Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
marru ajavad litsmehed
 
HPle 28. aprill 2015, kl 17.25
Hea, et sinul kett lühike on, muidu paneksid päevas palju ning korraga.
 
karmo 28. aprill 2015, kl 17.31
Jajah koguaeg on mees süüdi aga mis siis saab kui toredast naisest saab rasedana ja peale sünnitust närvihaige türann. Kes ei luba mehel, kes hommikust õhtuni perele raha teenib isegi korra sõpradega väkja minna. Kohe on kisa ja draama ja süüdistused.
Äsja lapse saanud naised üldse tahavad mehelt 100000% tähelepanu samalajal nende tähelepanu on enamasti lapsel. Sekselu on sitt ja lisaks ka pidev näägutamine. Kooselu muutub vastikuks rutiiniks. Mees armastab oma last ja naist kui lapse ema ega taha perekonda lõhkuda aga kirg suhtes on kadunud. Mis siis teha jätta oma laps mingisuguse tulevase suvajorsi seda kasvatada?
Naistest saavad raseduse ajal ja peale süńnitust närvihaiged ja näägutavad inimesed ja võtab tükk aega enne kui nad normaalsusse tagasi pöörduvad. Ise nad sellest aru ei saa sest kõik on muidugi mehe süü ja rasukust meeste õlul nad nagunii ei märka. Nii mehed panevadki vahelt sest saavad teistelt naistelt mida kodus enam ei saa. Olgu siis suhtlus,seksuaalsel või emotsionaalsel tasandil. Ma ei usu et täiesti toimivas ja igatepidi normaalses aramatsavas suhtes hakkab mees vahelt panema. Naised on kiired esimest kivi viskama. Autor Kristen võiks pisut analüüsida ka mis valesti on ja kas talle vaatab peeglist vastu 100% süütu nägu.
 
karin 28. aprill 2015, kl 17.36
See on paratamatus, sest seda ei juhi naine, vaid tema muuutnud hormonaalne tase.
 
ringitõmbaja 28. aprill 2015, kl 17.44
imelik jah, et ühe ja sama mehe kohta on alati mitu naist. kust nad küll tulevad ja mille peale, müstika. avastad, et korraga on ja ootavad ainult, et tuled, kutsud, paned ja oled. loomulikult olen litsmees, aga litse on kah nagu muda, kahepalgelised abielu ja muud perenaised, kodu ja mehehoidjad. kui miski üldse võiks oksele ajada, siis nende naiste ausus ja truudus, õhked ja poolehoid:-)
 
Nii ta on 28. aprill 2015, kl 17.45
Karmo - kas ei ole siis mitte see lause "nii heas kui halvas" kas üheks abielu tõotuseks. Kui oled enne pereloomist oma kaaslast tundam õppinud ja teil on ühesugused väärtushinnangud ja teie suhe põhined austusel ja usaldusel. Siis hetkel mil see sama naine muutub "närvihaigeks türanniks" siis küsi endalt miks? Hea suhte aluskivi on kommunikatsioon ja usun, et näägutavast, süüdistavast, närvihaiges naisest saab tänu armastavale ja hoolitsevale mehele taas see sama naine kellesse sa alguses armusid. Ning sama kehtib ka vastupidi.
 
feministka 28. aprill 2015, kl 17.49
nii võib üksteist süüdistama jäädagi. naised mehi ja mehed vastu. huvitav on see, et mehed näivad olevat alatiseks unustanud oma rolli mehena, tugevama poolena, perekonna kaitsja ja toitjana. postitustest kumab läbi, et mehed peavad end naistega võrdseks, kahju.
teeks siis parem nii, et ei mingeid abielusid, lubadusi truuduseks ja püsivuseks. lihtsalt kõik paarituvad suvalistega palju tahavad, siis peaks ju kõigil hea olema.
siiski on mul väike kahtlus, et selle muidu toreda ettepaneku elluviimise vastu on eelkõige mehed ise.
ega te ei tea, mispärast küll?;)
 
ringitõmbajale 28. aprill 2015, kl 17.58
ringitõmbaja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> loomulikult olen litsmees, aga litse on kah nagu muda,
> kahepalgelised abielu ja muud perenaised, kodu ja
> mehehoidjad. kui miski üldse võiks oksele ajada, siis
> nende naiste ausus ja truudus, õhked ja poolehoid:-)

Kas ma saan õigesti aru, et oled naistega, kes sind oksele ajavad?
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.10
karin - mitte et ma ringitõmbamist kaitseks, aga kas naiste hormoonid pole mitte needsamad, mis meeste geenid? et pole justkui kontrollitavad?
 
