Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Kirgede torm
 
enam ei vaata 17. detsember 2015, kl 19.23
Kui nüüd Julia ja Niklas ära lähevad siis enam pole tahtmist vaadata. See Wegener on nii ebameeldiv tegelane ja ei saa ma ka aru kuidas nad selle uue neiuga saavad olla hotelliga seotud. Miks Nilsi poja osatäitja välja vahetati.
 
Rahune maha 17. detsember 2015, kl 20.16
See on ainult film.
 
njahh 17. detsember 2015, kl 20.40
no ja mis meil sellest, et sa ei vaata? Su oma mure, mida vaatad või mida mitte. Ega siis lõputult saa ka üht ja sama stoorit kedrata. Üsna tüütuks muutus juba see ühe ja sama asja ümber jauramine.
 
eluaegne vaataja 17. detsember 2015, kl 23.34
Vastupidi, Sebastian on kuidagi äkitselt nii sarmikas ja ILUS mees, kui ta selle Patriziaga jamas, siis ma ei näinud temas üldse meest, aga nüüd avastasin, et ta on mees ja pealegi veel väga kena.
Nilsi poja osatäitja - no juhtus midagi, me kõik oleme ju ainult luust ja lihast inimesed.
 
Suur mure 17. detsember 2015, kl 23.43
Efka läks ka Tommi juurest ära ja ma ei saa samuti aru kuidas Tom saab selle uue tüdrukuga Ärma puhkemajaga seotud olla
 
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 00.07
http://www.promipool.de/artikel/sturm-der-liebe-niklas-loeffler-uebernimmt-die-rolle-des-norman-kowald-126928/
 
Mis su diagnoos on? 18. detsember 2015, kl 00.22
Efka LÄKS ÄRA?
 
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 00.33
Mis siin toimub nagu? Kuidas Evelin ja Toomas "Kirgede tormiga" seotud on?
 
jätkuvalt vaataja 18. detsember 2015, kl 05.26
kas keegi ütleks, kuhu Charlotte praegune mees läheb, eelpool antud lingil on tal keegi uus seal laua taga istumas?
 
eluaegne vaataja 18. detsember 2015, kl 08.07
Ei ole kuskile läinud, näitlejate nimekirjas on ta täiesti olemas. Selle lehe pealt saate Saksas praegu jooksvaid seriaale vaadata, iga päev tuleb uus, mingi 10 osa on kogu aeg üleval. Ma vahel harva vaatan, aga üldiselt ma ei taha olla "rõõmurikkuja", sest "Kirgede torm" on meil mehega igal õhtul kohustuslik päeva osa, ja kui mina juba tean, mis seal toimub, siis see pole aus tema suhtes.

http://www.daserste.de/unterhaltung/soaps-telenovelas/sturm-der-liebe/darsteller/index.html
 
u 18. detsember 2015, kl 14.10
mul suva, pole juba kümme(?) aastat vaadanud, aga jumala pärast, hoidke Alfonsi: et temaga midagi ei juhtuks. kujutan ette, et niisugust meest julgeks usaldada. ja et tal on soojad käed...
 
jätkuvalt vaataja 30. detsember 2015, kl 20.47
kas keegi teab, mis selle loo nimi on, mis on uue paari lugu?
 
Vist on... 30. detsember 2015, kl 22.10
Seal sarjas ütles ka seda mis lugu see on, kui Sebastian ja Julia rääkisid, siis Sebastian kuulas seda ja Julia küsis, et mis ajast tema kuulab Elvis Presleyit ja laulu nimi on Always on my mind! :)
 
jätkuvalt vaataja 31. detsember 2015, kl 09.40
Vaatan salvestusi ja jõudsin ka alles nüüd selle seeriani, kus sellest juttu on. Aitähh vastajale.
Kena vana aasta ärasaatmist!
 
Liisa 13. jaanuar 2016, kl 10.43
Peaks uuesti vaatama.
 
Kahju 13. jaanuar 2016, kl 10.59
Ma ei saa aru, miks Norman Kowald`i osatäitja ära vahetati? Endiselt on see nii harjumatu, et silmale on valus vaadata. :D Esimene osatätja oli ikka parem. See on kõigest üks seebikas, aga no ikkagi, nii häirib, pole siiamaani suutnud miskipärast selle uuega ära harjuda. :D
 
Kahju 13. jaanuar 2016, kl 11.02
Kahju, et see Norman Kowald`i esimene osatäitja lahkus sarjast tervislikel põhjustel. Ei tea, mis siis täpsemalt tal juhtus? :)
 
mall 2 15. veebruar 2017, kl 21.00
pole ammu vaadanud, nüüd olude sunnil kodus olles mõnda osa vaaatsin ja lausa ehmusin, et Nils oli "paari pandud" Charlottega ja et Alfonsil jälle üks tütar välja ilmunud , no kust kohast ja mis oludel ? :)
äkki keegi vaatab ja tõesti, täitsa huvitav oleks teada seesama Alfonsi tütre Nelli(Melly?) lugu

kisub käest ära ja ebareaalseks see seriaal...nagu tavaliselt kõikide nende pikkade seriaalidega

jään põhjamaade kuni 10-osaliste juurde ja need väga meeldivad
 
uu 16. veebruar 2017, kl 09.29
nii et Alfons ise on ikka alles? suurim lemmik... aga kas temas niipalju "alfonsit" on, et mitmele lapsi teha? truu ja aus abielumees, nagu ta on.
 
