Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
üksikutele ja muidu üksildastele
 
kaitseingel sinu õlal 17. detsember 2014, kl 11.13
Üksikud! Pole vahet, kas oled naine või mees, üksindus närib hinge, eriti just selliste perepühade aegu. Kas kisklemiste ja ärapanemiste keskel on ka siin neid, kes on julged välja ütlema, et on üksildased ja veedavad oma pühad üksinduses? Siinses keskkonnas ei ole soovitav välja tuua üksinduse põhjuseid, et mitte kondina kellegi hambusse sattuda. Siiski võiks olla üksteisele toeks ja veeta aega kasvõi siin. Pühadeni on küll veel aega, aga selle saaks kasutada kogunemiseks ja üksteisega põgusaltki tutvunemiseks.
Suur palve neile, kes üksikud ei ole ega end ka üksildaseks pea, ärge palun kihvtinooli lennutama hakake siia teemasse! Oleme mõistvad ja hoolivad, ulatame abivajajale oma sooja käe. Isegi kodututele loomadele viiakse pühade ajal head ja paremat, küll toidu näol, kuid see näitab loomalegi mingis mõttes, et ta pole üksi ja keegi hoolib temast.
Tahan veenduda, et ka siin, vastupidiselt üldisele arvamusele, on häid, südamlikke ja sõbralikke inimesi.
Saatuse tahtel üksi jäänud n41
 
Endine püsikas, 17. detsember 2014, kl 11.31
Kuigi tunneli lõpus paistab valgus, tasub alati seina ligi hoida, sest kunagi ei tea, on see teine üksildane jalutaja laternaga või hoopiski kiirrong..aga pole kellelegi paha soovind, kõigil on oma elu ja saatus, kuidas kunagi..ja kellel kaitseingleid vaja, võin endast ära anda, trügivad teised selja ja õla peal, kogu aeg pean neid taltsutama ja keelama,
 
kaitseingel sinu õlal 17. detsember 2014, kl 11.52
See koht, aeg pole sobivad arvete klaarimiseks, kui seda siiski teha, võiks eesmärgiks olla rahu sõlmimine iseendaga ja ümbritsevaga. Raske, kuid mitte võimatu. Parem mõelda headele asjadele ja sündmustele. Endisele püsikale: kumbki variant pole halb. Kui tuleb laternaga jalutaja, võib see tuua kaasa aasta rõõmsama kohtumise. Kiirrong aga möödub nii ruttu, et isegi kaitseinglid ei jõua õlalt lendu tõusta. Sul sattunud rahutud inglid kaitseks?
 
otsides helenduvaid olendeid 17. detsember 2014, kl 12.06
Püsikal on kaitseingleid ülearu?:) Tahab teha jõuluheateo ja jagada mõned neist abivajajatele? Kiiduväärt tegu.
 
Herbert58 17. detsember 2014, kl 12.21
üksik ja otsin jõuluks naist, kes sülti keedaks viru valge kõrvale.
 
üksi ja sellega rahul 17. detsember 2014, kl 13.25
mina ei ole jõuluinimene st ma ei pea neist pühadest miskit, hea meel vaid töölt vaba päeva üle.
Olin abielus- saatsin mehe ja lapse vanaema juurde praadi sööma ja ise nautisin üksinda kodus olemist.
Nüüd elan juba mitu aastat iga päev üksi ja ma ei tunne vähimatki muret, et miks mina olen üksi ja kuskil keegi on kellegagi koos.
Jama on ainult selles, et telekast tuleb igasugust halinat ja vingumist sellel ajal.
Aga vot aastavahetuse ajal ma ei taha üksi olla, siis tahan seltskonda ja pidu.
Kas keegi tahaks pidutseda koos minuga, olen N51
 
tean 17. detsember 2014, kl 13.34
shrek tahab, temal on kõige suurem suhtlemise puudus. ta võib küll esialgu püksid täis lasta kui elusat inimest näeb, aga ehk peale teist või kolmandat korda juba oskab õigel ajal tualetti otsida.
 
N48 17. detsember 2014, kl 13.38
Samad sõnad - jõuluaja üksinduse elab üle, kuid aastalõpp on ikka väga paha ilma seltskonnata. Oled justkui inimene, keda polegi olemas.
 
