Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Jumal küll- 6 kassipoega!!
 
kiisukodu 21. september 2010, kl 12.03
lõksuga loomulikult saadakse sellised kassid kätte. vahel ka kahvaga.
 
HeidyS 21. september 2010, kl 20.14
Emakassi püüdmine poleks probleem,saab meelitada toiduga püünisesse.Päris käeulatusse ta ei tule.Olen suhelnud temaga ala 10 meetri kauguselt,siis veel ei karda,küll aga lähenedes paneb jooksu.Tulin täna just sealt,panin hunniku süüa pööningule tema lähedusse.Pojad ilusti alles tema ümber.Vaatasid mind kuidas ma nendega üritasin vestleda.Tõstavad ema kõrval pead püsti ja kuulavad.Nüüd peab veel kannatlik olema kuni pojad suuremaks saavad.Tahaks ise ka juba nendega mängida aga ema oli juures,ma ei torkinud.Ehk järgmine kord ema läheb jalutama siis saan võimaluse.
 
HeidyS 23. september 2010, kl 20.48
Tegin nats pilte kuigi seal pime ega näe täpselt mida pidistan. http://pilt.delfi.ee/my_album/190155/?page=1
Kõik kosuvad kenasti,jääb veel kannatada et areneksid niipalju et saaksid iseseisvalt söödud.Kurb on neid sinna ebaturvalisse pööningule jätta,aga paraku peab nende endi pärast,emahool oluline..Sain poegasid katsuda ja sügada.Ei oska nad mind karta,ronivad vaikselt ringi -ise tuigerdavad.Pai meeldib kõigile.
 
kiisukodu 24. september 2010, kl 13.50
väga õige, et harjutad poegi juba inimesega. kui sa neid ei puutuks ja ainult eemalt vaataks, siis saaks neist sama metsikud kassid nagu ema on. ja siis on väga raske kodusid leida.
 
anni 24. september 2010, kl 13.53
Küll on ikka armsakesed, võtaks kõik endale kui see võimalik oleks, kuidas loomatited nii nunnud saavad olla:)
 
HeidyS 25. september 2010, kl 17.19
Käisin jälle süüa viimas emme kassile ja tõstsin korraks kiisud murule,lina peale.Tegin kiirustades ka pilte juurde.Paraku ei saa sugusid määrata kuna kõik sabaalused paistavad veel ühesugused. http://pilt.delfi.ee/my_album/190277/
 
HeidyS 04. oktoober 2010, kl 16.48
http://pilt.delfi.ee/user/HeidyS/

Ei saagi aru kuidas uues foorumis nüüd lingid aktiivsed oleksid.
Igatahes plaanin homme minna siis pööningule neid vaatama ja katsetama,kas söövad juba iseseisvalt pehmet toitu.
 
HeidyS 05. oktoober 2010, kl 22.18
Sai siis jälle käidud ja kohutav jama- kasse pole enam!!!Ma lihtsalt ei mõista mismoodi,neid ei ole! Ema kiisut nägin kaugel üle põllu jalutamas,aga poegi mitte kuskil,tuhnisin pööningul kõik heina ka läbi- no ei ole!Kohutav,ma olin valmis nii väga neid aitama ja nüüd... mõistus otsas.Juba oli ka soovijaid aga nüüd peavad nad leidma teised kiisud..Muud ei oska arvata kui linnud äkki pääsesid sinna,või vaevalt rebane redelist üles ronib?Aga see ei muudagi enam midagi,tagasi neid ei too..Ma oleks seekord nad isegi vist koju toonud.. aga hiljaks jäin selle mõttega.Nad olid liiga väiksed veel et varem ära tuua..tahtsin et nad ikka emme õpetusi ja tuge saaksid vähemalt 4 nädalatki..aga läks hoopis ootamatult teisiti..Kõik eelnev toitmine ja abi otsimine läks tühja..Samas on ema alles,kas toob jälle uue jooksuka järel uued pojasd sinna.. ei teagi mis saab..
 
oi 05. oktoober 2010, kl 23.42
No aga kiisud pole enam päris tited - ehk on p6llul jahti pidamas.
 
mh 06. oktoober 2010, kl 07.59
Või peitis ema nad teise kohta...
 