eluaegne vaataja 16. veebruar 2017, kl 11.05
Alfonsi tütar Melli "tekkis" tal enne Hildegardiga tuttavaks saamist, see tüdruk ei öelnud Alfonsile, et on rase, ja Alfonsil polnud aimugi. Lihtne ju.
 
mall 2 16. veebruar 2017, kl 12.54
to: eluaegne vaataja : selge, eks enam-vähem nii oli ka arvata. Aga Charlottega on neil poeg, eks ole ?
Nilsist ja Charlottest rääkides ... vanusevahe peaks neil ikka päris suur olema, eks ? Kipub nagu vaprate-ilusate stiili minema :)
 
eluaegne vaataja 16. veebruar 2017, kl 14.26
Nagu ikka, piilun vahel ka ettepoole, s.t. et dasErste kodulehelt nii 1-2 korda kuus vaatan uue osa ka ära, ja võin kinnitada, et Nilsi ja Charlotte suhe hakkab lõpupoole tüürima pärast seda, kui Nils ja Natascha kirgliku öö veedavad. Nils ütles Charlottele, et pettis teda "ühe külastajaga", kuid Natascha pole Michaelile rääkinud.
Varsti muutub laibalugu põhiteemaks, üks koerake leiab metsast selle laiba üles, kelle Oskar maha mattis, aga see oli Davidi parim sõber, kes jäi 10 aastat tagasi kadunuks.
Põhimõtteliselt võid iga päev uue osa dasErste lehelt ära vaadata, aga ma ei taha ka nii väga piiluda, tahaks ikka, et sündmused kulgeksid loogilises järjekorras.
Jah, Charlotte ja Alfonsi poeg on Alexander, aga ka sellest sai Alfons alles 30 aastat hiljem teada.
 
Jätkuvalt vaataja 19. veebruar 2017, kl 16.44
tore, et seda teemat jätkatakse. Pärast iga hooaja algust tunnen, et nüüd lõpetan vaatamise, kuid ikka vaatan kuidagi edasi ja leian, et nii mõbigi hooaeg on "vägisi vaadatud", kuid see hooaeg pakub mull väga põnevust - pole kordagi olnud igavust. See praegune Klara on ka väga armas, kuigi mees tundub tema jaoks pisut vana. Olen alati Nilsist lugu pidanud, kuid nüüd on seda ikka väga näotu vaadata. Minu meelest see seriaal toob esile kõik head ja halvad, ebasovivad ja õiged asjad vaatajateni. Olen nii mõnegi lause seriaalsi märkmikku kirjutanud nr Gregori ütlemine Natacha alternaatiivravai kohta "Kes ravib, selle on õigus":)
 
Jätkuvalt vaataja 19. veebruar 2017, kl 16.45
oihh, tuli palju vigu, vabandust.
 
enam ei vaata 19. veebruar 2017, kl 17.26
Midagi pole teha, pean tunnistama, et vaatan jälle. Nilsist ei saa minagi aru, paha kohe vaadata ja ma lootsin väga, et ehk ta Oskari õega rohkem klapib.
 
eluaegne vaataja 19. veebruar 2017, kl 19.10
Claral ja Adrianil on just ideaalne vanusevahe, 7 aastat. Adriani osatäitja on sündinud 13.08.1982 ja Clara osatäitja 13.05.1989
Minu suguvõsas on juba vanavanematest alates kogu aeg just 7 aastat mees vanem olnud, on minu emal-isal, oli mu mõlematel vanavanematel jne.
Aga tundub, et see on lõputu hooaeg ja ei ole ette nähagi, et Adrian ja Clara kokku saaksid, Clara hakkab "käima" Adriani venna Williamiga ning Desiree ja Adrian abielluvad, ja nii ongi.
Tina ootab Davidilt last, kuid ikkagi abiellub Oskariga.
Beatrice on ammu jalgadel, kuid teiste ees teeskleb ikka, et on ratastoolis.
 
Jätkuvalt vaataja 20. veebruar 2017, kl 17.35
Einoh, 7 aastat vanusevahet peetaksegi kõige õigemaks vahemaaks, kuid siis, kui esimest korda Adriani nägin, mõtlesin, et vana kuidagi välimuselt, kuid nüüd tundub OK.
Mul on jälle hea meel, et Oscari õde minema läks - ta oli kuidagi pahatahtlik ja halb Nilsile.
Tina meeldib mulle samuti nagu Nils - nad on mõlemad justkui ühtemoodi hea südamega ja just nemad sobiksidki paariks, kuid ehk see on kaugem tulevik, sest lähitulevik tundub Tinal küll kõhedavõitu - laps Davidiga ja abielu Oscariga:)
 
Jätkuvalt vaataja 08. mai 2017, kl 17.02
läksin täna Saksa lehele ja selgub, et David läheb varsti minema, kahjuks ei saanud aru miks. Kommentaatorid saksa lehel (google tõlge) palusid väga Davidit tagasi tuua. Minagi mõtlen sama - sümpaatne noormees ja huvitava välimusega - ta oskas eelmisel hooajal paha poissi mängida ja sellel hooajal head poissi mängida. Samas nägin saksa lehel uut pilti uuest hooajast, kuid pildile vajutades see suuremaks ei läinud ja ma ei saanudki teada, kes seal uus paar on - justkui William?
 
vaataja 09. mai 2017, kl 18.37
Kus see kirjas, et Tina ootab Davidi last? Pole küll aru saanud?
 
Jätkuvalt vaataja 10. mai 2017, kl 11.44
hakkasin ka otsima, aga kohe see ette ei tulnud, aga "eluaegne vaataja" seda mainis, aga järgmine hooaeg on tõesti Williami lugu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!