Madleen,43 17. detsember 2014, kl 13.39
Kui sõprus kestab kauem kui 7 aastat, kestab see igavesti, on öelnud keegi psühholoog. Tõsi, et üheks püsivamaks osutuvad lapsepõlves ja õpingute ajal sõlmitud sõprussuhted. Hiljem, väljakujunenud isiksustena, on raskem leida ja hoida ühiseid kokkupuutepunkte. Hea sõber on hindamatu. Soovin sõpra.
 
Agnes! 17. detsember 2014, kl 13.52
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 00.26.
 
cassiere 17. detsember 2014, kl 13.58
tõstku käed, kes agnesele selga ronis!

mitte ühtegi kätt ei näe. agnes, äkki eksisid teemaga?
 
johhaidii 17. detsember 2014, kl 14.31
Ma olen viimasel ajal, no oma kümmekond aastat juba, võtt oma seljakoti selga ja läind.;)
 
gimalalaiskaja tjubedeika 17. detsember 2014, kl 14.36
head teed
 
päevapäike 17. detsember 2014, kl 14.43
teemaalgataja, ole ettevaatlik, kui tunnelisse ronid! tea, et seal pimedates seinaorvades varitsevad kaitseinglid, kes sinust kinni krabavad ja enam lahti ei lase. nad ei taha sind endale, neile meeldib kuulata, kui sa kiunud. parem istu kiirrongile ja kihuta läbi tunneli.

Laiadel väljadel päikesepaistel jalutades võib siira südamega inimene leida oma õige...
 
kook 17. detsember 2014, kl 15.02
... lehmakoogi, mille sisse astuda.
 
:) 17. detsember 2014, kl 15.05
kook Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... lehmakoogi, mille sisse astuda.

:)

vähemalt soe ja pehme astumine :)
saab jala kergelt kätte, pole valus ja peale ojast läbiastumist kõik korras :)
 
ohh... 17. detsember 2014, kl 15.06
johhaidii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma olen viimasel ajal, no oma kümmekond aastat jub
> a, võtt oma seljakoti selga ja läind.;)


...võta mind kaasa, võõras mees...
 
rännumehele 17. detsember 2014, kl 15.06
johhaidii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma olen viimasel ajal, no oma kümmekond aastat jub
> a, võtt oma seljakoti selga ja läind.;)

lihtsalt lähed, sihti ei olegi? kuhu jalad kannavad? päris huvitav.
 
sooh 17. detsember 2014, kl 15.10
päevapäike, miks sul selline hüplev fantaasia on - kõigepealt tunnel kaitseinglitega, kes on tegelikult mardused, siis kiirrong, mis kaitseinglid perroonile mokk töllis järele vahtima jätab. ja siis juba mingid laiad väljad, kus võib isegi õnne leida. huvitav, millisel kujul?
 
kaitseingel sinu õlal 17. detsember 2014, kl 15.25
Tunnelist ja kiirrongist rääkis Endine P, päevapäike.
kaitseinglid on kõigile vajalikud olendid, palju neid märgatakse ja nendega arvestatakse, on igaühe enda teha. Nagu seegi, kas tunda end hästi üksinduses või soovida kedagi, kellega oma aega jagada.
 
Täitsa Shrek 17. detsember 2014, kl 15.28
Kui keegi kirjutab üksindusest, siis peaks ta vist kusagil saarel keset ookeani olema. Ja vaevalt ta seal on, kui internetti kasutab.
Veeta aga jõulud eraldi neist, kelle hulluseks on olnud mingi poodide kammimine, kinkide ostmine ja muidu tõmblemine selle nimel, et teised teevad...on igati tervendav. Samamoodi mingi aastavahetuse jooming, üksteisele kaela langemine mingite tühiste sõnadega uue aasta soovides-mõttetu.
Ei näe põhjust tutvumiseks ei jõulude ega uue aasta puhul:-)
 
Endine püsikas, 17. detsember 2014, kl 15.43
Jõulud on aja mahavõtmise aeg - metsas kambaga kuuske otsimas ca 2 km kaugusel elamisest, ilma ühegi lõikeriistata, paljakäsi..köögis kahvliga salatimaterjali tükeldamas ja sülti kirvega sügavkülmast lahti raiumas.. tulikuumaks köetud saunakerise kivide vahele kukkunud kasutatud kondoomi väljaõngitsemine..varahommikul sahvririiulile unustatud lahtisest kringlipoolikust väljapiiluv hiir..jne, jne, tundke elust rõõmu ja elage hetkes..:) jõulud on vaid kord aastas..ainult kaubanduskeskustest hoidke eemale..
 
sooh 17. detsember 2014, kl 15.51
Jõulud on eelkõige väärtkirjanduse lugemise aeg... Keegi ei saa dikteerida, et peaks tegema püsika mainitut...
 
