Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
jõulusid oodates
 
pole noor ega vana 05. detsember 2014, kl 10.10
Mina ei tahagi enam kellegagi tutvuda,kuna kõik on ebaõnnestunud ja midagi pole välja tulnud. Nüüd tahan ainult rahu. On olnud mõned tühjad kirjavahetused, mehed tahavad rikkaid, rinnakaid,seksikaid, kodudega,kus särab kulda ja karda. Otsivad nooremaid (saan aru). Lähen talveunne, tõmban pleedi ümber ,istun kamina ees, vaatan elavat tuld, mille mu töökad käed süütasid ja ootan ilusaid jõule. Teen jõulutoitu,toon kuuse, ehin ära, käin jõululaupäev kirikus ja olen muidu mõnus. Saadan posu õnnitlusi ka ja isegi nendele, keda pole kaua aega meenutanud,las nad siis imestavad ja tunnevad head meelt. Ei olegi mulle vaja mingit koledat suitsust haisvat mehenässi, kes mulle jõllitaks vastu süldikausside vahelt nina punane peas. Glögi lasen kuumaks, äkki tuleb keegi, mul palju tuttavaid. Ometi unistasin ühest vahvast mehest oma muheda huumoriga, kellega küünlaleeki vaadata ja mõelda uuele tulevale aastale. Aga hea küll, kui nii, siis nii. Tänud neile,kes lugesid ja ridade vahelt mõistsid.
 
samalaadne 05. detsember 2014, kl 10.44
Jah. Õige jutt. Selliseid Sinu sarnaseid on Eestis palju. On palju naisi, kellel pole tegu ega nägu- mehed aga parvena ümber. Ma saan Sinust väga hästi aru. Soovin Sulle kõike head, tunne rõõmu lihtsatest asjadest ja tea, et paljudel inimestel on palju raskem kui Sinul. Õnneks mina leian üksindusest võlu. Samas tean, et paljud inimesed on üksindusega hädas. Häid jõule ja loodan, et Sinul on järgmisel aastal kõik päevad helged!





on järgmisel aastal kõik päevad helged!
 
veel üks 05. detsember 2014, kl 10.52
Ka mina olen selline naine - kena, töökas, korralik, intelligentne, koduhoidev. Aga meest pole endale leidnud. Püüan üksindusest üle olla ja tunda rõõmu väikestest asjadest nagu teemaalgataja. Aga unistused jäävad ja võib vaid loota, et need kunagi täituvad.
 
Täitsa Shrek 05. detsember 2014, kl 10.54
Ilusat jõuluootust teile, printsessid:-)
 
Helenavanje 05. detsember 2014, kl 11.23
"Ei olegi mulle vaja mingit koledat suitsust haisvat mehenässi, kes mulle jõllitaks vastu süldikausside vahelt nina punane peas".
Kibestumine ongi see põhjus, mis sul meest pole. Kui sa suudaks natuke olla lahkem ja sõbralikum inimeste suhtes, siis küll see õige mees ka tuleks.
 
Täitsa Shrek 05. detsember 2014, kl 11.28
Hea vahemärkus Helenavanjelt seejuures. Huvitav tõesti, loodeti, et süldikausside vahele tuleb mingi uku suviste jõllitama või? Lainetavat piparkoogimammit, kes oma kätega suutis tule koldesse teha. Andke auraha talle!
 
Agnes! 05. detsember 2014, kl 11.29
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 16.24.
 
:)) 05. detsember 2014, kl 11.31
Mina küll tahan sinu versiooni kuulda:))
 
nu nuh 05. detsember 2014, kl 11.36
srekil ja helenavanjel tulevad kindlasti kaunid jõulud, sest nad saavad oma südame sälku mõnitamisega.
nad on imeilusad ka ja trimmis, tahtjaist saba uksest välja. mis neist muud tahta, kibestumust nagunii omaks ei võta. elage, väärakad!
 
