Miks siin nurgakeses on vaja lõputult jahuda sellest, kuidas siin käituma peab, mida keegi siin teeb või kellel on rohkem õigus siin olla?? Kes veel ei tea, siis feministi nurgakeses esinemiseks ei pea olema paadunud feminist ega ole see ka reserveeritud ühele ainsale Feministile nagu nime järgi mõni oletada võiks. Samamoodi ei pea seda "saame tuttavaks" võtma nii sõnasõnalt ja üheülbaliselt.
Ja n a i s e sugused torisejad on lihtsalt hädapätakad, mitte mingid süütud kannatajad või tõekuulutajad. Jajah, kindlasti oli temake lausa nii ähmis, et ei suutnud oma soove isegi mõistlikult sõnastada, vaid ainult korrutada üherealisi nõudmisi, muig. Lollakamat vabandust annab otsida. See siin on eelkõige Foorum, Avalik foooorum, mõeldud täiskasvanutele, nii et ka kõige sinisilmsem eluarmastuse otsija võiks aru saada, et kui ta püstitab siia Teema, võivad teised oma arvamust avaldada, millest omakorda võib spontaanselt areneda vestlus, sest… jah, see siin on Foorum :)
Kellele siin nurgakeses ei meeldi, siis neid saite, kuhu saab oma 3erealised kuulutused vaikselt üles riputada, on ka. Sest kindlasti on kuskil ootamas nõutud pikkuses mehi, kes tahavad olla torisejale sõbraks (loe: aksessuaariks, kellega oleks ilus ringi patseerida ja rahuldada temakese mitteseksuaalseid vajadusi). Ma olen selles isegi täitsa veendunud, sest… jah, ei, ei tohi ju olla õel, purustada kellegi unistusi või lootusi. Isegi imesid juhtub :)
Kui mustematel aegadel hakkab lootus kaduma, siis mõelgem yxikmehele, temalt on nii mõndagi eeskujuks võtta. Ma küll ei soovita teistele närvidele käia oma valimatu spämmimisega aga vbl tuleb Universum kiiremini appi, kui aegajalt suitsiidiga ähvardada :)