HeidyS 06. oktoober 2010, kl 11.06
Mõtlesin ka pikalt ja proovin nüüd kirjad kõikidesse lähimatesse taludesse saata,et kas on sinna tekkinud kassipere.Kuigi need on kaugel teineteisest.Viimati pandud söök oli ka puutumatu.Küsin järgi ja jään ootama ehk tuleb mingit infot.Tahaks nad ikka üles leida.
 
arvan ka 06. oktoober 2010, kl 23.19
et pigem viis kassiema pojad ära, muutusid juba ohtlikuks ta jaoks. ehk on kusagil lähedal- keldris, puukuuris, trepi all? või on läheduses veel mingeid hooneid, lagunenud küün, saun vms. kasvõi puuvirn või risuhunnik
tuleb hoolega kuulatada, üksijäänud pojud teevad kindlasti häält.
paaris lähimas talus käi kindlasti kohapeal ja räägi oma murest.

aga kui sul ei õnnestu tõesti neid enam leida...
sa oled väga hea inimene- imetlen!
 
jah 07. oktoober 2010, kl 08.33
On vist pojad ära peitnud jah. Suured potsakad juba, ilmselt mitte väga kaugele majast. Veel on ilmad soojad, leiad nad ehk kuidagi.
 
f 07. oktoober 2010, kl 14.09
ma arvan ka, et tiris ära, leidis parema koha kusagil.
 
kiisukodu 07. oktoober 2010, kl 15.16
jahti pidamas?! :)))))))

tegelikult on 2 varianti - kassiema viis pojad mujale. ma olen kindel, et sellepärast, et sa viisid pojad õue korraks. see pole etteheide, lihtsalt kassiema hakkas sind ohtlikuks pidama, sest sai aru, et sa võid pojad ära võtta.
mina soovitan, et ära käi seal pööningul nüüd mingi nädal aega vähemalt. kassiema võib veel pojad tagasi tuua, kui vaatab, et õhk on puhas. mul on endal konkreetselt selline kogemus olemas ja ema tõi pojad tagasi. ainult et kahjuks üks poeg oli tookord kogu selle toomise ja viimise juures kaduma läinud. :(
ümbrust võid ikka läbi otsida. jälgi, kust ja kuidas kassiema liigub.

teine variant on see, et mõni inimene käis ja korjas need pojad ära.
 
HeidyS 07. oktoober 2010, kl 16.31
Ei see õue viimine kindlasti ei mõjunud kuna pärast seda sai veel mitu mitu korda käidud neid vaatamas.Ei usu ka et mõni inimene kuna panen alati ukse endamoodi kinni,ukse vahele jääb üks laud millel astmed,siis redeli üks jalalaud ja veel kolmanda laua panen tabaluku alla mis hoiab ust tuule alla võtmise eest.Koguaeg oli ühesugune pragu uksel,et ema kiisu saaks edasi-tagasi käia.Inimene oleks mu uhke kaanega punutud korvi ka sealt ära võtt,see oli lihtsalt kiisudele nö.mängimiseks jäetud,et nad harjuks muude asjadega ka..Ootan ikka et naaber võtaks ühendust,kuigi ma ei tea kas nad ainult nädalalõppudel käivad või on keegi ka püsielanik.Tookord ma jalutasin ümber selle maja aga sissepääsu polnud ja valgust majas samuti mitte.Eks aeg näitab..
 
HeidyS 08. oktoober 2010, kl 19.02
Lugu läheb ikka puhta segaseks.Nimelt käisin mina siis naabertalus,sain kokku papiga õue peal.Räägin loo ära et mul planeeritud kassidele kodud ja et kas nad on sinna kolinud?Jah nad on kuuris tal.Kuigi see polevat tema kass.Nägin poegi läbi akna,ilusti seal nurgas pundis.Räägin et mul korv kaasas saaksin täna pojad kaasa viia.Ema kassiga tegeleks hiljem et lõikusele saata,püünisega kinni püüda jne.Ja tema hakakba jama et kui emaga koos kohe ära ei vii siis tema poegi ei anna.Et pojad paneme korvi(mis mul kaasas) ja ema püüame vana jope või mõne linaga kinni ja paneb mu autosse tagaistmele.Loomulikult see ei lähe sedasi..Metsikut kassi ei pane lihtsalt kuhugi sisse ja istuma.Ju tema ei tea,aga mis ma talle ikka seletan.Jäin praegu neist ilma.Veel lobisesime et kassid ju paljunevad ja praegugi tal käib seal 2 täiskasvanud+ 3 varasemat poega + viimased pojad ja tagatipuks veel kuskilt üle metsa naabri juurest must isane kah.Tema selle peale veel et ah kui neid liga palju saab siis kutsub naabrimehe ja laseb nad maha lasta!!Tänapäeval sellist juttu ajada---- uhhh..
Kahjuks ei taibanud küsidagi “kas nn.naabrimehel on siis kassi tapmis luba?”
Pean ootama millal perenaine seal teema enda kätte võtab,ehk homme helistab mulle ise.Olen täitsa löödud ,ma ju pakkusin lahendust ja see ei kõlba!Vabatahtlikult oleksin otsinud lahendust et ei tekkiks uut suuremat kolooniat.selline tunne et siin ühiskonnas ei saagi olla abistaja,ikka on halb..
 
