Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud.

n46 13. november 2014, kl 01.02
Kummitus, omandiinstinkt on selle asja nimi. kuidas oleks kui kogeks vahelduseks ka armastust? sellist, mis ainuüksi paarist omaenda ego pihta saadud vopsust tolmuks ei pudene.
mansion ghost 13. november 2014, kl 07.37
´n46´ ei oma pisimatki omanditunnet? Ei tunne vähimatki ohtu oma tervisele? Ongi normaalne kui partneril on samaaegselt veel loendamatu hulk "vahekordi", juhuslikke ja regulaarseid? Milleks siis üldse üks välja valida kodu mängimiseks? Kas see pole ka omamoodi omanditunde ilming?

Vastuseta küsimusi on lõputult. Mis on see ARMASTUS, millest siin jaurad?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 09.44
Soovitus...
Naised varjaku ja salaku maha kõik sekssuhted, mis on suuremad kui number 1.
Mehed varjaku hoolega, et ei lobiseks kogemata välja, veel vähem kelgiks sellega, et said keppi viimati eelmisel sajandil ja naiste arv võrdub ühega.

Natuke elust kah....
Mind tüütab aegajalt üks süütu vanapoiss, kes otsib endale süütut 40+ naist. Ma siis ikka vastan, et ma olen korra elus keppi saanud.....kas sobin?
Ohheii, siis järgneb sõim, milline kohutav lits ma olen:)
Kui siin leidub sihuke süütu vanaproua, siis võiksin teid ju kokku sokutada:)

ahzooloog 13. november 2014, kl 10.28
Miks ta sind aeg-ajalt tüütab? Loodab, et oled vahepeal süütuks muutunud ve?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 10.35
Ta unustab ära, et on minuga juba rääkinud:)

n46 13. november 2014, kl 11.20
Kummitus, eks ikka on pisike omanditunne. aga muud ilusamad tunded sellest tugevamad. tervisega kõik korras siiani, tänan muretsemast. iga seeliku järele kappava täkuga loomulikult ei elaks koos. kodumängimiseks valitakse välja enda jaoks parim. kes on nii pagana hea, et paari võimaliku kõrvalehüppe pärast küll stseene ei hakkaks tegema. selline, kellest hoolid koos tema pisivigadega. sest võimatu oleks mitte hoolida.

armastus võiks ideaalis olla tingimusteta tunne. eelkõige vaimne ühtekuuluvus, mis ei katkeks mingi "lubamatu" füüsilise kontakti tõttu.

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 11.25
n46, kõik ei ole nii tugevad, et jaksavad, viitsivad "omada" seda, keda kõik tahaksid omada.
Aga see valmisolek just hoiabki vormis.

n46 13. november 2014, kl 11.38
Blond, valmisoleks milleks?
kuidas sul muidu eilne randevuu kulges? kui läikivmusta iluduse all pidasid uut dildot silmas, ei hakka muidugi üksikasju uurima.

Täitsa Shrek 13. november 2014, kl 11.43
Sooviks ka tegelikult teada, mis "armastust" on pakkuda naistel, kelle igas sõnavõtus esineb fraas: mehed on või mehed pole. Mõistlikum oleks rääkida mingitest riismetest või kinnisideest, mis on kujunenud peale enda lörtsimist lugematutega.
Nagu blondki, kohting seljataga ja ikka on ta oma kintsudega koos siin. Naljakas juba..

viimasele 13. november 2014, kl 11.49
mis see sind torgib palju või missugust armastust on naisel mehele pakkuda?

to viimasele 13. november 2014, kl 11.52
Läheb sinna, kus päikest pole, eksole.

nimetu 13. november 2014, kl 11.55
Mida tähendab enda lörtsimine, sul siis jopanud kui siiani vaid süütuid oled saanud.

Endine püsikas, 13. november 2014, kl 11.57
Keegi ei viici 20 aastat hapudest õuntest magusat moosi keeta, kas saab suhkur otsa, ei jaksa enam pliidi alla puid teha või siis lihtsalt avastad, et poest saab ka, ja mõni lööb käega ning hakkab puskarit ajama..aga nagu üks mu abielumehest sõber öelda armastas - reeturi palk on nauding..

n46 13. november 2014, kl 12.01
enda "lörtsimine" tähendab shrekkide planeedil ilmselt sama, mis meeste puhul kogemuste omandamine.

Täitsa Shrek 13. november 2014, kl 12.08
Mille poolest siis väärib rõhutamist armastus, mida on küllastatud "omandatud meeskogemustega"? Miks mees võiks seda rohkem hinnata vòi eelistada armastusele, mille kandvast ihust pole läbi käinud igasugu väntasid?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 12.13
n46 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Blond, valmisoleks milleks?
> kuidas sul muidu ei
> lne randevuu kulges? kui läikivmusta iluduse all p
> idasid uut dildot silmas, ei hakka muidugi üksikas
> ju uurima.

