Saame tuttavaks
tutvun
naine 06. aprill 2013, kl 20.28 |
mikk 07. aprill 2013, kl 07.43 |
briljant 07. aprill 2013, kl 08.17 |
Virgo 07. aprill 2013, kl 09.00 |
Päiksepoiss 07. aprill 2013, kl 09.45 |
naine 07. aprill 2013, kl 14.28 |
kl 14.06 ei kirjutanud siia mina (teemaalgataja) vaid mingi suvaline troll. küllap ta teeb seda veel, seega ütlen kohe ära, et minult jääb see post siin viimaseks.
esmalt tänan noormehi vastuste eest ja kirjutan teile hiljem ka meilile, kuid ühe momendi valgustaksin kõigepealt siin, et ei peaks igaühele eraldi sama teemat kordama - nimelt ärge mu kuulutust liiga üheselt võtke - selgitan:
on kaks võimalust, kas emigreeruda üksi või koos kaaslasega. viimane oleks ehk lõbusam, kuid mõnevõrra ka komplitseeritum. küll aga ei otsi ma reisikaaslast nii, et paneme maailmarändamise plaanid paika ja siis hiljem selgub, kes sa selline oled :))) pigem point selles, et enne kui omapäi uttutõmbamise kasuks otsustan, proovin veel tutvuda, ehk leian sobiva kaaslase, kuid sellisel juhul oleks ka plaanid teistsugused. ma ei võta kedagi kusagile kaasa vaid lihtsalt uurin maad enne kui otsustan, missuguse kontseptsiooniga ma siit lahkun, seega minuga tutvumist ei maksa alustada reisiplaanide uurimisega vaid ikka enda tutvustamisega, sest koos on mõtet reisida vaid väga hea sobivuse korral;)
esmalt tänan noormehi vastuste eest ja kirjutan teile hiljem ka meilile, kuid ühe momendi valgustaksin kõigepealt siin, et ei peaks igaühele eraldi sama teemat kordama - nimelt ärge mu kuulutust liiga üheselt võtke - selgitan:
on kaks võimalust, kas emigreeruda üksi või koos kaaslasega. viimane oleks ehk lõbusam, kuid mõnevõrra ka komplitseeritum. küll aga ei otsi ma reisikaaslast nii, et paneme maailmarändamise plaanid paika ja siis hiljem selgub, kes sa selline oled :))) pigem point selles, et enne kui omapäi uttutõmbamise kasuks otsustan, proovin veel tutvuda, ehk leian sobiva kaaslase, kuid sellisel juhul oleks ka plaanid teistsugused. ma ei võta kedagi kusagile kaasa vaid lihtsalt uurin maad enne kui otsustan, missuguse kontseptsiooniga ma siit lahkun, seega minuga tutvumist ei maksa alustada reisiplaanide uurimisega vaid ikka enda tutvustamisega, sest koos on mõtet reisida vaid väga hea sobivuse korral;)
Konseptsioon 07. aprill 2013, kl 15.49 |
Mison pildilt puudu? Konseptsioon on lihtne - mingi suvaline madame, kes ei suuda Eestist endale enam meest leida upitab siin igaks juhuks oma enesetähtsust ning tahab veel viimase õlekõrrena meeste CV kokku korjata. Saaks kevadel veel mõned kohtingud, arvete maksmised ja tasuta lõunad. Peale sellist uuringut TEMA otsustab, kas teie m mõõt ja krediitkaardi suurus on ikka sobiv? See mees peab ikka loll lammas olema küll, kes sellise manipulaatori õnge läheb.
oh 07. aprill 2013, kl 15.51 |
hombre 07. aprill 2013, kl 17.48 |
Igati möistlik möte see soojale maale minek. Ise olen mönedki talved soojalmaal veetnud. Soojamaa keelegi selgeks saanud:)
Erinevatel pöhjustel on löplik otsus soojamaa kasuks riiulis oodanud.
Nüüd tunnen, et aeg on küps...
Muuseas- mul on üksjagu selge nägemus kuhu ja kuidas. hombrebueno@hot.ee
Erinevatel pöhjustel on löplik otsus soojamaa kasuks riiulis oodanud.
Nüüd tunnen, et aeg on küps...
Muuseas- mul on üksjagu selge nägemus kuhu ja kuidas. hombrebueno@hot.ee
hombre 07. aprill 2013, kl 18.06 |
!!! 07. aprill 2013, kl 18.17 |
Yksikmees 07. aprill 2013, kl 18.23 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 12 |
Aga emigreerume,näiteks Vietnamisse.Äkki aitad mulle sealt noort naist leida,kellega ma saaksin pere luua.Eestis on suht võimatu maamehel naist leid,kellega pere luua.Kui naist just koolipingist ära ei rabata ja talle tittesid külge ei tehta siis kaovad nad maalt,kas suurlinnadesse või välismaale.
immigrant 08. aprill 2013, kl 18.26 |
no olid ju vietnamlannad siin, ikka ei sobinud vä?
vaeval vietnamlanna vanemad nüüd õnnest lakke hüppavad, kui 7 laste isa, hunnik õnnetust, tütart tahtma tuleb. sa Ykikmees pead suutma seda naist ülal pidada, see sua ajusse ikka mahub vä? loe immigatsiooni reegleid, ära aja ila päevast päeva mööda netti.
vaeval vietnamlanna vanemad nüüd õnnest lakke hüppavad, kui 7 laste isa, hunnik õnnetust, tütart tahtma tuleb. sa Ykikmees pead suutma seda naist ülal pidada, see sua ajusse ikka mahub vä? loe immigatsiooni reegleid, ära aja ila päevast päeva mööda netti.
Yksikmees 08. aprill 2013, kl 19.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 12 |
yxikmees 08. aprill 2013, kl 22.56 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
mezzopiano 08. aprill 2013, kl 23.04 |
Lisa postitus