Täitsa Shrek 17. detsember 2014, kl 15.53
Endine püsikas,
Miks siis teine äärmus? Murdsite selle jõulukuuse lihtsalt maha nagu ürginimesed või? Metsa polnd kirvest kaasa võtta, külmkapi juurde aga küll..kummaline. Taolistest jõuludest hoiaks ka eemale.
 
tean 17. detsember 2014, kl 15.55
püsikas maandab rassides pingeid :-D
 
Triin II 17. detsember 2014, kl 16.03
Mina küll üksildane pole, saan iseenda ja oma sõpradega väga hästi läbi.
Minu jaoks Jõuluaeg ja Aastavahetus pole üldse mingi probleem ka üksi olla. Jõulud ei ole olnud ka üksi, ikka on olemas lähedased. Kuid on tulnud ette Aastavahetusi, kus olen ka täiesti üksi kodus olnud.
Muidu olen väga seltskondlik ja ka vahest pidutseja, kuid lihtsalt pole viitsinud organiseerida ei iseennast kuhugi pidusse või enda juurde kutsuda või ka sõbrad tuttavad kuskil ära välismaale sõitnud või oma kaasadega kuskil ballil vms.
Mina ei võta seda aastavahetust- ei tea millena? Iseendaga lihtsalt mõtiskleda, mis aastasse jäi - on ka tore?! Ja miksmitte mõelda valmis juba Uueks aastaks uued eesmärgid.
 
Täitsa Blond 17. detsember 2014, kl 16.13
Aga mulle meeldib jõuluõhtul varastada hetk endale ja sõita ihuüksi autoga tühjas linnas ning kuulata enda lemmikmuusikat.
Imetlen linna jõulutulesid, küünaldest valget surnuaeda ja mõtlen....kui kadunukesed eluajal ka nii palju jõulude ajal tähelepanu oleksid saanud, vb oleksid kauem elanud?
Siis piilun (ikka autost) sisse võõrastesse akendesse ja mõtlen...kas sel aastal sai see jõulukuusk ilma pereriiuta püsti pandud ja mida tegelikult see famiil jõululaua taga mõtleb. On ikka kõikidel nii, nagu jõulureklaamis või ootavad kannatamatult, millal see üritus läbi saab, et tulla siia klahve taguma ja ära panema või leida põhjus, et kodunt välja hiilida, et tõelise armastusega hetk veeta või veel midagi...
 
sooh 17. detsember 2014, kl 16.27
tead, sooh 15.51, loe, jumala eest loe. sulle tuleb see rohkem kasuks kui kellelegi teisele siin. aga ürita kuidagi libamata elada, shreku-sid, eksole?
 
kaitseingel sinu õlal 17. detsember 2014, kl 16.29
Igaühel omad jõulud ja omamoodi aastavahetus.Kõige tähtsam, et igaüks saaks just sellised pühad, mis talle meeldivad ja rahu pakuvad.
Endise Püsika kirjeldatu võiks sobitada ekstreemsete jõuluelamuste alla, kes veidi rahulikumaid elamusi igatseb, sukeldub kaubanduskeskuste džunglisse.:)
Täitsa Blondi kirjeldatud viisil olen ka ise jõuluõhtut mööda saatnud. Küll veidi teiste mõtetega, aga igaühele oma.
Täitsa Shrekil on siis elus väga vedanud, kui tema kujutluses on üksindus võimalik vaid maalapikesel kesk ookeani.
Ühel vana-aastaööl tundsin endas rahu kuni keskööni, kui tänaval algas ilutulestikumöll ja heatujulised inimesed üksteisele häid soove hüüdsid. Siis hakkas veidi kurgus kipitama...
 
sooh 17. detsember 2014, kl 16.31
tead, sooh 16.27, püüa end vaos hoida. erutumine pole sulle hea. väärtkirjandus on väärtkirjandus minu mõistes ja tänan, et lubad lugeda - :D

nii mõnigi libab. nii mõnigi oskab näha, kes keda libab :)
võideldakse võrdsetega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!