Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Shii-meil : otsin naisi + ka mehi !!

faktid taaskord su eees 18. märts 2023, kl 12.41
1 ma ei ilgu möla vaid fakte ja tõde vahel ka arvamusi. 2 ma ei reosta miskit see foorum oli reostatud ja surnud kui ma siia tulin ma sellele foorumile elu andsin ja selle ka võtan kui siit lahkun. 3 sa tead kes ma olen. 4 höhöö, munzu… Munzu??? Pöhähh, öhhöhoooo mis juhtus said insuldi või. kas peaksid ehk kiirabisse või hullu arstile pöörduma. 5 sina ja su värdja keelt rääkivad sõbrad risustavad seda foorumit. minu poolest võib see foorum homme kinni minna mul oleks savi sest.

ma olen neile kõigile su argumentidele vastand vist ja loe mu eelmist posti ja sa tead kes oled kay thanks bye 18. märts 2023, kl 12.42
Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rahulikku foorumit?!! 18. märts 2023, kl 11.35
Ära ilgu vaimset löga siia, hr. Wärd-Targutis!!! (kes (kesiganes Sa tyra

laulma HAKKAN MAAAAAAAAAA 18. märts 2023, kl 12.46
faktid ja arvamus ja tõde ei ole eneseüigustus ega vamine löga. see ei ole ka eneseõigustus palun õpi lugema ja õpi mida tähendavad sõnad nagu eneseõigustus ja vaimne löga siis tule siia mögisema sa harimatu vaimuhaige sitakott. peksa oma pead vastu lollimaja seina edasi.

ok piider 18. märts 2023, kl 23.57
ma olen neile kõigile su argumentidele vastand vist ja loe mu eelmist posti ja sa tead kes oled kay thanks bye Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rah
> ulikku

teen mis tahan, olen oikumeeniline prohvet ja 13. apostel. anaalseksi jumala saadik uskmatute riigis.

Rahvuskoondisesse kuuluv hea põrkega kõrgushüppaja 19. märts 2023, kl 02.29
Kas hüppan Sulle riista kurku või varvaskõnnilt tagant jalad koos hüppega libedalt põhjatu põhjani?! ;)

NUU NII, KUULA NÜÜD ÜLIHOOLIKALT, MUNZU - PESE JA KÜÜRI OMA PÄRAMULK NÜÜD ÜLIPUHTAKS, SEST VARSTI HAKKAD SA KÄPAKIL MAKSMA MU POSTITUSTE LUGEMISTASU !!! 19. märts 2023, kl 02.59
Selge, said aru ?!?!

ei ole selge ei saand aru ja ei koti ka 19. märts 2023, kl 06.58
ma ei tegele mingi ühe teema poni värdja teemade ega fetihsitega. sa pole kaval sa pole naljakas . sa rõvetsed ,et rõvetseda ilma kõrgema juhatuseta . sa oled kaotanud. andsid endale knockoudi. mul pole sulle rohkem miskit öelda enam. sa ei saa aru miks on parem olla mitmekülgne. su rosina aju ei saa sellest iialgi aru. ma ei maksa sulle mitte sittagi. sa ei vääri midagi. su postitustes ei ole miskit lugeda seega ma ei maksa sulle sittagi.

õpituba - inimtüübid 21. märts 2023, kl 02.17
eelmine näiteks hüsteeriline kloun, kes arvab, et on maakas netihiiro

keeep projecting fgt my sexual life or lack there off isnt your buisness 21. märts 2023, kl 08.13
tule duellile ja ma näitan kuida ma ei ole neti hiiro . jah ma olen maakas aga kõik me ei saa olla nii tegijad ja teadjad nagu see neti hiiro kes mulle vastu klähvib anonüümselt. tule duellile või debattile. mu debati tingimusi usun ,et tean ja tead mu gmaili adressi ka . debatt on google chatis ma ootan. vaatame kuida sa ei ole neti hiiro. teeskleja. sa ei tea mida ma arvan ega saa teadma sest sa ei oska ju lugeda . ma elan maal sa teaks seda kui minust üldse miskit teaks. arvamuste ja faktide ja tõe rääkimine ei tee mind hüsteeriliseks ega netihiiroks. õpi oma neti terminid ära new fag.

kle 22. märts 2023, kl 03.06
sa ei oska kahte sõna ka loetavaks kokku panna, saad igal pool rappida, kus sõnasõjaks läheb. seega oled juba ette kaotaja. a sa löö massiga. aja veel rasvaseid pannkooke ja viinereid näost sisse ja saad juba ausalt öelda, et oled kõige pekisem mõttetu olend oma maakonnas. äkki annavad isegi mingi medali? sellise söödava, leivapätsist ja pekikänkratest, paar sellerilehte lisaks, et tervislikum oleks.

teesklejaleeeee 22. märts 2023, kl 07.36
sa ei oska kahte sõna ka loetavaks kokku panna, saad igal pool rappida, kus sõnasõjaks läheb. sa ei oska lugeda ega uurimistööd teha. see kuida ma kirjutan lahku kokku just nagu su isa su emaga pole relevant . kas tead miks sest nr 1 see on internet ja nr 2 mu poolt pn tõde ja faktid. kus ma rappida saan ka. miks need rappijad minuga debattida ei julge google chatis. kus need rappijad on oma päris nimede ja nägudega. ma ootan kus nad on ahhh. kus on need tegijad ja teadjad. seega oled juba ette kaotaja. ei sina ja su sõbrad olete ette kaotand. ma olen vaba ja jään selleks ja mu luku taha panemine ja mu elu ja maine hävitamine ei muuda miskit. a sa löö massiga. jah löön. massiga tuleb lüüa . kas sa tead üldse võitluskunstidest midagi. sammo hung . ei ütle see nimi miskit. ohh oksiis. aja veel rasvaseid pannkooke ja viinereid näost sisse ja saad juba ausalt öelda, et oled kõige pekisem mõttetu olend oma maakonnas. ä olen kõige paksem pekisem mõttetum olend oma maakonnas ja vabal ajal olen luuletaja ja kirjanik ja kunstnik naised olen vallaline vallatu ja kurvikas check me out babes. wink wink. kes kiirem see krabagu ära kuna on mida krabada..... ning kõigile ei jätku. äkki annavad isegi mingi medali? su ema panemise eest ka saab medalit ve. sellise söödava, leivapätsist ja pekikänkratest, paar sellerilehte lisaks, et tervislikum oleks. vaatame fakte kuna sulle ja su sõpradele meeldivad faktid. faktid on ,et sa ei tea minust mu elust mu perest ja mu dieedist miskit. teeskle edasi.

Wink-wink 24. märts 2023, kl 01.01
Kas juba tunned, munzu, kuidas mu karvane pumpab Su aanust?!

Just jah, see on mu “karvane” ning pumbatav see ju sinu “aanus’….

ei koti ausalt ma ei tegele selliste teemadega mu nimi ei ole munzu 24. märts 2023, kl 06.47
ja taaskord headaega mul ei ole sinuga millestki siin enam rääkida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!