Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kas ainult trenniga saab kõhust lahti?
 
jaa 11. mai 2016, kl 22.27
Kui dieeti pidada ei soovi, kas trennist piisab, et saaks kõhu siledaks? Milline treening võiks sobida?
 
mnja 12. mai 2016, kl 00.43
põhimõtteliselt saad kui trenniga suudad rohkem energiat kulutada kui sisse sööd. Milline sulle sobib oleneb sinust
 
Gunilla 12. mai 2016, kl 10.22
Teema: Kas ainult trenniga saab kõhust lahti?
Saab ka kõhulahtistitega, küsi apteegist.
Kõhu siledaks - võib ka triikrauaga.

Ei ole vaja trenni minna. Liikumist on vaja! Sellisel viisil kallu alandamine on stabiilsem.
 
Gunilla 12. mai 2016, kl 10.26
sry: kaalu alandamine
 
Dieet 12. mai 2016, kl 10.28
Pmts on nii, et saab ka ainult trenniga kaalu alla, AGA see tähendab tõepoolest seda, et pead trenniga kulutama ära rohkem energiat, kui sisse suudad kaloreid süüa. Pigem aga kuulub sellisel viisil kaalu alandamine tippspordi valdkonda, sest tavainimesel pole aega sellises mahus trenni teha pidevalt, et võiks pidevalt komme ja kooke süüa ja samal ajal kaalu langetada. Kindlasti on lihtsam oma toitumist jälgida kui et kõik õhtud mitmeid tunde trenni teha.
 
jaa 12. mai 2016, kl 22.34
Aitäh. Kui nüüd keegi oskab veel soovitada, milline rühmatrenn näiteks kõige efektiivsemalt kaloreid põletab, siis palun soovitage :)
 
Esopus Spitzenburg 19. mai 2016, kl 14.15
neid on ju niipalju erinevaid...ise ikka pead proovima, see mis sobib ühele ei meeldi teisele. Mulle näiteks ei meeldi bodypump, aga striding meeldib, kuigi see on ka päris jõhker...Vaata spordiklubide kodukatelt trennide tutvustusi ja mine proovi järele:)
 
Kindel värk 26. mai 2016, kl 23.37
Number 1 asi!!! TOITUMINE!! Kui sinu eesmärk on saada kõhust lahti siis ainult trenn sind koha kindlasti ei aita. Trenn muutub vale toitumise korral täiesti mõtetuks. Oma koogid, kommid, šokolaadid unusta ära. Seda illusiooni ei maksa luua, et kui kommid maitsevad samahästi edasi siis saad kõhust lahti.
 
Tervisefänn =) 06. november 2016, kl 15.17
Saab ikka ilma trennita kaalu alandada.Magusa pead unustama kindlasti,tean et on olemas kaalulangetamise tilgad mis võtavad selle magusaisu ära ning täiesti looduslikud ja on edukalt kaalu langetatud nende tilkadega.
 
k 01. märts 2017, kl 20.54
Võid trennida,aga kui alkoholi tarbimist ei lõpeta ,kõht ei kao.
Kui ei ole veel loobunud leivast,õllest ja söömisest enne magamaminekut siis kõht ei kao.
 
Mai 10. märts 2017, kl 18.22
Pilates on hea keskkonna vormija. Peale teist last olen sama probleemi ees ja võitlen ülekaaluga, samas veel rinnalaps ja meeletu isu. Nüüdseks küll kuu aega juba trennis käidud, kuid kaal seisab kangekaelselt.
svetlooosee 13. mai 2022, kl 18.21
Kaalu alandavad tabletid - https://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 18 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
 
Rhal 17. detsember 2022, kl 03.13
Kui dieedist ikka kasu pole ja kaotatud kilod tulevad alati tagasi, siis pole eriti muud varianti kui fitness treening. Ise olen täheldanud, et chest expander mõjub natuke ka ülemistele kõhulihastele ja isegi minutist ajast päevas täiesti piisab. SportDirectis müüakse korralikke expandereid ja hea hinnaga. Eks muu sport aitab ka kindlalt, aga kui soovid oma keha kuju paremaks saada, siis pole midagi tõhusamat leidnud, kui fitness treening.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!