Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Uueaasta vana teema
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 16.33
MIs värk nende vanustega tutvumisel ikkagi on?

Mitte veel 60 mees saab 20-30 naistelt kelmikaid pilke, on flirti ja suhtlemist, mis võiks nagu areneda edasigi, aga ligi ja poolesajased naised hakkavad netisuhtluse alguses esimene asi pommitama vanusega ?!
Ehk siis nende jaoks oled nagu vana ja mahakantud kuid mitte siis, kui tegemist on selles vanuses mehe juures poole nooremte naistega. Siis karatakse käima nagu vanad saed noore kasesalu peale. Ja mitte ainult-juba siiski vanale või parim enne möödas naisele sobiks alati nagu valatult kõrvale ju noorem mees. Sel juhul on ju tegemist paariga, kes ainult täiustab teineteist ja kelle tulevik on igavikku kirjutatud alates kroonika esileheküljelt kuni teaduslike uuringuteni.
WTF nagu, on see mingi uus silmakirjalikkuse tippsaavutus või?
 
M50+ 01. jaanuar 2022, kl 16.56
Eks noortel naistel ikka meeldib lollitada vanamehi, pole siin midagi uut ja üllatavat, aga katsu oma vanuste naiste tähelepanu võita, see juba nõuab enamat kui ....
Head unistamist järgnevad 20 aastat :)
 
erak 01. jaanuar 2022, kl 17.03
Kui nüüd lausa seksi peale mõelda, siis meestel pidavat tahtmiste graafik olema vanusega langev, naistel (mingi piirini) tõusev. Eks mõelge ise, kuidas see kokku klapib.
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 17.07
m50+,
tunnen kaasa, kui su jaoks on see lollitamisega päädinud, kuid eelmisest teemast võetuna mõistan ka miks see võib nii olla:) kujuneb ju inimesest mingi pildike ja sinu oma kavandub sellise toriseva ja targutava vanainimesena. kes püüab krapsakam välja näha:)
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 17.15
Erak,

Kui meeste graafik on langev siis pole seda ilmselt paika pandud alustel, kus mehe võimete proovilepanekul on katsetatud nii noort kui vana naist või toda, kes ta kallal vähemalt 10a näägutanud juba on:).
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 17.16
Juula hinnangut tahax kuulda?:)
 
erak 01. jaanuar 2022, kl 17.27
Üldjuhul on noored mehed kahtlemata rohkem täkku täis.
 
Juula 01. jaanuar 2022, kl 17.34
Alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> MIs värk nende vanustega tutvumisel ikkagi on?
>
>
> Mitte veel 60 mees saab 20-30 naistelt kelmika
> id pilke, on flirti ja suhtlemist, mis võiks nagu
> areneda edasigi, aga ligi ja poolesajased naised h
> akkavad netisuhtluse alguses esimene asi pommitama
> vanusega ?!
> Ehk siis nende jaoks oled nagu van
> a ja mahakantud kuid mitte siis, kui tegemist on s
> elles vanuses mehe juures poole nooremte naistega.
> Siis karatakse käima nagu vanad saed noore kases
> alu peale. Ja mitte ainult-juba siiski vanale või
> parim enne möödas naisele sobiks alati nagu valat
> ult kõrvale ju noorem mees. Sel juhul on ju tegem
> ist paariga, kes ainult täiustab teineteist ja kel
> le tulevik on igavikku kirjutatud alates kroonika
> esileheküljelt kuni teaduslike uuringuteni.
> WTF
> nagu, on see mingi uus silmakirjalikkuse tippsaav
> utus või?

Väga huvitav. Kui suure kogemustepagasiga seoses on tehtud sellised järeldused? On see sadadesse küündiv uurimus? Kuidas saab üldse väita, et see on nagu aamen kirikus ja käib 90 või enama protsendi naiste kohta? Palun vabandust, aga mulle näib see totrusena. See on ju teema, mis vajab pikemat lahtirääkimist ja rohkemate naiste arvamusi. Sõltub paljudest asjaoludest, inimloomuse põhiolemusest, kultuurilisest taustast, ühiskonnas kanda kinnitanud arusaamadest jne.
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 17.40
Juula,
millist kogemustepagasit pead silmas? või mida pead totruseks-et vanemad naised ei salli, kui mees nooremaid sebib?
mansion ghost 01. jaanuar 2022, kl 17.41
Alu ikka oma tuntud headuses ;D) Üldse ei saa aru mis seda vana meest vaevab.
 