Valmisolek, et sinu täkku ihkavad ka teised märad. See ei lase vormil langeda ja hoiab suhte värske.
Kohting lükkus tänasele:)

Shrek
Armas aeg, kas tänapäeva naine ei tohi enam kohtingutel ka käia, vaid peab kaetuna ja looritatuna esimese ettejuhtuva poolt võetud saama?
Ise oled ka naisi kündnud nii et vähe pole, aga ikka passib permanentselt siin, et ...miks?:)

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 13.11.2014 12.15.

targutav punapea 13. november 2014, kl 12.16
mida rohkem naisel mehi, seda nooruslikum ja seksikam ta on. pidi kogu organismile see hästi mõjuma:D sellel muidugi pole armastusega midagi pistmist, aga päris lörtsimiseks seda ka nimetada ei saa, kui tegevus mõjub tervistavalt:D

Täitsa Shrek 13. november 2014, kl 12.20
Blond, palju neid naisi siis sulle teadaolevalt kündnud olen?
Ja paluks mitte isiklikult võtta, aga see su kohtamiste ja jatkuv mitteleidmise saaga on pisut paroodia maiguline ikka küll. Muidu aga lase edasi, kuidas vähegi jaksad, mul siiralt kama:-)

targutav punapea 13. november 2014, kl 12.24
meeste puhul aga pidi olema nii, et mida rohkem naisi tal on, seda rohkem kaotab ta elujõudu. pigem kehtib see väljend "lörtsitud" meeste kohta:D

ei viitsi sisse logida 13. november 2014, kl 12.31
Enne peab kahjuks palju konni läbi suudlema, kui printsini jõuan.
Soovitan sulle sama, igaljuhul etem, kui siin 10 a vinguda, et pole kohanud piisavalt nõgusat selga, aga ise ei vaevu isegi oma perzet siit tõstma, et kandidaadid üle vaadata.

küsiks 13. november 2014, kl 12.35
ei viitsi sisse logida Kirjutas:
> Enne peab kahjuks palju konni läbi suudlema, kui p
> rintsini jõuan.
> Soovitan sulle sama, igaljuhul
> etem, kui siin 10 a vinguda, et pole kohanud piisa
> valt nõgusat selga, aga ise ei vaevu isegi oma per
> zet siit tõstma, et kandidaadid üle vaadata.

kas printsid neid saja konna poolt ärailastatud printsesse nii väga ikka tahavad veel?

täitsa pekk 13. november 2014, kl 12.42
kas mõnel printsessil on suudeldud konnade arv otsaette kirjutatud? ega ikka ole küll. kui vaja, õmmeldakse ka süütus tagasi. Srekisuguse tondi petab kergesti ära. ainult miks peaks mõni printsess teda tahtma üldse?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 12.56
küsiks Kirjutas:
>
> kas printsid neid saja ko
> nna poolt ärailastatud printsesse nii väga ikka ta
> havad veel?

Ma olen "ilastanud" vähemate meestega kui su ühel käel sõrmi. Kui kohvijoomine, restoranis söömine ja jalutamine minu väärtust lihaturul alandab, siis...siis jah, olen lörtsitud naine.

Täitsa Shrek 13. november 2014, kl 12.56
Minu ärapetmisega pole mõnel korralikult läbi tômmatud printsessil tõesti mõtet vaeva näha.

Samas pole ka midagi neilegi pahaks panna. Ju on eluläbi suht vastutustundetult oldud ja ära kasutatud kõike, mis vähegi enda tahtmisi teenima andis panna. Ja nüüd, poolesaja kandis on naistele ette löönud, et sedasi jätkata enam läbi ei löö. Môned muidugi suudlevad konni hoogsalt edasi. Vähe nutikamad aga räägivad juba armastusest, oma kogemusest, mis selle ära tunneb ja ka loodavad, et keegi ehk tahaks neid veel kätele tõsta ja teha igasugu hullusi. Lootma ikka peab:-)

nimetu 13. november 2014, kl 13.00
tänapäeval alustatakse seksiga juba vanuses 13-14. äkki peaksidki siis sealt alustama, kuigi see on ikka .... nojah, kaldub juba teatud psühhikahäire poole.

ka nimetu 13. november 2014, kl 13.03
Ja kui liiga hilja seksiga alustada, siis mis, kütadki konni suudelda vanainimese lõhn juures?

küsiks 13. november 2014, kl 13.07
Täitsa Blond Kirjutas:
> küsiks Kirjutas:
> >
> > kas printsid neid saja
> ko
> > nna poolt ärailastatud printsesse nii väg
> a ikka ta
> > havad veel?
>
> Ma olen "ilastan
> ud" vähemate meestega kui su ühel käel sõrmi. Kui
> kohvijoomine, restoranis söömine ja jalutamine min
> u väärtust lihaturul alandab, siis...siis jah, ole
> n lörtsitud naine.

oledki nii inetu, et ainult 2 või 3 meest on nõustunud sind 50 aasta jooksul suudlema?

ahzooloog 13. november 2014, kl 13.08
Täitsa Blond kirjutas:
"Delfimeestega ei tutvu ega kohtu! Vabandan ebamugavuste tekitamise pärast:)"

Hilja juba musike, kuna sa siit juba päris mitmega kohtunud oled ja sellest ka foorumis rääkinud, siis olematuks seda enam teha ei saa....:D

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 13.11
Shrek
Äkki teeks nii, et sina ei "näe" siin enam mind ja mina ei "näe" sind. Mõni veel hakkab jälle mõtlema, et meil miski susiseb omavahel.
Mina siin ei tutvu, vaid vestlen tutvumise teemal...ehk teisisõnu, löön aega surnuks.
....ja omandan teiste eesrindlikke kogemusi ja jagan ka ise, kes kuulda tahab.
Minu kõige suurem õppetund oli, et kui leiad Õige, siis tuleb kasvõi südaööl kasvõi paljajalu kohtama tormata, mitte öelda, et.....äkki ootaks veel paar kuud helistamisega, räägiks enne veelkord oma eluloo ära ja siis alles kuulata erutusest minestatult teineteise hingamist telefonis ja siis ootaks veel paar kuud ja ....
Nüüd jäävad need etapid vahele ja ma k o h t u n!!!
Minu vanus ja tünnkere, (mida siin ei väsita mõnuga nimetamast) pole üldse arutamist väärt...kellele ema, kellele tütar.

ahzooloog 13. november 2014, kl 13.16
ja mõtle, kui see sinu uus/teine Õige siia delfisse ühel päeval kogemata tuleb ja seda sinu loosungit loeb...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!