Tuli veel meelde, et lapse (imiku) ümber käib mingi transvaal. Kirjutan OMA nägemuse, kas see kõik tõele vastab, ei tea. Jessica vist viis oma lapse metsa, kust siis Natascha ja Michael ta leidsid, aga nad ei tea, kelle laps see on. Jessica vist on kõigile öelnud, et kaotas lapse või suri ära või midagi sellist. Ühesõnaga, metsast leiti laps, aga Jessica kutsus oma sõbranna appi, et see tuleks esineks lapse emana, et umbes, et oli depressioonis ja ei teadnud, mida lapsega teha, aga nüüd tahab last tagasi. Natascha muidugi enam ei anna, ütleb, et tõesta, et tee DNA-proov, aga kuna see sõbranna pole ema, siis ta pidi proovi Jessicalt hankima. Ühesõnaga, mingi väljapressimine, et olgu, jätan lapse sulle, aga maksa mulle. Aga Paul vist ikka hakkas midagi aimama, ma ei tea, nüüd ma pole jälle nädal aega ühtegi osa vaadanud.
Ega sellisel vaatamisel, kui vahepeal on 3 kuud tühja maad, erilist mõtet pole. Ma lihtsalt saksa keele pärast tahan vaadata. Kui meie omad peale ei loeks, vaid paneksid teksti alla, siis ma ei vaataks üldse neid saksa omasid.