veel üks mees
28. september 2014, kl 01.09
...Siin on sellised naised keda tõelised mehed ei ole võtnud. N-ö ülejääk. Milleks sulle seda prahi vaja.
...............................
Ma ei saa ainult aru, miks te vastupandamatud täkud siin seda p r a h t i, (loe:naisi) ikka ja jälle sobramas käite?
Üks teist teeb seda juba oma elu viimased 12 aasatat.
mees
28. september 2014, kl 01.05
..., pole kohanud ühegi naise meiliga tutvusteemat, kuigi loogiline justkui oleks. enda tehtud teemadele pole ühtegi vastust saanud? .....
...... naised on suhte loomisel väga pealiskaudsed, kui mingi tolgus viitsib nendega vaeva näha ja meelitada.
See foorum kubiseb naiste tutvumisteemadest koos mailiadredega, ka minu enda omaga.
Aga kodanik mees kirjutab ju kenasti, et ainult t o l g u s e d viitsivad naistega vaeva näha, aga "mees" arvab, et ...ma ei saagi aru, mida ta arvab:)))
Öelge, kallid mehed, mis huvi peaks mul olema teiega tutvuda, kui ma olen praht, parim enne möödas, kõnts, "iginoor printsess", lolli mölaga püsijobu, siga.....need on vaid sellest teemast välja nopitud "komplimendid"...
Lisaks on mällu raiutud veel hulga "kauneid" komplimente....
Kas ma peaksin kohtuma vaid selleks, et tõestada, et ma ei ole vaal, ma ei ole kortsus v...ga vanamoor, ma ei haise, ma pole kollase nahaga kuivik, ma ei ole tuult lehvitav kliimaksis mutt....et ma olen veel NAINE, et ma siiski kõlban veel inimeste seas liikuma ja veel jäävad meeste pilgud minu peal pidama?
Miks te kurat seda mulle ja teistele naistele koguaeg peate näkku ütlema?
Ja siis veel imestate, miks keegi teiega tutvuda ei taha.
Ma olen teinud ühe sellise inimkatse....kohtusin mehega, kes sõimas mind nägemata mind kliimaksis haisvaks paksuks vanamooriks....kohtusin trotsist, kättemaksuks...
Mehel oli kohutavalt häbi,... ma andsin talle andeks, me oleme praegu head sõbrad, aga mitte iialgi ei unusta naine selliseid solvanguid ja voodisse ei saa see mees mind mitte iialgi.