Saame tuttavaks
Nunna periood
Väärt mees 19. jaanuar 2015, kl 01.07 |
müügimees 19. jaanuar 2015, kl 01.13 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
mansion ghost 19. jaanuar 2015, kl 01.22 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Väärt mees 19. jaanuar 2015, kl 01.25 |
müügimees 19. jaanuar 2015, kl 01.27 |
tubakakapp 19. jaanuar 2015, kl 01.28 |
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vabandust, väärtus on kõrgem või madalam, on või p
> ole aga vaevalt see taastuv ressurss on :(
ikka täielik sooda. mis fcking väärtusest sa päss jahud siin? ressurss? no anna abi. väärtus on inimese pandud hinnang suvalisele nähtusele mis talle parasjagu kasulik ja kogu moos. sa võid oma vundamenti väärtustama jäädagi ja pole sul midagi köhida kui mõni kadakas leiab omad väärtused teiselpool riigipiire. seniilsel pässil see ressurs jah ei taastu kuidagi aga teiste nimel ei maksa rääkida
> Vabandust, väärtus on kõrgem või madalam, on või p
> ole aga vaevalt see taastuv ressurss on :(
ikka täielik sooda. mis fcking väärtusest sa päss jahud siin? ressurss? no anna abi. väärtus on inimese pandud hinnang suvalisele nähtusele mis talle parasjagu kasulik ja kogu moos. sa võid oma vundamenti väärtustama jäädagi ja pole sul midagi köhida kui mõni kadakas leiab omad väärtused teiselpool riigipiire. seniilsel pässil see ressurs jah ei taastu kuidagi aga teiste nimel ei maksa rääkida
mansion ghost 19. jaanuar 2015, kl 01.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
nõiatar 19. jaanuar 2015, kl 01.38 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Ma ka küsiks väärt mehelt....kui kaua peab naine t
> sölibaati pidama, et väärtus taastuks?
> Kas see
> sama n arv kehtib ka meeste puhul?
See on tegelikult väärt küsimus, ehkki mitte mulle esitatud, kuid poetan vastuse sellegipoolest. Väidetavalt mehe mõju jääb naisesse seitsmeks aastaks iga seksimise järel. Nö energeetiline side, mis energeetilist ressurssi tolle mehe suunas veab (Castaneda on üks, kelle raamatuis sellest juttu, kuid kaugelt mitte ainus). Väärtus on jah suhteline mõiste nagu siin juba mainiti, kuid pigem on see naise oma elujõud ja puhtus, mis taastumiseks seitset aastat nõuab. Julgen seda isegi kinnitada, sest omal just niipalju ka tis sai, jah, on oluline vahe, ehkki kerge see olnud ei ole, kuid enam igasse sängi ei karga küll.
Väärt mees on siin paar pärlit poetanud tõesti, kas ka teadlikult? Pani minusuguse kõrvad liikuma igatahes, mida naljalt ei juhtu.
> Ma ka küsiks väärt mehelt....kui kaua peab naine t
> sölibaati pidama, et väärtus taastuks?
> Kas see
> sama n arv kehtib ka meeste puhul?
See on tegelikult väärt küsimus, ehkki mitte mulle esitatud, kuid poetan vastuse sellegipoolest. Väidetavalt mehe mõju jääb naisesse seitsmeks aastaks iga seksimise järel. Nö energeetiline side, mis energeetilist ressurssi tolle mehe suunas veab (Castaneda on üks, kelle raamatuis sellest juttu, kuid kaugelt mitte ainus). Väärtus on jah suhteline mõiste nagu siin juba mainiti, kuid pigem on see naise oma elujõud ja puhtus, mis taastumiseks seitset aastat nõuab. Julgen seda isegi kinnitada, sest omal just niipalju ka tis sai, jah, on oluline vahe, ehkki kerge see olnud ei ole, kuid enam igasse sängi ei karga küll.
Väärt mees on siin paar pärlit poetanud tõesti, kas ka teadlikult? Pani minusuguse kõrvad liikuma igatahes, mida naljalt ei juhtu.
Väärt mees 19. jaanuar 2015, kl 01.44 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
nõiatar 19. jaanuar 2015, kl 01.53 |
eksisin siiski. "väärt mees" on meil hoopis kristlane kes ennast teistest paremaks peab. no see on veel õnnetum juhtum kui aus prostituut ja sealne väärtusskaala kriitikat ei kannata.
lisan veel selle momendi et energeetiliselt mees oma londiga on see naise kaudu energia lüpsja ja selle peal nad siin kõik väljas on. kui aga valimatult keppida, siis läbi naise kes voodist voodisse kargab, lüpsab järgmine mees ka eelmise energiat ja vastupidi, naine on kanal. kuni sellest kanali staatusest vabaneb, seitsme aastaga, siis tegelikult saab naine ise oma valiku langetada ja kui see õige on, saab suhe täisväärtuslik. seega ka mehed ei pruugiks niipalju ringui trukkida, ikka ise nüristute ja kurnate ennast seeläbi. mitte et moraalijüngritest nahahoidjate saatus parem oleks aga see juba teine teema.
lisan veel selle momendi et energeetiliselt mees oma londiga on see naise kaudu energia lüpsja ja selle peal nad siin kõik väljas on. kui aga valimatult keppida, siis läbi naise kes voodist voodisse kargab, lüpsab järgmine mees ka eelmise energiat ja vastupidi, naine on kanal. kuni sellest kanali staatusest vabaneb, seitsme aastaga, siis tegelikult saab naine ise oma valiku langetada ja kui see õige on, saab suhe täisväärtuslik. seega ka mehed ei pruugiks niipalju ringui trukkida, ikka ise nüristute ja kurnate ennast seeläbi. mitte et moraalijüngritest nahahoidjate saatus parem oleks aga see juba teine teema.