Nii ta on 28. aprill 2015, kl 18.16
piripiiga, päris nii ei ole, hormoonid on kontrollitavad tänu arenevale teadusele ja ravimitööstusele. Ning geenid on või vähemalt peaks olema kontrollitavad tänu evolutsioonile. Me ei ela enam ürgajas ja enamus meist on arenenud ennast ja oma ihasid kontrollima, muidu ja jookseks me ringi nagu feministka soovitab ja rahuldaks ennast.
 
kadakajupp 28. aprill 2015, kl 18.18
piiga, oponeerin diskussiooni mõttes - emotsionaalset meeleseisundit ja impulsiivsust on keerulisem pidevalt kontrollida, kui ettekavatsetud ja planeeritud armukesepidamist. see pole enam puhas emotsioon, vaid ratsionaalne arvestamine asjaoludega.
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.22
mulle pole tarvis seda seletada. tean isegi. aga on ju tore leida erinevaid vabandusi salaelule.
ma olen jõudnud iseeneses järeldusele, et monogaamne kooselu kahe inimese vahel aastakümneid polegi midagi elementaarset. pigem kuuluvad erandite hulka need, kes seda suudavad ja end selle juures õnnelikena tunnevad. enamus tunnevad ennast allasurutuna ja kaotavad sära.
 
piripiigale 28. aprill 2015, kl 18.26
Sära kaotavad ka partnereid nagu kindaid vahetavad inimesed.
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.27
kas on olemas ainult kaks äärmust?
 
aga siis 28. aprill 2015, kl 18.29
miks kaob nii paljudel abielus olles sära?
 
Nii ta on 28. aprill 2015, kl 18.34
Pakun, et sellepärast, et esikohale pannakse kõik muu kui teineteise mõistmine ja armastamine. Head suhe nõuab tööd ja me lihtsalt oleme kas liiga väsinud või liiga laisad, et tööd teha selle nimel, et sära ei kaoks.
 
piripiigale 28. aprill 2015, kl 18.34
Ei.
Tahan öelda, et teine inimene ei taga õnnelikkust. See on rohkem meelelaadi ja iseenese vaimse küpsuse määrata. Inimene kannab oma õnnelikkust või õnnetust suhetesse kaasa, partneri vahetamine seda ei muuda. Ma ei räägi siinkohal ekstreemsustest, nagu vägivaldsed või sõltuvussuhted.
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.35
vot sellele probleemile toimiva lahenduse leidmise eest saaks ilmselt Nobeli preemia. kuidas hoida sära?

kadakajupp - oponeeri, oponeeri! võiks ju iseenesest sellega nõus olla, aga ma olen aegade jooksul mõtiskledes üsna veendunud, et suhte õnnestumise võti on naise käes. hormoonid ja geenid ei oma siin suurt tähendust.
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.40
piripiigale Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei.
> Tahan öelda, et teine inimene ei taga õnnel
> ikkust. See on rohkem meelelaadi ja iseenese vaims
> e küpsuse määrata. Inimene kannab oma õnnelikkust
> või õnnetust suhetesse kaasa, partneri vahetamine
> seda ei muuda. Ma ei räägi siinkohal ekstreemsuste
> st, nagu vägivaldsed või sõltuvussuhted.

ei, teine inimene ei saa tõesti anda püsivat õnne. siiski, inimesed on pidevas muutumises ja kasvamises, ning mina olen seda meelt, et kui partner ei ole valmis kasvama, siis võib muuta partneri vahetamine palju.
 
