Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Soovitan naistega mitte tutvuda, olen kolm korda üritanud ja iga kord olen petta saanud.
 
:) 16. juuni 2014, kl 16.30
mitte head teed vaid head vajumist
 
Hülgehall kuub 16. juuni 2014, kl 16.34
Mite kivi vaid kullakott nööriga ümber kaela ja aidaa..uuele mehele,
 
:) 16. juuni 2014, kl 16.37
Ma jätsin tee suuna märkimata kuna alguses on allapoole merepiiri, siis lennukalt pilvede suunas ja prantsatusega põrgusse :)
 
to :) 16. juuni 2014, kl 16.40
miks sa ei leia endale meest, kes teeks sulle mõnu seest ja väljast?
 
mh 16. juuni 2014, kl 16.51
Spordiklubi kuukaart ja juuksur on luksus, selle asemel osta hoopis mees2-le süüa, tal endal pole võimekust.
 
:P 16. juuni 2014, kl 16.57
tänu LiPo-le saavad paljud vallalised naised mehele, sest suudavad oma kasinast palgast tänu Edgarile oma tulevast kaasat toita:)
 
asjade tühisus 16. juuni 2014, kl 19.43
mees ise iriseb siisn, et asjad ju tühised ja materiaalne pole tähtis. aru ma ei saa, mis ta siis selle raha üle iriseb, mida naie ie saa, ei taha ebapüsiva variandi peale kulutades. ta pole ju naisega veel abiellunud, mispärast peaks naine kulutama õhtusöögile, mille enamasti mees ära sööb. naise toidukorv ju suht odavam kui mehe oma. sunnitakse nagu naist sööma igasugu kallis ja kasutut jama ja pärast maksku veel pool kinni ka.
ah et naine saab elada su elamises ja lapsi kasvatada?
ja palju selline laste kasvatuse töö siis naisele ka maksab? et mis kuupalgaks pakutakse. muidu raiska oma parimad aastat sulle lapsi- orje kasvatades ja pärast astu minema, taskud tühjad. pole eriti näinud lapis kavstavat koduperenaisest naist, kel pangaarve aga kasvaks kodusolemise eest. sel juhul peab iika hea leping olema, mis naise seda lastekavatamise orjatööd tegema paneks.
 
eelmisele 16. juuni 2014, kl 21.31
sa vaeseke pole emapalgast kuulnudki, rääkimata selle saamisest. selle asemel oled uskumatult palju ja hästi minetti teinud. millest muidu selline kibestumus:D
 
Täitsa Bond 16. juuni 2014, kl 21.52
Punapea kirjutas:kuidas mees saab nii loll olla, et võtab naise, kel pole kaasavara. kas te ikka aru ei saa, et naine tuleb suhtesse koos oma varaga, ja kui lahkub sealt, võtab samas väärtuses vara kaasa.

Oletame, et võeti naine, kelle vanus oli väheldane, noorus ja prink kannikas ilmne, vaesest perest ja üksikema võlgades üürikorteris kasvatatud. ainsaks varanduseks seega erutav ihu, meest murdev pilk ja poolde selga juuksed.
ehk siis naine aastakümme paari pärast leiab end mahajäetuna, nirude juuste, kollaste hammaste ja koltunud nahaga, ilma igasuguse vara ja heal juhul lapsega, kes hoiab jõuka isa poole-hea elu ja enda amortisatsioon. realiseerub kompensatsiooniks vara kaasa võtt või püüe millegi sellesarnase poole..
 
märkus 16. juuni 2014, kl 21.57
See Täitsa Bond on nagu Hiina Adibas kuskil turu putkas originaali kõrval. Hale ja nõme.
 
