Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
küsitlus "netitutvumiste hirmude teema" kohta
 
M34 24. detsember 2014, kl 15.14
Ei sest suitsetad ja veel tõsisem takistus võõra mehe laps. Need mõned lisakilod küll ei takistaks kui naiselikult kurvikas. Aus vastus.
 
M34 24. detsember 2014, kl 15.22
Suht masendav tegelikult et 90% kuni 30a üksikutel naistel vähemalt 1 titt tehtud. Tänapäeva moodsad naised pidid ju alles 40-selt sünnitama? Aga ei, ikka pooltel 20-stelgi titemeri taga.

Ok lapsed lasteks aga miks te siis oma õige lapse isaga koos pole? Vaevalt et nüüd kõik kuni 30 naised on lesestunud. Ikka mingil mõttetul bemmiläbul suvalisega titt taha tehtud.

Lihtsalt liiga palju on neid üksikemasid juba-mingi moevärk a'la oleme nii kõvad naised et mehi ei vaja vms?
 
Brigita 24. detsember 2014, kl 15.27
Eile köeti vanaema juures sauna ja oli väga mõnus. Jõin ühe tassi glögi ja see hakkas saunas täiiega pähe. Olin sauna eesruumis vahekorras oma kasuisa vennaga ja ei kasutanud kondoomi. Ma loodan, et esimesest vahekorrast rasedaks ei jää, aga kardan natuke. Apteeki ei pääse ka enne ülehomset. Oeh.
 
targutav punapea 24. detsember 2014, kl 15.30
minule aga näiteks meeldivad suitsetajad mehed. ma mõtlen et ikka head tubakat tõmbavad ja samal ajal ei kaani end umbe:D sellised nautlejad. mu isa suitsetas ja mulle meeldib tubaka lõhn.
naiste puhul suitsetamine on muidugi igas mõttes jama, sest see kahjustab nii tema kui tema tulevase lapse tervist. mees võiks mõni ta ju lapsega võtta, aga ilmselt tahab uus mees ka lapsi selle naisega.
üksikemadus on masendav. ei suuda mõista naist, kes ei mõtle oma lapse tulevikule isata.
 
M34 24. detsember 2014, kl 15.40
punapea aga kujuta ette et on olemas ka mehi kes ei suitseta ega ka joo:) ok täiskarsklane tõesti pole kuid ei tunne vajadust isegi jalka ajal õllepudeli järgi. Pärast sauna võiks 1 hea õlle nautida ja vahel harva ka seltskonnas pokaali-kaks sampust.
 
kadakajupp 24. detsember 2014, kl 15.54
no nii, teemaalgataja saigi teada, et kõik on valesti, ei sobi laps, kaal, harjumused, kindlasti ei sobiks ka vanus, kui see oleks kirjas. või juuste värv ja pikkus :D.

oh teid küll:). aga ilusat jõuluaega teile!
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 16.12
Mõnelt mehelt siin tahaks küll küsida, et kas see enda tehtud laps on teile kuidagi lapsem või? Kui on, kust on tekkinud hordide viisi üksikemasid? Hallo, tunnistage parem, et tegelikult ei taha te naiselt mingeid lapsi ja mitte niipeagi veel. Tahate, et naine teie endi jantimisi võtaks vaimustusega ja lapse omadena. Eks naine võtabki. Aga selle ilusa mängu peale kipub keegi sündima, kes võib naist muuta pahuraks, paksuks ja tõmmata tähelepanu endale. Muuta ta sõltuvaks teiste titeemmede tohuvabohust. Ja üldse mõtlema vaid lapsele. Ja siis ongi käes see hetk, kus mees eelistab ikkagi lasteta naist:-)
 
to Täitsa Sherk 24. detsember 2014, kl 16.24
Üksikemad tulevad sellest, et naine valib välja ägeda mehe, kellelt last tahab.

Aga ei küsi mehe käest, kas mees üldse teda ennast ja temaga last tahabki.
Kui naised teeks lapsi meestega, kes neid tõesti ka tahavad, ei oleks üksikemasid. Ei jäta mees naist, keda armastab.
 
n46 24. detsember 2014, kl 16.31
äärmiselt asjalik tähelepanek shreki poolt.
ise ei märganud lapsega lesena küll kordagi, et ükski mees oleks lapse olemasolu tõttu huvi kaotanud või jooksu pistnud. pigem üritasid mõnedki issit mängida. võimalik, et sigaretihaisulise pekimaona oleksin teistsugust suhtumist kogenud.
seega enamus mehi võõrast lapsest end hirmutada ei lase kui muud näitajad sobivad ja kavatsused tõsised.

Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõnelt mehelt siin tahaks küll küsida, et kas see
> enda tehtud laps on teile kuidagi lapsem või? Kui
> on, kust on tekkinud hordide viisi üksikemasid?
mansion ghost 24. detsember 2014, kl 16.33
On liik naisi, kes päris korraliku ja "aheldatud" mehe ja laste kõrvalt tunnevad vastupandamatut tungi kõrvalt võtta. Eks nad siis vabaks ja vallalisteks jälle saa ja üksjagu ka jää.
 
Sid 24. detsember 2014, kl 17.00
mg, sa ikka ei saa ega saa oma eksist üle. No läks minema, las läks, ega kõik sellised ei ole ju (kuigi suur enamamus siiski on). Aga jah, ma olen ka sellega nõus, et kui naine on muidu hea ja sobiv, siis see üks laps nüüd nii segav faktor ka ei ole.
mansion ghost 24. detsember 2014, kl 17.11
´Sid`, ühtejärge läks tutvusringkonnas pärismitu suhet sama stsenaariumi järgi.
Aga kuidas mõista etteheiteid exist mitteülesaamise kohta? See inimene on läinud ja lõplikult.
 
Marjaana 28 24. detsember 2014, kl 17.22
Minul on 4 last ja ühelgi pole sama isa. Iga uus mees on algul nii hea ja eelmise lapsele nagu isa, aga kui rasedaks jään siis on kadunud. Kas mina südi, et mees sääne tõbras.
 
Sid 24. detsember 2014, kl 17.22
Ses mõttes mitteülesaamine, et sa pidevalt ja tihti kordad üht ja sama. Järelikult see veel segab sind. Aga eks kõik läheb tasapisi üle, ei maksa muretseda. :)
 
n55 24. detsember 2014, kl 17.23
teemaautorile lohutuseks, tean paari mehele saanud üksikema, kellele see laps ainsaks jäigi. Polnuks naisel eelnevalt vallaslast, saanuks neist vbl lastetu pere.
Nii et mõnele mehele võib just selline variant sobida.
Üldiselt on eesti mees hullult nõudlik, sest (19 saj algusest nõuka-aja lõpuni) on siinmail tänu sm Kroonule äge meestepuudus valitsenud koos vavatüruku-hirmuga. See on teinud muist mehi ülbikuteks, muist lodevateks lontrusteks ja muist muidugi on ka normaalseteks, seega kooselukõlbulikeks. Ainult, et selliste meeste pärast on alati löömist olnud ja kõigile pole jätkunud.
Nõndaks.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 17.49
Vot ei oska öelda, kui tõsised on kavatsused meestel kodu mängida naisega, kel on laps. Võimalik, et ta võtab kogu paketti loomulikuna ja lepib sellega. Võimalik, et jääb ikkagi meheks ja kasutab lihtsalt ära. Seda, et keegi ka lapsele tõsiselt isa viiciks olla, hästi ei usu. Ilmselt keegi ei märkagi seda suurt küsimärki ja lootust lapse silmis. Ei pane tähele, millist usaldust laps pakub. Ja mis ta selle eest vastu saab. Tavaliselt vist mingi semutseva, emale muljet jätta püüdva venna, kelle peale tegelikult iial loota ei saa. Isa peale ju ka ei saanud. Sageli ta isegi ei tea, milline too üldse on, sest ta polnud ju sündinudki veel. Ja ema ei taha tast ka midagi rääkida.
Miks meil on niipalju umbusaldust ja ebausku...
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 18.09
Ja kui kellelegi heidetakse siin ette, et sa pole üle saanud, nii ei saa tutvuda, siis jah, ei saagi. Peadki olema lipitsev, kintsu ja kanninälgas täkk, kellele ka ülekaal naise juures pole probleem. Kepíme ta saledaks. Teise mehe lapsed pole probleem. Teeme uue otsa. Ainus mure on, et keppi saaks ja seda saanuna on ka enda upitamine kullakattega. Teised jobud taovad selle taktis ainult pihku, eksole. Ja mutid oma kintsudega hõljuvad taevalaotuses veel ka siis, kui lennuluba ammu läbi.
Peaasi, et head tervist on, kõik muu tuleb siis ise. Uus raha, lubadused, pere ja lapsed, sära nende silmis:-)
 
n46 24. detsember 2014, kl 18.21
eks oleneb mehest- kes ainult mängimise ja ärakasutamise peal väljas, kellel tõsine pereloomisetung peal.
tähtis on kohe alguses niisama nusserdajad ära tunda, et nendega mitte aega raisata.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 18.26
Ja millise kehaosaga sa nad ära tunned ja neid ette aimad? Kuidas läks?
 
