kl 14.06 ei kirjutanud siia mina (teemaalgataja) vaid mingi suvaline troll. küllap ta teeb seda veel, seega ütlen kohe ära, et minult jääb see post siin viimaseks.
esmalt tänan noormehi vastuste eest ja kirjutan teile hiljem ka meilile, kuid ühe momendi valgustaksin kõigepealt siin, et ei peaks igaühele eraldi sama teemat kordama - nimelt ärge mu kuulutust liiga üheselt võtke - selgitan:
on kaks võimalust, kas emigreeruda üksi või koos kaaslasega. viimane oleks ehk lõbusam, kuid mõnevõrra ka komplitseeritum. küll aga ei otsi ma reisikaaslast nii, et paneme maailmarändamise plaanid paika ja siis hiljem selgub, kes sa selline oled :))) pigem point selles, et enne kui omapäi uttutõmbamise kasuks otsustan, proovin veel tutvuda, ehk leian sobiva kaaslase, kuid sellisel juhul oleks ka plaanid teistsugused. ma ei võta kedagi kusagile kaasa vaid lihtsalt uurin maad enne kui otsustan, missuguse kontseptsiooniga ma siit lahkun, seega minuga tutvumist ei maksa alustada reisiplaanide uurimisega vaid ikka enda tutvustamisega, sest koos on mõtet reisida vaid väga hea sobivuse korral;)