Tom 16. juuni 2014, kl 22.07
TB2, takkajärgi tarkus on täppisteadus :D, aa sest järeldub, et ei maksa nõgusat selga ja prinki kanni esikohale sääda, need saab suure sunniga ka ise tekitada (kui on piisavalt mõjuvõimu), aa tähtis on hää iseloom ja kopsakas kaasavara :) viimane eeldab aga korraliku isa/äia olemasolu ja see on juba kordades raskem ülesanne. katsu sa leida naist omale korralikust-tervest perest. ikka sattub ette lahutatud vanemate õnnetu laps :(
 
kotkapilk 16. juuni 2014, kl 22.11
007, karm kritseldus. Tulid peegli eest?
Ma ei viitsinud logida.
Lähen peegli ette tagasi.
 
mees 16. juuni 2014, kl 22.54
Ma pole kunagi üheltki naiselt nõudnud midagi ületamatut. Asi on olnud üliväikestes summades, näiteks paaris euros, just see paarieurone test näitab teinekord inimese iseloomu ära. Ja ma pole eksinud, peale lahkuminekut kuulutas üks naine, et ei raiska minu peale isegi paari minutit kõneaega, et mulle helistada, jutt jäib 2 senti minuti eest kõneajast. Uskumatuid naisi ikka liigub, kes arvavad, et kogu naise palk peab 100% naisele jääma. Kõige suuremad koid on just need, kes räägivad et teised on koid.
 
:) 16. juuni 2014, kl 23.14
kõige suuremad koid on need, kes teevad sellised teemasid ja siis targutavad siin rumalusi.
ükski koi ei tunnista endale, et ta on koi, vaid süüdi on ikka teised.
 
vaata peeglisse 16. juuni 2014, kl 23.35
nomaitia.. rikas ja tark ja tore naine hoiab sellistest meestest nagu teemaalgataja, kaugele eemale. jääb alles mitte nii tark ja tore naine, kes on küll ilus. selleks, et meestele silma jääda ja edaspidi sellise ilu maksab elukaaslane kinni.
 
kah mees 16. juuni 2014, kl 23.59
söön oma mütsi ära, kui mees pole meie alu:)
 
Juks 17. juuni 2014, kl 01.09
Lõpetasin naistele kingituste tegemise ja elu kinnimaksmise ära ning kummalisel kombel naised lausa haihtusid minu elust, nii ilusad, kui ka keskmised ja kehvamaid ei vaata ma niikui nii. Materiaalse võimekuse demonstreerimine lõõb ikka naised oimetuks küll - point ongi lihtsalt selles, kuidas naine hindab selle järgi, kas mees teda ülalpidada ikka jaksab, kui naisel endal raskemad olud. Ei tasu lihtsalt põhimõtteliselt ühelegile naisele välja teha ja kingitusi osta, nii on endal lihtsam. Investeeri pigem enda huvidesse.
 
emapalk 17. juuni 2014, kl 05.16
emapalk ju lapsele ja emale mõeldud, miks peaks naine selle eest veel mehelontrust üleval pidama? kas see kinnisvaradega vanamees siis kinnisvarade käest sexi ei saagi? muus nagu ei näi ju probleemi olevat, kõik saab see ärapõlatud mees täiesti iseseisvalt ja kokkuhoidlikult tehtud.
 
2 senti 17. juuni 2014, kl 05.18
kas see mees siis iseendale teiselt telefonilt helistada ei saa 2 senti minut?
 
Valem 17. juuni 2014, kl 12.22
Pole vaja otsida, normaalseid ei ole, on ainult 2 jebanormaalset.
 
Mittekeegi Olikord 17. juuni 2014, kl 13.57
Raha on nagu armuke, mis rikub (tekkimahakkava)armastava suhte... :)
Karm elu teil.
 
Täitsa Blond 17. juuni 2014, kl 14.06
...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 06.04.2015 12.58.
 
mees 17. juuni 2014, kl 20.25
Siin käib ikkagi jutt naistest, kes igal sammul oma raha säästavad, liiguvad 10 meetrit edasi ja selle vahemaa jooksul säästavad 10 korda oma raha, peaasi et oma raha ei peaks kulutama, peaasi et saaks mehe raha eest elada, kulutada ainult mehe raha. Sellise naise tunneb kohe ära, kontrollost on ainult kinnituseks:)
 
milles küsimus ennast meheks pidav mees 18. juuni 2014, kl 04.21
no kui sa nii egomaiakk koonerdis psühhopaat ja jälitusmaaniat põdev kontrollfriik lapsmees oled, milles siis nagu küsimus?
võta siis mõni mees äkki?
 
