Telesaade
Kirgede torm
enam ei vaata 17. detsember 2015, kl 19.23 |
njahh 17. detsember 2015, kl 20.40 |
eluaegne vaataja 17. detsember 2015, kl 23.34 |
Vastupidi, Sebastian on kuidagi äkitselt nii sarmikas ja ILUS mees, kui ta selle Patriziaga jamas, siis ma ei näinud temas üldse meest, aga nüüd avastasin, et ta on mees ja pealegi veel väga kena.
Nilsi poja osatäitja - no juhtus midagi, me kõik oleme ju ainult luust ja lihast inimesed.
Nilsi poja osatäitja - no juhtus midagi, me kõik oleme ju ainult luust ja lihast inimesed.
Suur mure 17. detsember 2015, kl 23.43 |
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 00.07 |
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 00.33 |
jätkuvalt vaataja 18. detsember 2015, kl 05.26 |
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 08.07 |
Ei ole kuskile läinud, näitlejate nimekirjas on ta täiesti olemas. Selle lehe pealt saate Saksas praegu jooksvaid seriaale vaadata, iga päev tuleb uus, mingi 10 osa on kogu aeg üleval. Ma vahel harva vaatan, aga üldiselt ma ei taha olla "rõõmurikkuja", sest "Kirgede torm" on meil mehega igal õhtul kohustuslik päeva osa, ja kui mina juba tean, mis seal toimub, siis see pole aus tema suhtes.
http://www.daserste.de/unterhaltung/soaps-telenovelas/sturm-der-liebe/darsteller/index.html
http://www.daserste.de/unterhaltung/soaps-telenovelas/sturm-der-liebe/darsteller/index.html
u 18. detsember 2015, kl 14.10 |
jätkuvalt vaataja 30. detsember 2015, kl 20.47 |
Vist on... 30. detsember 2015, kl 22.10 |
jätkuvalt vaataja 31. detsember 2015, kl 09.40 |
Kahju 13. jaanuar 2016, kl 10.59 |
Kahju 13. jaanuar 2016, kl 11.02 |
mall 2 15. veebruar 2017, kl 21.00 |
pole ammu vaadanud, nüüd olude sunnil kodus olles mõnda osa vaaatsin ja lausa ehmusin, et Nils oli "paari pandud" Charlottega ja et Alfonsil jälle üks tütar välja ilmunud , no kust kohast ja mis oludel ? :)
äkki keegi vaatab ja tõesti, täitsa huvitav oleks teada seesama Alfonsi tütre Nelli(Melly?) lugu
kisub käest ära ja ebareaalseks see seriaal...nagu tavaliselt kõikide nende pikkade seriaalidega
jään põhjamaade kuni 10-osaliste juurde ja need väga meeldivad
äkki keegi vaatab ja tõesti, täitsa huvitav oleks teada seesama Alfonsi tütre Nelli(Melly?) lugu
kisub käest ära ja ebareaalseks see seriaal...nagu tavaliselt kõikide nende pikkade seriaalidega
jään põhjamaade kuni 10-osaliste juurde ja need väga meeldivad
uu 16. veebruar 2017, kl 09.29 |
eluaegne vaataja 16. veebruar 2017, kl 11.05 |
mall 2 16. veebruar 2017, kl 12.54 |
eluaegne vaataja 16. veebruar 2017, kl 14.26 |
Nagu ikka, piilun vahel ka ettepoole, s.t. et dasErste kodulehelt nii 1-2 korda kuus vaatan uue osa ka ära, ja võin kinnitada, et Nilsi ja Charlotte suhe hakkab lõpupoole tüürima pärast seda, kui Nils ja Natascha kirgliku öö veedavad. Nils ütles Charlottele, et pettis teda "ühe külastajaga", kuid Natascha pole Michaelile rääkinud.
Varsti muutub laibalugu põhiteemaks, üks koerake leiab metsast selle laiba üles, kelle Oskar maha mattis, aga see oli Davidi parim sõber, kes jäi 10 aastat tagasi kadunuks.
Põhimõtteliselt võid iga päev uue osa dasErste lehelt ära vaadata, aga ma ei taha ka nii väga piiluda, tahaks ikka, et sündmused kulgeksid loogilises järjekorras.
Jah, Charlotte ja Alfonsi poeg on Alexander, aga ka sellest sai Alfons alles 30 aastat hiljem teada.
Varsti muutub laibalugu põhiteemaks, üks koerake leiab metsast selle laiba üles, kelle Oskar maha mattis, aga see oli Davidi parim sõber, kes jäi 10 aastat tagasi kadunuks.
