Ainult temale: Ei tea kes, kellega siin jändavad ja ei tea ka sekkuda?! Sa võib olla pole kindel ühes asjas. Võimalusi, lootusi on antud korduvalt sulle, aga nii see kestma ei saa jääda, sest ka minul on vaja keskenduda oma soovidele. Võiks ju purustada kõik müürid siin, aga kas on mõtet? Seda on võimalik teha ka päriselt. Tea, et keegi võib olla ootab veel, aga mitte lõputult-rääkida ja otsad kokku siduda lõpuks. Ei tea isegi seda, et kas sul on keegi või mitte? Kui jääbki kestma vaikus ja jaanipäevani pole midagi reaalis selgunud, siis üritan sind jätta seljataha. Üritan kellegi teisega oma elu jagada, kelle jaoks ma olen keegi ja siia rändama ei jää, ning lülitan ennast siinsest korralikult välja. Kunagi, kui kahtlesid minus, siis ütlesin sulle-tule ja kontrolli. Sinu sõnad olid, et sul on pohhui. Nüüd ütlen ma sulle, et kui jääbki vaikus, siis peale jaanipäeva on minul pohhui ja ela oma elukest ainult siin edasi kasvõi ülejäänud kümme aastat jutti! Siin sõna rohkem ei võta ja eemaldun siit:) Mõtted on reaalsed. Praegu saan ikka veel soovida sulle kõike head!:)