Agnes! 05. detsember 2014, kl 11.36
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 16.24.
 
priscilla 05. detsember 2014, kl 11.37
mina jälle tõesti aru ei saa, kuidas inimesed ei suuda taluda iseenda seltskonda? et alati peab keegi kõrval seisma ja kätt hoidma? kas ei hoolita ega usaldata ennast piisavalt? ebakindlus? hirm?
 
eelmisele 05. detsember 2014, kl 11.39
inimene ju kirjutas, et saab hakkama küll. lugesid ainult viimaseid lauseid?
 
johhaidii 05. detsember 2014, kl 11.40
Huvitav, mingi mehe prototüüp on siin välja kujunenud- _Ei olegi mulle vaja mingit koledat suitsust haisvat mehenässi, kes mulle jõllitaks vastu süldikausside vahelt nina punane peas._

Ok, eks nautige siis üksindust koos oma kibestumisega. Kõik mehed on ju sead. Nii lihtne. Kas pole? Ja probleemid korraga läind. Ja siis ühel hetkel, kui üksindus närvesöövaks läheb ja teisi naisi koos kaasadega, jah just, nende samade haisvate mehenässidega, piisavalt näind ollakse, siis tullakse siia, et järgmine laar haledust, õnnetust, kibestumust ja mida kõike veel, siia üles täheldada.
 
Täitsa Shrek 05. detsember 2014, kl 11.40
Irw. Et siin on koledaid pakse ja vastikult silmakirjalikke naisi pole kahtlustki. Kui leitakse Helenavanje kommentaaris asja kinni võtmiseks:-)
 
Sid 05. detsember 2014, kl 11.42
priscilla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mina jälle tõesti aru ei saa, kuidas inimesed ei s
> uuda taluda iseenda seltskonda? et alati peab keeg
> i kõrval seisma ja kätt hoidma? kas ei hoolita ega
> usaldata ennast piisavalt? ebakindlus? hirm?


Selleks, et jõuda sellisele tõdemusele, on vaja hordide kaupa igasugu tölle läbi hekseldada.
Aga muidu olen ma sinuga nõus, tugev ja harmooniline inimene ei vaja tõigast enda kõrvale, et püsti seista. Loomulikult võib teine selline tugev ja harmooniline inimene kõrval olla, aga ta olemasolu ei ole esmavajalik, pigem bonus.
 
Agnes! 05. detsember 2014, kl 11.44
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 16.24.
 
Sid 05. detsember 2014, kl 11.45
Mina olen jõulude aeg koos oma Särasilmaga. Tema vanematele ehk siis Särasilma ema poole ei saa minna, sest mutt tõmbab pudeli üksi hinge alla ja hakkab mulle kätt püksi ajama. Eelmisel aastal oli analoogne jutt.
 
priscilla 05. detsember 2014, kl 11.45
mina ei pea midagi läbi hekseldama. ma olen rahul oma elukorraldusega, mul on piisavalt neid, kellega suhelda, kui vastastikune vajadus tekib.
´
tegelikult imestan veel selle üle, miks mõned naised kipuvad siin põhjendama ja õigustama üldse oma eksistentsi. ja veedavad siin üle mõistuse palju aega selmet enda vaimse harimisega tegeleda.
 
linda 05. detsember 2014, kl 11.49
kui autor oleks kirjutanud, et saaks kasvõi haisva mehenässi seltsiks jõuludeks, oleks delfi töllidel jälle häda - nagunii paks ja kole, et nõus igasugusega.
delfi töllid jäävad töllideks, teemaalgataja, ära pane tähele. häid jõule sulle!
 
Sid 05. detsember 2014, kl 11.50
Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina olen jõulude aeg koos oma Särasilmaga. Tema v
> anematele ehk siis Särasilma ema poole ei saa minn
> a, sest mutt tõmbab pudeli üksi hinge alla ja hakk
> ab mulle kätt püksi ajama. Eelmisel aastal oli ana
> loogne jutt.

Ma rohkem sinuga diskussiooni ei astu, labased inimesed on minu jaoks täielik turn-off. Aga seekord lihtsalt sulle teadmiseks, et minu särasilm (väikse tähega, muuseas) on täiskarsklane. Ma olen seda korduvalt siin maininud ka ja kui sa tahad libada, siis tee seda usutavalt.
 
