale rääkimata ja mina, kui naine, kellllel on sooline õigus olla uudishimulik, tahan ka teada. Miks? Mittemidagi isikliku enam ei saa ju olla. Seega - ära hoia siredasäärseid, saledaid nooremaid ja vanemaid naisi teadmatuses - lao aga letti, mis juhtus (kronoloogiliselt pole just vaja, aga kui sa ise tahad...).