wtf 24. detsember 2014, kl 18.27
See on ka muidugi eriline "elutarkus", et kõik üksikemad on oma lapsed mingite bemmivendadest elumeestega saanud ja maha jäetud.
Elu on palju mitmetoonlisem. Mõnikord täiesti korralikud, ontlikud, intelligentsed inimesed lähevad lahku.
Ja kui lapsega naine tutvuda soovib, siis enamasti ikkago otsib ta omale meeskaaslast, mitte lapsele isa.
Enne, kui kuskil sel teemal targutama hakata, võib ju sellise naise käest asjad järgi uurida....
mansion ghost 24. detsember 2014, kl 18.32
"Enne, kui kuskil sel teemal targutama hakata, võib ju sellise naise käest asjad järgi uurida...."

See oleks küll enamikel juhtudel nagu "komsomol gestaapos", peale solvunud tänitamise sealt ei kuule, kui sedagi.
Pole nagu esimest nädalat tutvumas.


* Samas on ette tulnud ka ´n46´ tüüpi tegelasi. Need vähemalt saavad aru, kui neile õela, et ei sobi kohe mitte.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 24.12.2014 18.36.
 
targutav punapea 24. detsember 2014, kl 18.35
üks asi on et lähevad lahku. teine asi on üksikema, kes võibolla ei teagi, kes neist meestest kellega hullatud sai, ta lapse isa on. kui ära sünnib, siis ehk näojooned meenutavad kedagi ja toovad selguse majja ja siis võib juba kindlamalt lapse elatusraha nõude poole liikuda:D üksikema staatus ei saa ega olegi lahutatud naisel. üksikemad on need kes polegi kunagi abiellunud ja vahetavad partnereid iga aasta või kvartal.
reeglina siiski ei soovita tutvuda meeste-naistega, kel alaealised lapsed.
 
Agnes! 24. detsember 2014, kl 18.50
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 00.19.
 
n46 24. detsember 2014, kl 18.51
shrek,
eks kaine loogiline mõtlemine ja kuues meel olid abiks, ärakasutamiste vältimisel ja turvalisse abielusadamasse sõudmisel. sellest oli muidugi kahju, et hoolimata mehe suurtest pingutustest ei tekkinud lapsega mingit klappi ega sõbralikke suhteid. mõnel lihtsalt see issimängimine ei õnnestu, eriti kui endal järeltulijad puuduvad. igatahes mänguri ega kerge kepi otsijaga tegemist polnud.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 18.55
Voh. See oli hea kild punapealt. Kasvatage parem omi lapsi, mitte ärge spekuleerige, kui pandavad olete. Ja mis alaealiste lastega, kohustustega nende ees mõtlen, soovitada? Keppige ringi kuidas jaksate, sest vabadus ju on antud või kätte võideldud ja kui tüdinete, mõelge välja, et kuidas emalt lapsed ära võtta. Või lapsed emast ilma jätta? Mingi tegevus ju peab olema, et elu ikka edasi läheks ja jõulu aegu aastat kokku võtta.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 18.56
*mida alaealiste lastega meestele soovitada
 
Annii 24. detsember 2014, kl 19.06
Kallid kasuisad, ärge oodake, kuna teie kasu tütrekete tissid kasvama hakkavad ja te neid näppima saate hakata. Te olete haiged ausalt.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 19.11
N46,

Seekord räägid kuuendast meelest ja kainest mõistusest abiellu jõudmisel ja oled rääkinud ka tohutust meeskogemusest. On siin mingi jõuluime või kehast ja kintsude otsast väljakäimise fenomen?
 
n46 24. detsember 2014, kl 19.19
shrek,
meeskogemus ei takista absoluutselt abiellumist, pigem soodustab seda. sulle vist üllatus, aga mitte kõik mehed ei unista altari ette astumisest süütu alaealisega. mõned on keskaegsete mõttemallide tasemelt veidi edasi arenenud.
 
Täitsa Shrek 24. detsember 2014, kl 19.33
Ega polegi minu asi kellegi eraelu. Või kuidas ta seda korraldanud on. Peaasi, et see teiste arvamusi korrigeerima ei püüa hakata.

Jõulu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!