on ikka lugu 08. oktoober 2010, kl 19.28
Äkki keegi ELS-st v6i Kasside turvakodust v6iks sulle appi tulla ja ka kiisude ema sealt ära tuua.
 
HeidyS 10. oktoober 2010, kl 20.43
Esialgsetel andmetel epaksin saama kiisupojad kätta kolmapäeval,selleks ajaks on nad 5 nädalat vanad.Ehk õnnestub.Meil oli pikk jutuajamine naisega.Seega kes on broneerinud kassi saab ehk valmistuda tema kätte saamiseks.Veel on vaja neid natuke sotsialiseerida kuna peremees seda pole osanud teha.Annan endast mis jaksan.
 
tartumaalt 10. oktoober 2010, kl 22.31
teaks kes on emane-isane.Ehk võtaks ka, kuna ema soovib kiisupoega, aga isast.
 
HeidyS 11. oktoober 2010, kl 11.30
Kõik peaks selguma kolmapäeval,proovin kindlasti pilte teha ja sood määrata.Veel vaja kannatust.
Maaks 11. oktoober 2010, kl 13.56
Kui kiisu isane, siis ma broneeriks endale (vanematele) selle väikese tiigri:
tel.5267715 Ise saan järgi tulla.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 12.10.2010 14.46.
 
oi 11. oktoober 2010, kl 13.59
Kiisud on nunnud ja teemaalgataja on tubli.
 
HeidyS 11. oktoober 2010, kl 15.21
Tänan kiituste eest!Ja veel palun broneerijatel kirjutada meilile oma kantaktandmed,siis mul asi selgem. heidyyy1@hotmail.com ,samuti info transpordi kohta,kas saab ise järgi tulla või peame nö.siitpoolt organiseerima.
 
tartumaalt 11. oktoober 2010, kl 19.41
mulle meeldib see tumehall või see musta-halli laiguline, see kes peast rohkem tumedam aga laiguline. Oleneb kumb on isane.
 
HeidyS 13. oktoober 2010, kl 14.59
Nüüd 6 kiisut ilusti toas,lasen neil sõitmisest toibuda siis hakkan vaatama kes mis soost.Pilte teen ka kindlasti
 
HeidyS 13. oktoober 2010, kl 18.12
Uus album,homme päevavalges täiendan http://pilt.delfi.ee/my_album/192279/
Saan ka msnist veebikaamerast näidata kindlatele broneerijatele.
 
HeidyS 14. oktoober 2010, kl 12.58
Lähemalt proovisin uurida:
Üleni must 2 varvast valged,(ei saanud soost aru,proovin veel uurida)
Üleni hall kergete triipudega,(emane)
Hall valge vestiga,(isane)
Lehmakirju,(emane)
Erilise kõrvamustriga valge-saba tume.(isane)
Triibik (isane broneeritud),
Vabandan ette kui ma pole väga pädev sugusid määrama ja võib osutuda hoopis vastupidiseks.
 
o 14. oktoober 2010, kl 13.08
nii suured juba:) küll on ikka armsakesed:)
 
sapsik 14. oktoober 2010, kl 14.56
To HeidyS:

Tõesti tubli oled, et suutsid kiisud üles leida ja ära tõid. Tõeliselt armas röövlibande on. Aga mis kassiemast saab, see võib ju kohe uue pesakonna hakkama panna?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!