M50+ 01. jaanuar 2022, kl 17.41
Juula, mis uurimust siin vaja, kui teema autoril puudub reaalsustaju ja analüüsivõime.
Tragikoomiline lugu ühest kommionust.
 
Juula 01. jaanuar 2022, kl 17.47
Ausalt öeldes on mul täiesti ükskõik, mida keegi teeb, kes keda sebib või kui vana keegi on. See on minu isiklik arvamus. Inimestel on õigus leida endale sobiv paariline talle oluliste kriteeriumide põhjal ja teistel ei peaks sellega üldse asja olema.

Totrus on selline teemapüstitus minu meelest, aga see on kõigest minu arvamus ja ilmselt ei ühti see 90% naiste arvamusega.

Ma ei kergitaks kulmugi, kui 90-aastane sebiks 30sega. Nende enda asi ju.
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 17.48
Kuule delfi, tee oma robot korda või saada selverisse pakke vedama. Ilmselgelt on see tegelane lolliks läinud.
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 17.54
Tu runā par šīm 50 +/- sievietēm? Ar viņiem ir viegli, tā nav zinātne. Iedomājieties, ka kādu dienu vīrietis izvelk no viņa sārmus jaunākam vīrietim vai citam. Līdz tam laikam bērni jau bijuši patstāvīgi un labākajā gadījumā gājuši prom no mājām. Kas ar to notika? Brīvība, brīvība dzīvot tieši tā, kā sirds vēlas. Un sirds nealkst pēc bijušās dzīves. Šobrīd noteikti nav pārslogots vecis, jo šis posms ir pārdzīvots. Un tāpēc jūs no augšas raugāties uz to, ko jūs šeit mēģināt iegūt? Man vajag vīrieti, nevis pacientu.
Diemžēl daudzi kļūdās ar vienu, šī brīvība nav ilga. Atslēgas vārds ir bērni. Un no šejienes izsit jauno vistu vai vecmāmiņu, kā vēlaties. Bet nu, tas cenšas maksimāli izmantot šo mazo laiku. Tā ir dzīve. Lūdzu, neapvainojieties.
 
Leitud lugu 01. jaanuar 2022, kl 17.54
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?62,13530261,13530261#msg-13530261