Sid 05. detsember 2014, kl 11.51
Need naised on ju tegelikult mõrrad. Kui välja lähevad, siis jooksevad mehed minema, sest riietusega saaks ka ennast üles putitada aga nemad trükivad siin iga päev ja lohutavad ennast, et kõigile mehi ei jätku.
 
häid jõule! 05. detsember 2014, kl 11.51
jõuluajal on kombeks ikka nõrgemaid veel eriti materdada, nii tore tegevus, mis ta siis on nukker! häid jõule närilistele!
 
Sid 05. detsember 2014, kl 11.53
Särasilm on karsklane aga tema ema ehk minu ämm joob kõike kus on mõni kraad sees.
 
Täitsa Shrek 05. detsember 2014, kl 11.53
Kuidas neil nõrgematel ja tugevamatel vahet teha? Kaalu järele?
 
piripiiiga 05. detsember 2014, kl 12.02
olgu, on ikkagi advendiaeg ja ma püüan mitte "näriline" olla.

kallid kaasteelised - te ise kujundate selle, mis teid ümbritseb. pole mingit müstilist "miskit", mis muudab teie Uku Suviste suitsust haisvaks tölliks.
 
tagantreast 05. detsember 2014, kl 12.04
jah, jõulud, jõulud ja see hirmus üksildus....olen ses suhtes Agnese ja priscillaga ühes paadis, et midagi enneolematut jõulud nüüd ka pole. Kui lapsed olid väikesed, siis oli kohustuslik kõik see kuuse ja karravärk läbi teha. Nüüd ei too omale kuuseoksagi tuppa, sest no milleks, igalt poolt mujalt saab selle kaunidusedoosi kätte.
Jõulude juures positiivne on see, et on jõulupuhkus ja võimalus mõned päevad meritäheasendis vanematekodus ülimõnusas seltskonnas jaurata:D Samas pole jõulud sugugi ainuke kord aastas, kus seda teha saan:D

Teemaalgatajast on muidugi kahju, et tema ellu on ainult suitsust haisevad punaninadest mehenässakad sattunud:)
 
kaks 05. detsember 2014, kl 12.06
teemaalgatajaga samad mõtted; istun kassiga kahekesi ja mõtlen oma ülejäänud elu peale. 9 aasta jooksul pole kedagi enda kõrvale leidnud, tõenäoliselt ei leia ka, kuid ma ei ütleks, et ma sellepärast õnnetu olen. Ja kindlasti mitte kibestunud. Minus on hoopis suur rahu, mida ma kunagi abielus olles küll ei tundnud. Ma olen rahul, et mul on töö, mis meeldib ja et mu lastel on kõik hästi. Ja ma ei taha seda õnnist rahu rikkuda. Kauneid jõule!
 
tagantreast 05. detsember 2014, kl 12.13
novott, minu kass peab oma jõulud üksi veetma...peaks talle vist arvuti ja selles delfi naisteka lahti jätma, saab vähemalt siin südantlõhestavaid postitusi kirjutada:D
 
Sid 05. detsember 2014, kl 12.15
Jõulud lähevad aasta-aastalt aina paremaks. Lapsed pudisevad mööda ilma laiali ja pole vaja selle kingi- ja peomaaniaga kaasa minna. Muidu aga mul küll vahet ei ole, on see jõul või mitte, minu rütmi see ei sega, tegelen ikka sellega millega tahan/viitsin. Sundkorras lebotamine on ka tüütu, seepärast teen ka jõulude aeg samamoodi tööd edasi, kui igal muul ajal. Täpselt nii palju, kui parajasti viitsin. :)
 
kadakajupp 05. detsember 2014, kl 13.01
ma just loodan mingil viisil seltskonnast pääseda :). eks ma saadan kõik jõululised siis siinsetele üksikutele külla :) - koos kasside ja veini ja õuntega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!