Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kus sa oled, härra õige?
 
sid on tom 19. november 2014, kl 18.29
ärge nüüd üle ka mõelge, sid on vana tom, tuttav targutaja ja naistenillija kuigi üks püsipandav ja talle püsivalt anaalika tegija olevat ka tal olemas.
----
näha ju et tomil- sidil ajud välja kepitud.
 
Kahju 19. november 2014, kl 18.33
Ma juba lootsin, et see s.takott Tom on siit foorumist minema pekstud.
 
kadakajupp 19. november 2014, kl 18.43
mina sind, shrek, ei õpeta - avaldasin arvamust ja oma eelistused. sina võta või gümnasist ning mind see küll ei sega, mina toimin vastavalt oma eelistustele. imelik, miks see sind nii sapiseks teeb, ei mõista....

ja oma hetke rolliga olen ka rahul, pole üldse nina vingus, hoopis vastupidi. kogu täiskasvanu elu olen olnud suhtes ja päris vabastav ja mõnus on nüüd kogeda midagi teistsugust.

mis sinu viidatud "tänavaleviskamisse" puutub, siis midagi säärast ei teeks ma iialgi. pole minu stiil - ikka on nii, et kui juba koos, siis nii heas kui halvas. aga ega ma seepärast küll teadlikult isavanust meest ei vali, vabanda, kui see su tundeid riivab.
 
N25 19. november 2014, kl 18.47
Aga korraks teemasse ka.
Kui mul oleks näiteks 50 aastane mees, siis ikkagi tundub see vanusevahe liiga suur. Näiteks muusikamaitse- mina kuulan Calvin Harrist, mees ju ei tea Harrisest midagi, tema kuulab Vello Orumetsa :)
 
pianist 19. november 2014, kl 18.53
on nähtud suure vanusevahega paare, kus on noor naine ja vana mees ja vastupidiseid, noor mees ja noor naine.
inimesed on nii mitmekesised ja mõned noored naised või mehed on hingelt vanemad kui nende keha, sellepärast valivad ka endale oma hingega ühevanuse kaaslase, arvan mina.
siiski on need pigem erand kui reegel, aga kui paaril on omavaheline hea klapp nii hingeliselt kui kehaliselt, siis ei tohiks kõrvaltvaatajatel küll mingit kobisemist olla.
 
piripiiiga 19. november 2014, kl 20.46
kahju küll, et Kairit pettumuseks osutus. nii palju frustratsiooni ja meelepaha!

aga pole hullu. meie oleme siin edasi ja seni, kuni on mehi, kelle jaoks sõim on teraapiline tegevus, ei ole meie ilma härra Õigeta elu siiski raiskamine!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati piripiiiga 19.11.2014 21.41.
 
kadakajupp 19. november 2014, kl 21.38
mõnel tundub see teraapiavajadus õige suur olevat :D.

aga eks inimesed on erinevad - nii sapist kuju pole küll ammu kohanud, ei reaalis ega virtuaalis.
 
Sid 19. november 2014, kl 22.26
Millegipärast on keegi lolliklubi idioodid kõik sujuvalt siia saatnud...
 
N25 20. november 2014, kl 11.13
See foorum on pigem huumorinurk. Hea on tööpäeva jooksul vahel stressimaandamiseks siia kiigata. Nägu läheb kohe naerule:)
 
Täitsa Shrek 20. november 2014, kl 11.17
Küssa pole mitte vanusevahes, vaid teie suhtumises, naised. Ka teie härra õige teile sobivas vanuses vòib mingil põhjusel sattuda olukorda, kus vajab põetamist. Et siis vabanete temast viisil või teisel, sest elu on ju ilusad lõhnad, asjad, inimesed ja metsajooks? Kui mõni mees naistest nii mõtleks, oleks ta ju tõbras, eksole..
 
kadakajupp 20. november 2014, kl 11.19
shrek, ma kirjutasin, et kui juba koos, siis halvas samuti. aga kindlasti ei hakka ma sellise sündmuse tõenäosust kordades tõstma.
 
ööök 20. november 2014, kl 11.33
keegi ei viitsi sinuga siin vaielda eit shrek.
 
kadakajupp 20. november 2014, kl 11.36
ja tegelikult ei ole võimalikud terviseprobleemid üldsegi ainuke põhjus, miks endavanust kaaslast eelistada.
 
Täitsa Shrek 20. november 2014, kl 12.26
Et kui juba koos, siis halvas samuti. Irw. Armastus, lilled ja liblikad, äkki keegi usub. Ja ehk jäi kahesilma vahele see siibrilugu.
Öök tõesti, head tööpäeva stressi maandamist, orjad:-)
 
ööök 20. november 2014, kl 12.31
tõesti täiskasvanud inimene aga nii madalalaubaline.
 
eelmisele 20. november 2014, kl 12.38
käi víttu, suuremokaline, tee tööd ja ära kiunu:D
 
ööök 20. november 2014, kl 12.57
kiunuda võib ainult shrek, hullem kui eit
 
Siiski 20. november 2014, kl 13.09
Raha ori oled ka sina, kulla Shrekike.
 
kadakajupp 20. november 2014, kl 13.16
üks põhjustest, miks nooremaid eelistada, on siin ka ilmeka näitena olemas - viiekümbiste jäigad arusaamad elukorralduse võimalikkusest on ikka masendavad lugeda.

shrek kindlasti ei ole raha ori, tema töötab vabatahtlikuna koerte varjupaigas või kuskil supiköögis, õilishingeke :D.
 