Kristen 28. aprill 2015, kl 18.42
nõustun piripiigaga selles, et õnn on igaühe enda sees.
võib vahetada kasvõi 10 partnerit, kuid õnnetunne jääb saavutamata.
 
koibik 28. aprill 2015, kl 18.44
Ja mina arvan, et õnnestumise võti on sarnased väärtushinnangud. Suhe egomaniaki või eneseimetlejaga lõpeb arvatavasti kurvalt, samuti ei ole mõtet siduda end väga ebakindlate inimestega, kes ei tea, mida nad tahavad ja kõiguvad siia-sinna.
 
rike 28. aprill 2015, kl 18.45
vähe on mehi, kes meeldivad vaid oma naisele ja ei teistele.
 
Nii ta on 28. aprill 2015, kl 18.46
ja samas oled 10 meest õnnetunde otsingul õnnelikuks teinud
 
mees. 28. aprill 2015, kl 18.49
Kristen, kuidas siis arvamused jagunevad? Ära unusta - kui mehed liiderdavad, siis ikka naistega kes liiderdavad. Muidugi on see sõna ise põhjani vale ja selle kasutajate hulka kuuluvad naised, kes isegi mehele makstes meest ei saa.
Viik!
 
kadakajupp 28. aprill 2015, kl 18.50
ma olen kah mõtisklenud sel teemal küll nii-ja naapidi. ja jõudnud järeldusele, et ainult võtmehoidjaks olemisest ei piisa, kui pole võtit. päris üksi suhet püsti hoides ongi võimalik, et see toimib, kuni hoidja väsib. või midagi muutub.

ei olegi üheselt head ja universaalset tõde, isegi mitte teoreetilisel tasandil - liiga palju praktilisi näiteid on selle tõestuseks. ja liiga keeruline süsteem kogu kahese suhte keemia osas.
 
eelmistele 28. aprill 2015, kl 18.56
ometi peaks mingi lahendus olema, muidu on tulevik tume ja juhtubki, nagu feministka pakkus.
 
ringitõmbaja 28. aprill 2015, kl 18.57
küsiti:
Kas ma saan õigesti aru, et oled naistega, kes sind oksele ajavad?

mul pole midagi nende naistega ringiaelemise vastu, nad on selleks justkui loodud ja päris head valetajad enda jälgede varjajad. aga mingit elu ega suhet nendega ette kujutada ei allu minu loogikale. neid saab usaldada vaid aelemise jaoks, mitte rohkemaks.
 
piripiiiga 28. aprill 2015, kl 18.59
kuidas pole võtit ;). võti ongi ju naine ise! tema valib välja isase enda voodisse, tema valib selle, kellega lapse saab. naine määrab ära, mis on mehele temaga suheldes lubatud, mis mitte. tavaline praktika kipub olema selline nagu siin femmide teemas üks naisterahvas kirjutas. kirjasõber, kes kirjades külm, aga kui korra kohtusid, siis oli väga lahe. peale seda ühte kohtumist teab naine kindlalt, et tahab temaga pikaajalist suhet. et siis mis! tõesti armumine esimesest pilgust või sai naiska mehele küüned taha ja nüüd on vaja kiirelt äralohistada? äkki järgmist enam ei tule.
ah, eks vaielda võib lõpmatuseni. see on väga mitmekihiline teema.
 
Nii ta on 28. aprill 2015, kl 19.00
ringitõmbaja - ja mis sa arvad milline naine on sind väärt?
 
ilus naine 28. aprill 2015, kl 19.01
Minule ei hakka vastu mitte nn litsilöömine vaid valetamine, petmine ja sahkerdamine.

Igalühel võib olla perioode kus kõigutakse kahe naise või mehe vahel aga kui need ikka aasta pikkuseks venivad, siis...

Minu jaoks selline pettur võrdub haisva tõhuga. Kahju on nende naistest meestest ja lastest.
 
kadakajupp 28. aprill 2015, kl 19.05
just nimelt, kihiline. nõus, et naine valib ning naise südames on armastuse allikas. ainult et argipäev kipub oma korrektuure tegema, kui just tegemist pole täiuslike inimestega. ja enne, kui taibatakse, what the hell they got hit with, ongi tekkinud uus dimensioon. nihe, pärast mida pole ükski mõõde enam endine. ma ei arva, et see on paratamatus, aga see on inimlik (nõrkus, kui soovite või teadmatus).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!