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 01.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
nõiatar 19. jaanuar 2015, kl 01.58 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Inimene on sotsiaalne olend ja pole füüsilisele e
> ga hingelisele heaolule paremat kui ülim lähedus m
> ehe ja naise vahel (seks).
selles sul õigus. küll aga on seksi ja seksi vahel ka vahe. ülim on see millest rääkisin, vaba segajatest ja vaid kahe vaheline. selleks tõesti maksab 7 aastat tsölibaati pidada, kahjuks vähemaga välja ei mängi ja naiste suhtes maailm sesmõttes ebaõiglaselt seatud (tinglikult) et lüpsjad on mehed. sama aga kehtib ka nende huvides. natuke keeruliseks läheb selle foorumi jaoks pikemalt seda lahata
> Inimene on sotsiaalne olend ja pole füüsilisele e
> ga hingelisele heaolule paremat kui ülim lähedus m
> ehe ja naise vahel (seks).
selles sul õigus. küll aga on seksi ja seksi vahel ka vahe. ülim on see millest rääkisin, vaba segajatest ja vaid kahe vaheline. selleks tõesti maksab 7 aastat tsölibaati pidada, kahjuks vähemaga välja ei mängi ja naiste suhtes maailm sesmõttes ebaõiglaselt seatud (tinglikult) et lüpsjad on mehed. sama aga kehtib ka nende huvides. natuke keeruliseks läheb selle foorumi jaoks pikemalt seda lahata
mansion ghost 19. jaanuar 2015, kl 02.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Peab tunnistama, et sildistamine on üks kahtlane tegevus(libastuda on väga kerge), kui mulle ei sobi siis keegi võibolla just teda vajabki. Ei pea kedagi enda järgi painutama, kui sulanduda ei suuda otsi parem seltskond. Keegi kindlasti peab seda silmakirjalikuks, las peab. Minul on ühtmoodi kogemus, paljudel võibolla ristivastupidine. Kõik on elus.
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 02.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Blond 19. jaanuar 2015, kl 02.08 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
ääremärkus 19. jaanuar 2015, kl 06.48 |
Proov 19. jaanuar 2015, kl 07.32 |
??? Kirjutas:
> Paar kuud? Ma pole juba paar aastat, ega ei kihele
> kah. Ma nagunii ilma tunneteta suvalisega ei suud
> akski asjatada, kuigi suudaksin enamus mehi rajalt
> maha tõmmata;)
Väga julge väide, et enamus mehi suudaksid rajalt maha võtta. Tõenäoliselt hindad oma võimeid üle. Minuga see sul läbi ei läheks. Alles andsin ühele korvi, kes seksi küsima tuli. Väga kena ja arukas naine oli, töötame siiani koos. Mul oli kuidagi piinlik endal selle pärast järgmine päev. Muidugi põnev oleks seda maha murdmise asja katsetada - proovida sinuga. Millegi pärast pakub mulle isiklikult kõige suuremat põnevust just see periood, mis eelneb sellele, kui naine on nõus minema voodisse.
> Paar kuud? Ma pole juba paar aastat, ega ei kihele
> kah. Ma nagunii ilma tunneteta suvalisega ei suud
> akski asjatada, kuigi suudaksin enamus mehi rajalt
> maha tõmmata;)
Väga julge väide, et enamus mehi suudaksid rajalt maha võtta. Tõenäoliselt hindad oma võimeid üle. Minuga see sul läbi ei läheks. Alles andsin ühele korvi, kes seksi küsima tuli. Väga kena ja arukas naine oli, töötame siiani koos. Mul oli kuidagi piinlik endal selle pärast järgmine päev. Muidugi põnev oleks seda maha murdmise asja katsetada - proovida sinuga. Millegi pärast pakub mulle isiklikult kõige suuremat põnevust just see periood, mis eelneb sellele, kui naine on nõus minema voodisse.
wtf 19. jaanuar 2015, kl 07.39 |
Inimese väärtuslikkus seisneb siiski hoopis muudes aspektides, kui sekspartnerite arvu rohkuses või vähesuses. Kas inimese ausus, hoolivusvõime, eetilisus, tarkus jne on sõltuvuses sellest, paljudega ja mis tasandil ta kellegiga seksinud on? Mina nii ei arva.
Kui te, naised, oma väärtuse taandate vaid seksile, siis ärge imestage, et teid kui seksobjekte võetakse.
Kui te, naised, oma väärtuse taandate vaid seksile, siis ärge imestage, et teid kui seksobjekte võetakse.
Naine2 19. jaanuar 2015, kl 07.50 |
wtf 19. jaanuar 2015, kl 07.54 |
mansion ghost 19. jaanuar 2015, kl 07.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
piripiiiga 19. jaanuar 2015, kl 08.04 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
wtf 19. jaanuar 2015, kl 08.05 |
.. 19. jaanuar 2015, kl 08.07 |
mansion ghost 19. jaanuar 2015, kl 08.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Lisa postitus