Hea kogemus
Tõde või tegu mäng siin kes soovib tulge mängima
Mängime 29. jaanuar 2023, kl 10.09 |
Letsplay 29. jaanuar 2023, kl 11.40 |
11.37 29. jaanuar 2023, kl 11.41 |
11.37 29. jaanuar 2023, kl 17.38 |
Cherry Blossom 29. jaanuar 2023, kl 18.41 |
Dirty or not 30. jaanuar 2023, kl 15.25 |
red panda 03. veebruar 2023, kl 01.29 |
türa sa red panda mölised siin 03. veebruar 2023, kl 07.36 |
red panda 04. veebruar 2023, kl 00.48 |
red panda 04. veebruar 2023, kl 01.12 |
ja veel soe soovitus - tee endale eraldi teema a la idioodist pedo valab krokodillipisaraid vms. seal saad pisarat poetada ja muidu ilus olla. kaasa sinna kogu oma totakas fahmiil, et nad saaksid sul pisaraid pühkida ja pühapäeviti sulle lohutuseks jäätist osta, et ohmakal oleks vähem aega kusagil netti reostada ja hoidku jumal, millegi riivatuma peale mõelda.
/tegelt peaks teid üldse ühiskonnast isoleerima/
/tegelt peaks teid üldse ühiskonnast isoleerima/
ma ei oska pealkirja head panna siia 04. veebruar 2023, kl 07.56 |
1 pole idiiot. 2 ma ei pea eraldi teemat tegema ,et sulle vastata. 3 ma ei ole pedo ma olen sellest juba rääkind ja enam ausalt ei viitsi. millal olen ma krokodilli pisaraid valand. ma ausalt rääkisin oma tegudest ja ausalt kahetsen. ütle millal ma olen neid krokodilli pisaraid valand. mis ma olen mingi mehhiklane ja venelane sul siin või. 4 ma ei vala pisaraid isegi sibulaid hakkkides . see on vaba foorum võin postitada kuhu tahan ja kui sulle vastan ei pea selleks eraldi teemat ma tegema. 5 olengi ilus ja nagu onu bella laulis olen üks seksikas poiss. auuu. 6 oh jälle me teeme seda tantsu ühiskonnast isoleerima. ma ei ole peter scully ma ei ole ian watkins . mis pisaratest sa räägid. jäätis kõlab hea ideena. vanamehe jäätis on hea oled proovind. see natuke magus ehk su jaoks. mis sul mu riivatute mõtetega pistmist eriti kui ma mõtlen 18 plus naistest sest hei ma ei ole pedo ja ma olen hetero. ma ei reosta netti. ma räägin tõtt arvamusi ja lähtun kõhutundest. sina reostad netti ja ründad inimesi sealhulgas ka mind. mis jumalal selle kõigega pistmist on. tal oli võimalus ja ta keeras selle pekki. aeg anda vastaspoolele võimalus if u catch my drift bro.
red panda 11. veebruar 2023, kl 02.43 |
sul on kindlasti mingi ema, suht lollakas mammi ilmselt, kel pole aimugi, et poeg on pervar, kes ajab igal vabal hetkel ajuvaba iba igal pool, kus ainult saab. mis sa arvad - kui su lollakale emale saata kasvõi osa sellest, mida oled igale poole plähmerdanud, kas ta on su üle uhke? et vot oli ullike, aga kasvas suureks (isegi kastma ei pidanud) ja nüüd on lausa pervar!
Uudistaja Hunt 11. veebruar 2023, kl 03.41 |
kuldvillak 11. veebruar 2023, kl 08.25 |
hea meelega 14. veebruar 2023, kl 07.42 |
teeskleja teeskleb ja taas tõde. 16. veebruar 2023, kl 07.53 |
jummel 16. veebruar 2023, kl 01.20
sa tapsid oma vanaema ära?
millal ma seda ütlesin. ta suri insulti kui tingimata teadma pead aastal 2011 või nii. faktid mis need veel on.
vähe veel 16. veebruar 2023, kl 02.21
Ta üritab oma vanaema laipa maha parseldada!
millal ma seda ütlesin. ma vastasin küsimusele - jälgi .
küsimus muiduvillak 14. veebruar 2023, kl 00.49
Vanaema aadressi annad?
ja vastus hea meelega 14. veebruar 2023, kl 07.42
surnuaed. olgu sul lõbus eriti kui sulle meeldib surnuid panna. ei tea mis tast alles on jäänd aga have fun
ta ilmselgelt tahtis mu ema nalju ahvida . ma ei ole oma vanaema maha parseldand . ta küsis mu vanaema aadressi ja ma ütlesin ta -aadressi- sellele järgnes tume huumor. asi millest sa teeskleja aru ei saaks. kusagil ei olnud juttu ta maha parseldamisest ega sellest ,et ma oma vanema ära tapsin.
sa tapsid oma vanaema ära?
millal ma seda ütlesin. ta suri insulti kui tingimata teadma pead aastal 2011 või nii. faktid mis need veel on.
vähe veel 16. veebruar 2023, kl 02.21
Ta üritab oma vanaema laipa maha parseldada!
millal ma seda ütlesin. ma vastasin küsimusele - jälgi .
küsimus muiduvillak 14. veebruar 2023, kl 00.49
Vanaema aadressi annad?
ja vastus hea meelega 14. veebruar 2023, kl 07.42
surnuaed. olgu sul lõbus eriti kui sulle meeldib surnuid panna. ei tea mis tast alles on jäänd aga have fun
ta ilmselgelt tahtis mu ema nalju ahvida . ma ei ole oma vanaema maha parseldand . ta küsis mu vanaema aadressi ja ma ütlesin ta -aadressi- sellele järgnes tume huumor. asi millest sa teeskleja aru ei saaks. kusagil ei olnud juttu ta maha parseldamisest ega sellest ,et ma oma vanema ära tapsin.
Lisa postitus