alu,

Vaata kalendrisse, meil on aasta 2015, möödunut saab nüüd juba mõõta aastates. Piisavalt pikk aeg, et külmalt mööda vaadata teiste kokkuhoidmistele ja leppida teadmisega, et sina ise ei ole suhete ja kokkuoidmiste osas just mitte kõige kõvem tegija. Ka on see piisavalt pikk aeg, et paljudeski kommentaarides mitte ära mainida olnut, mis ilmselt on eelkõige ood iseendale ja enda põhimõttekindlusele ja viitab sellele, et midagi kuskil kipitab.
Et asjad õnnestuksid, et su päevad päikselised ja rõõmsad oleksid ning suhted/suhtlemised õnnestuksid, siis ela olevikus ja delfis.
Ära trügi päris maailma, kui sul seal kohta pole ja sa seal olla ei oska ja seda su viimaseaja ettevõtmised ka tõestavad.
Ka ära lohista kaasas vana. Kasvõi meiliaadress, mis polnudki nagu võlusõnad ja toimub paigaltammumine ikka sesamas aastas, ikka sesamas foorumis.
Mees, sa oled omadega... Sa tead seda ise ka ja piisavalt arusaadavalt väljendub see delfi ekraanil, kus sa käitud arulagedalt ja meeleheitlikult ja oled valmis lausa mängima ennast pedofiiliks, peaasi, et kõik räägiks sinust. Seda ettevõtmist käib toetamas naerusuine ja näiliselt õiglane pioneer, kelle tunnustav õlale patsutus annab sulle vaid hoogu juurde..õpeta loll palvetama ja ta taob oma lauba lõhki..ning muudab kaasfoorumlased veelgi sõnakamaks. Sinu päeva muudab see aga nauditavaks, sest elu selline just olema peabki - Agressiivse Tola Mängimine.
Kõik, peale sinu on delfisõltlased. Keegi ei suuda siit lahkuda nii sirgeselgselt ja sulgkergelt, kui sina.
Ometigi sa ei lähe..kas on sul rasked saapad või pole kuskile minna? Või arvad, et delfi vajab sinu elamisõpetusi TB omade kõrval ja kriiskavat kuulutamist, et paksud pole sinu jaoks. Pole ka saledad, sest paksudest veel vähem suudavad nemad püsida sinuga võrdselt elu depressiivsel nutulainel.
alu, kui kunagi veel oli su juttudes mingi mõte, iva ja kommentaarid teravalt vaimukad ning valikuliselt lugedes huvitavad, siis nüüd oled sa maha käinud ja sinu uued aliased järjest rohkem nõrgema mõistusega. Miks? Sest nende looja on põlvini mülkasse vajunud ja segipööratud mõistus ja üksindus ei lase ennast enam kokku võtta ning uuesti alustamine on samahästi, kui lootusetu ettevõtmine. See ei õnnestu, sest sa oled nii rikutud, katkine ja kõlab jubedalt...aga vana. Uueks ja heaks, ei saa sa enam iial ja süüdi selles oled ainult sina ise, mitte maailm ja naised.
Ehk mingi ime läbi pole naistekas ja internet kõikvõimalikes tutvumisvariantides ennast lenduriks mõelnuna sult viimsetki mõistuseraasu peast viinud ja sa suudad enda tigedusest ja vihast elu vastu läbi imbunud meheriismed kokku korjata ja keskenduda päris elule. Kui ei, siis sured sa üksinda, aga tee seda uhkelt ja vaikselt, mitte lolli mängides delfis, kus sa tegelikult salamisi loodad, et mõni kaunitar tuleb su koletise hinge päästma. Päästjad on sul ju olnud, aga ju sa pole sellest aru saanud või aru saada tahtnud ja elamise asemel oled hoopis sitavõitu kirjanikuks hakanud ning delfisse kokku klopsinud kehva kodukootud porno endast ja oma riistast, mis piisavalt laike ei saanud ja foorumi päisesse ei tõstetud. Kurb küll.
Inimesed tulevad meie ellu põhjusega. Mis sinu tuleku mõte oli, sellest pole ma aru saanud, ega taha ka. Ehk tahtis elu mulle eht naturaalsel kujul näidata Agressiivset Tölli. Puust pea ja mõraga, mis järjest rohkem laiali vajub nagu mõne küpse kaunitari reied rikka mehe ees või pisut ülekaalulise liivakella ülemäära paljuplägisev suumulk.

See on ainult minu isiklik tagasihoidlik arvamus, mis pole kindlasti absoluutne tõde ja päris kindlasti ei oota see kiri vastust :)

Jätkake nüüd ise.. :)
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 17.55
Ja näe, lätikeelse lasi läbi. Ikkagi masintõlge, ju tundis tõlkeroboti ära. :))
 
Juula 01. jaanuar 2022, kl 17.55
Kogemustepagasi all pidasin silmas seda, et kas sul on mitmesaja naisega täpselt samasugune kogemus. Noored jooksevad su jalust maha, vanemaealised ei tee seda.
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 17.56
Juula,
Loodan, et enamus naisi on normaalsed siiski, vb torkab minu tähelepanek silma neilt, kes oma ebanormaalsust ei suuda tagasi hoida:)
 
Juula 01. jaanuar 2022, kl 17.59
Artur Kandjavarvas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja näe, lätikeelse lasi läbi. Ikkagi masintõlge, j
> u tundis tõlkeroboti ära. :))


Mis probleem sul on? Ei lase postitada nagu teistelgi või? Tere tulemast klubisse!
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 18.02
Just, Juula. Kirjutasin kah oma arvamuse, aga ei sobinud. Ju oli valearvamus.:)
 
Leitud lugu 01. jaanuar 2022, kl 18.02
Küsite, kes on alu?