Põhimõtteliselt võid iga päev uue osa dasErste lehelt ära vaadata, aga ma ei taha ka nii väga piiluda, tahaks ikka, et sündmused kulgeksid loogilises järjekorras.
Jah, Charlotte ja Alfonsi poeg on Alexander, aga ka sellest sai Alfons alles 30 aastat hiljem teada.
Jätkuvalt vaataja 19. veebruar 2017, kl 16.44 |
tore, et seda teemat jätkatakse. Pärast iga hooaja algust tunnen, et nüüd lõpetan vaatamise, kuid ikka vaatan kuidagi edasi ja leian, et nii mõbigi hooaeg on "vägisi vaadatud", kuid see hooaeg pakub mull väga põnevust - pole kordagi olnud igavust. See praegune Klara on ka väga armas, kuigi mees tundub tema jaoks pisut vana. Olen alati Nilsist lugu pidanud, kuid nüüd on seda ikka väga näotu vaadata. Minu meelest see seriaal toob esile kõik head ja halvad, ebasovivad ja õiged asjad vaatajateni. Olen nii mõnegi lause seriaalsi märkmikku kirjutanud nr Gregori ütlemine Natacha alternaatiivravai kohta "Kes ravib, selle on õigus":)
enam ei vaata 19. veebruar 2017, kl 17.26 |
eluaegne vaataja 19. veebruar 2017, kl 19.10 |
Claral ja Adrianil on just ideaalne vanusevahe, 7 aastat. Adriani osatäitja on sündinud 13.08.1982 ja Clara osatäitja 13.05.1989
Minu suguvõsas on juba vanavanematest alates kogu aeg just 7 aastat mees vanem olnud, on minu emal-isal, oli mu mõlematel vanavanematel jne.
Aga tundub, et see on lõputu hooaeg ja ei ole ette nähagi, et Adrian ja Clara kokku saaksid, Clara hakkab "käima" Adriani venna Williamiga ning Desiree ja Adrian abielluvad, ja nii ongi.
Tina ootab Davidilt last, kuid ikkagi abiellub Oskariga.
Beatrice on ammu jalgadel, kuid teiste ees teeskleb ikka, et on ratastoolis.
Minu suguvõsas on juba vanavanematest alates kogu aeg just 7 aastat mees vanem olnud, on minu emal-isal, oli mu mõlematel vanavanematel jne.
Aga tundub, et see on lõputu hooaeg ja ei ole ette nähagi, et Adrian ja Clara kokku saaksid, Clara hakkab "käima" Adriani venna Williamiga ning Desiree ja Adrian abielluvad, ja nii ongi.
Tina ootab Davidilt last, kuid ikkagi abiellub Oskariga.
Beatrice on ammu jalgadel, kuid teiste ees teeskleb ikka, et on ratastoolis.
Jätkuvalt vaataja 20. veebruar 2017, kl 17.35 |
Einoh, 7 aastat vanusevahet peetaksegi kõige õigemaks vahemaaks, kuid siis, kui esimest korda Adriani nägin, mõtlesin, et vana kuidagi välimuselt, kuid nüüd tundub OK.
Mul on jälle hea meel, et Oscari õde minema läks - ta oli kuidagi pahatahtlik ja halb Nilsile.
Tina meeldib mulle samuti nagu Nils - nad on mõlemad justkui ühtemoodi hea südamega ja just nemad sobiksidki paariks, kuid ehk see on kaugem tulevik, sest lähitulevik tundub Tinal küll kõhedavõitu - laps Davidiga ja abielu Oscariga:)
Mul on jälle hea meel, et Oscari õde minema läks - ta oli kuidagi pahatahtlik ja halb Nilsile.
Tina meeldib mulle samuti nagu Nils - nad on mõlemad justkui ühtemoodi hea südamega ja just nemad sobiksidki paariks, kuid ehk see on kaugem tulevik, sest lähitulevik tundub Tinal küll kõhedavõitu - laps Davidiga ja abielu Oscariga:)
Jätkuvalt vaataja 08. mai 2017, kl 17.02 |
läksin täna Saksa lehele ja selgub, et David läheb varsti minema, kahjuks ei saanud aru miks. Kommentaatorid saksa lehel (google tõlge) palusid väga Davidit tagasi tuua. Minagi mõtlen sama - sümpaatne noormees ja huvitava välimusega - ta oskas eelmisel hooajal paha poissi mängida ja sellel hooajal head poissi mängida. Samas nägin saksa lehel uut pilti uuest hooajast, kuid pildile vajutades see suuremaks ei läinud ja ma ei saanudki teada, kes seal uus paar on - justkui William?
vaataja 09. mai 2017, kl 18.37 |
Jätkuvalt vaataja 10. mai 2017, kl 11.44 |
Lisa postitus