ööök 20. november 2014, kl 13.18
mis muidu juhtus shrek, kairit oli nii armunud, ei sobinud sulle? tissi korv oli rohkem kui A vä?
 
Härra õige 20. november 2014, kl 14.00
No OK. Leiad selle õige. Ei, ta ei ole perfektne. Ta on lihtsalt komplektis kõigist teistest nii peajagu üle, et sa ei oleks iialgi arvanud, et see üldse võimalik on. Isegi need asjad tema juures, mis kõigi teiste arust võivad olla puudused, on sinu jaoks voorused. Sa saad aru, et läheksid tema järel ükstapuha kuhu ja te oleksite koos õnnelikud.

Saate kokku ja kõik on ilus hoolimata sellest, et mingi osa ümbritsevast maailmast ei võta su õnnelikkust vastu. Kadedus ilmselt.
Ja siis, kui on möödas vaevalt aasta, saad äkki aru, et see ei jää nii... Elu ei ole muinasjutt, ümbritseva kadedus on tugevam ja sa ei leia endas enam jõudu sellega võidelda. Unistus saab otsa.

Sa oled ikka valmis minema läbi tule vee ja vasktorude, aga saad aru, et sellest ei ole kasu, kui kadedus on alles ning sinu võimuses ei ole kadedust muuta. Sa tead jätkuvalt, et see suhe toimiks aga lahenduse võti ei ole sinus.

Ei, sa ei sure ära. Sellestki ei oleks kasu. Sa lähed eluga edasi. Kõik justkui toimiks, aga värvid ei ole enam endised. Nad ei ole tingimata tuhmimad kui enne temaga kohtumist, aga nad on teistsugused. Kõik need inimesed, kes oleks ennem su silma särama pannud ei tee seda enam, kuna nad ei küüni ligilähedalegi sellele, mida sa kogenud oled.

Ja nii sa lähedki oma eluga edasi lootes ainult sellele, et ükskord kaob maailmast kogu kadedus, hoolimatus ja kurjus, samal ajal lisades väikese egoistliku ääremärkuse, et tegelikult sulle piisaks ka sellest, kui kaoks see konkreetne osa, mille otsa just teie komistasite.
 
Täitsa Shrek 20. november 2014, kl 14.09
Uudishimu Kairiti kohta ei anna rahu, sure või maha?:-)
No kärvake ära siis, orjad. Eks ta piin ole ka oma ainsat elu peenraha vastu vahetada ja edukat teeselda:-)
 
piripiiiga 20. november 2014, kl 14.10
ma ei saanud aru, kas sa oled mees või naine. Shrekiga sobiksite täiuslikult maailma asju arutama. ikka on kogu maailma kurjus ja pahad inimesed süüdi.
 
Täitsa Shrek 20. november 2014, kl 14.14
Piripiiga,

Ja jälle on sul õigus, uskumatu, mitu korda ööpäevas lausa:D
 
Siiski 20. november 2014, kl 14.26
No ja Shrek vahetab oma ainsat elu delfi naistekas passimise vastu:D
 
piripiiiga 20. november 2014, kl 14.46
tead, Shrek, see ei ole enam juhus!
 
kadakajupp 20. november 2014, kl 15.08
oijahh, delfi apoteootiline kangelane sai jälle oma loosungi siia poetada :).

lugesin härra õige memuaarilõiku ja püüan meeleheitlikult ette kujutada olukorda, kus toimiv suhe saab läbi kellegi (kolmanda osapoole?) kadeduse tõttu.. ja see ülesanne pole mulle ilmselt jõukohane või on mingid olulised faktid teadmata.
 
ma ka 20. november 2014, kl 16.48
Ei saa aru, kuidas teiste kadedus kellegi õnne hävitada saab.
 
Täitsa Shrek 20. november 2014, kl 18.18
Härra õige jutt on täiesti tavaliselt, vabalt arusaadav. Elu on karm, muud midagi, õnn on habras ja kadedatele tõukudele koht närimiseks.
Loomulikult on tõukude ja muude parasiitide käsitlus asjast hoopis erinev ning pole neile meeleheitlikumalgi katsetamisel mõistetav sel moel nagu mõnele, kel ta käest on ära näritud.
Kasutatud õnned ja inimesed saab ju ära visata või selja keeramisel teha nägu nagu neid polekski.
Üksikemade tavaline võte enda esiplaanile seadmisel. Lapse huvides:-)
 
Kairit 20. november 2014, kl 18.30
Kas keegi arvab, et Kairitil ja Shrekil juba pulmad tulemas? Rahulikult! Selliseid asju juhtub animafilmides. Teadmiseks, ma ei ole oma arvamust Shrekist muutunud. Nii on ka võimalik. Elud lähevad oma rada edasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!