Niipalju, kui mina olen aru saanud, on ta veidi üle keskea mees, kes on pühendunud naiste vananemise probleemile (kui see on ikka probleem).

Soovimata olla isehakanud psühholoog, tekitavad tema kurb-koomilised reaktsioonid siiski vahel hämmastust:
on tal mingi ületamatu trauma lapsepõlvest seoses emaga, on ta saanud haiget oma meheeas?
Midagi peab olema, mis teda nõnda on käivitanud...

Aga sellest pole midagi. Igaühel siin elus on oma "maailmarevolutsioon" toimetada. Keegi vihkab kapitaliste, keegi sotsialiste, keegi juute, keegi mehi, keegi naisi jne.
Alu vihkab vananevaid naisi, või siis naisi, kes ei vanane tema nägemuse kohaselt. Ja siis?

Elu kulgeb oma rada. Nagu ütleb laulusalm: me kõik saame vanaks, ka alu.
Vastupidiselt tänapäevasele nooruskultusele, on see elu loomulik protsess ja selles pole midagi traagilist. See lihtsalt on nii.

Võimalik, et alu on oma valulise vananemisprotsessi üle kandnud naistele. Saab seda pahaks panna? Ei.
See on tema viis oma probleemidega toime tulla.

Varem või hiljem jõuab ka temani teadmine, et elu paratamatustega pole mõtet võidelda, kui see "võitlus" just eluspüsimiseks vajalikku nestet ei tooda.

Aga edu alule.
Alati on huvitav jälgida inimeste individuaalseid heitlusi ja toimetulekuid selles kirju-mirju maailmas :)
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 18.03
Juula,
Ei jookse mind keegi jalust maha, aga tekib lihtsalt klapp ja ilmselt saad aru millest räägin. Tekib ka vanemate naistega, aga nood mind eriti ei huvita ja ju nad saavad sest väga hästi aru:)
 
Juula 01. jaanuar 2022, kl 18.06
Artur Kandjavarvas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Just, Juula. Kirjutasin kah oma arvamuse, aga ei s
> obinud. Ju oli valearvamus.:)

Ma olen märganud, et seestütlev kääne ei meeldi talle mõningate sõnade puhul. Mitte ainult nende, millest eelmises teemas juttu oli, vaid mul on tekste hulgim tulnud ümber kirjutada, kui postitada tahan. Ja pikad ning põhjalikud postitused tekitavad temas vastumeelsust.
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 18.08
Artur,
et proua saab vabaduse, kui mees nooremaga seiklema läheb-millest see kibedus siis, vabadus peaks ju magus olema?
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 18.15
Väike kättemaks vanameestele. Äkki. Ninanips vähemalt.;)
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 18.19
Kui ma ei eksi, siis see esimene pikem loeng oli Agneselt pärit:D Head uut aastat talle:)
 
M50+ 01. jaanuar 2022, kl 18.22
Alu, oli see kibestunud naise kättemaks või tõene iseloomustus Sinust?
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 18.32
m50+,
Sinu valik, kommionu olen ju niigi juba:D Agnes polnud siis veel 40, kui selle siia lajatas:)
 
Alu 01. jaanuar 2022, kl 18.44
Artur,
Tegelikult ei irvita sugugi nende üle, kelle juurest teine lahkub. Eriti veel siis, kui järele jäävad vaatama ka lapsed, vahet pole, täiskasvanud või mitte-see on peredraama, puruneud elu ja teadmatus tuleviku ees.
 
Artur Kandjavarvas 01. jaanuar 2022, kl 18.54
Sa tõlkisid selle lätikeelse jutu ümber? Eks seal üht teist tõlkesse kaduma sai. Irvitamisest seal juttu polnud. Lihtsalt minu nägemus sellest, miks naised tihtilugu omavanustesse meestesse, ma ei tea, mingi irooniaga või millegi sarnasega suhtuvad.
Mis puutub draamadesse, siis selles vanuses üksikuks jäädaksegi läbi draamade.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!