Mehed teadagi 18. juuni 2014, kl 05.38
armastavad silmadega:) Minu jaoks pole küll naise rahaline seis oluline-peaasi et ikka ilus oleks:) ja soe:)

Raha teenimine on pigem ikka meeste rida. Kuigi jah tänapäeval on need rollid hägustumas ja tihti teenivad naised meestest isegi kordades rohkem kuid sel juhul on nad ka enamasti üksi kuna mees ei leia enam oma kohta perekonnas.
 
just 18. juuni 2014, kl 06.52
Ilu on alati vaieldav. Suhteline mõiste. Või oskad kirjeldada, milline on ilus ja soe naine?

Raha teenimine on mõlema rida. Täikasvanud inimene peaks suutma hoolitseda ise oma söögi ja katusekulude eest. Meest võiks vajada millekski muuks, kui rahateenijaks.
Iseseisvad naised ei pruugi veel suuri summasi teenida.
 
mees 18. juuni 2014, kl 07.41
Tegelikult ujub kõik sitt pinnale, varem või hiljem. Kindlasti ujub pinnale ka see, kas naine on raha peal väljas või ei. Mõned kuud võib seda varjata, elu mängib sulle ise ette situatsiooni, näiteks oled kodus, naine on linnast tulemas, kodus miskit puudu, kui naine teeb sellest probleemi või nägusid, on hoppa...Gangnam Style:)
 
hm 18. juuni 2014, kl 07.46
Tegelikult algab kõik enda suhtumisest. Otsid ja leiad seda, mida soovid. Sarnased tõmbuvad.
 
mh 18. juuni 2014, kl 08.19
mees Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> näiteks
> oled kodus, naine on linnast tulemas, kodus miskit
> puudu, kui naine teeb sellest probleemi või nägus
> id, on hoppa...Gangnam Style:)


Õudne ikka koos olla mehega, kes iga sammu jälgib ja kogu aeg ootab, millal see rahaahnus naisel ikka välja lööb, igat näoilmet ja poetatud sõna märkab, isegi kuudepikkuse kooselu järel väriseb oma rahakoti pärast. Mõni ime, et sihukesel naist pole. Normaalne naine sellist välja ei kannata, aga raha peal väljas olev kannatab küll, ta saab ju hea näitemängu eest korralikult kinni makstud. Aga raha peal väljas olevat naist see mees jälle ei taha.

Kui õudseid mehi ikka leidub. Ei peagi olema joodik või naisepeksja, aga näed, elada sellisega pole ikka võimalik.
 
mees 18. juuni 2014, kl 11.25
Mees tegi naisele 2 kuud kingitusi, maksis kõik väljaskäimise arved, ostis koju toidu, kuna naine rääkis, et tal väike palk jne, mehel hakkas naisest kahju ja ei nõudnud mitte midagi. Siis, mingite asjaolude kättejõudmisel, kus paarid teevad ikka üksteisele kingitusi, mees veel ütles naisele, et to ei hakkaks mingit kallist kingitust tegema, piisab ka paarieurosest kingitusest.
Naise poolt ei tulnud mingit kaarti ega kingitust, naine oli sellega astunud detonaatori peale, mis aktiveeris mehe ajus ohu tulukese. Loomulikult iga elav inimene hakkab mõtlema, kas tegu pole raha peal väljas oleva naisega. Alles seejärel hakkas mees oma kahtlustele kinnitust saama. Kui naine nägi, et selle mehega tal ei õnnestu haljale oksale jõuda, tõmbas ta mehelt veel niipalju raha ja asju välja kui võimalik, isegi 2 senti minuti eest ei olnud nõus kulutama, et telefonis rääkida, mees pidi tagasi helistama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!