Saatmata kirjad
Sinule musi.
kle ma armastan Sind 17. juuli 2015, kl 09.40 |
ilus 17. juuli 2015, kl 09.42 |
ma armastan Sind 17. juuli 2015, kl 11.05 |
you are the best 17. juuli 2015, kl 11.22 |
väga ilus 17. juuli 2015, kl 13.17 |
to väga ilus 17. juuli 2015, kl 21.15 |
väga ilus 18. juuli 2015, kl 10.07 |
to väga ilus 18. juuli 2015, kl 12.27 |
Minu jaoks ei ole kunagi olnud oluline, et loosungeid kannad. Ootasin siirust ja ausust, aga läks kuidas läks. Eks edaspidi teeme targemaid otsuseid. Vähemasti on meil võimalus kummalgi oma elu õnnelikuks elada.
Ps. Head isu näpuvigade närimisel! Kibestumisega kõhtu täites ei saagi positiivset hoiakut omada ;)
Ps. Head isu näpuvigade närimisel! Kibestumisega kõhtu täites ei saagi positiivset hoiakut omada ;)
eelmisele 18. juuli 2015, kl 19.02 |
eelmisele 18. juuli 2015, kl 19.09 |
Ma ei ole kunagi arvanudki, et selle haige inimese koht oleks minu kõrval. Haige inimene võiks vähem erutuda suvaliste kirjutiste peale suvalises foorumis. Ilmselgelt on tegemist väga haigr ininesega, kes arvab, nagu ta võiks siinsetest kirjutajatest kedagi tunda.
Muide, mul on üldse viimasel ajal tekkinud " tegelikult ei tahagi" tunne. Seega, viska varvast ja uita edasi, ilma draamata paluks. Väärtustan seda, mis mul on ja arvestades mulle tehtut, ei taha ma seda haiget inimest kuidagi oma ellu, ka mu kallid ei taha. Eks see inimene ise teab kui sõelapõhjaks ta on oma jalad suurest egost tulistanud. Kahjuks minu jaoks liigselt auklikuks. Ole tubli lilleke, nett on täis sinusuguseid meeleheitel klammerdujaid, küllap leiad endale peagi väärilise. Loodetavasti ta ei ahista sind oma tegude ja paanilise vajadusega enda käe järgi muuta päris ära :)
Muide, mul on üldse viimasel ajal tekkinud " tegelikult ei tahagi" tunne. Seega, viska varvast ja uita edasi, ilma draamata paluks. Väärtustan seda, mis mul on ja arvestades mulle tehtut, ei taha ma seda haiget inimest kuidagi oma ellu, ka mu kallid ei taha. Eks see inimene ise teab kui sõelapõhjaks ta on oma jalad suurest egost tulistanud. Kahjuks minu jaoks liigselt auklikuks. Ole tubli lilleke, nett on täis sinusuguseid meeleheitel klammerdujaid, küllap leiad endale peagi väärilise. Loodetavasti ta ei ahista sind oma tegude ja paanilise vajadusega enda käe järgi muuta päris ära :)
Ivo 18. juuli 2015, kl 19.27 |
juhulugeja 18. juuli 2015, kl 19.39 |
Alustame sellest, et üksteise lahmivalt "haigeks inimeseks" nimetamine ei ole küps käitumine ka n-ö päriselus. Veel vähem aga anonüümses foorumis, kus iial ei või teada, kellega tegelikult räägid. Sarnane huupi sildistamine võiks pärast põhikooli minevikku jääda. Karistuseks oleks kasulik mõelda, kas tekib hea tunne, kui keegi sind ennast "haigeks inimeseks" nimetab.
Ilmselt tuleks mindki praegu karistada ja nina nagu kassipojal põrandavaibale lastud loiku pista, kuna targutan siin kellegi teise teemas, mis pole peaaegu kindlasti mulle mõeldud. On vist ebaküps võõraid teemasid kaaperdada ja isiklikult võtta. Head soovid kommentaatoritele.
Ilmselt tuleks mindki praegu karistada ja nina nagu kassipojal põrandavaibale lastud loiku pista, kuna targutan siin kellegi teise teemas, mis pole peaaegu kindlasti mulle mõeldud. On vist ebaküps võõraid teemasid kaaperdada ja isiklikult võtta. Head soovid kommentaatoritele.
mhmmm 18. juuli 2015, kl 21.38 |
Sulle 19. juuli 2015, kl 21.50 |
Sinule! 19. juuli 2015, kl 22.07 |
Sulle 19. juuli 2015, kl 22.18 |
Eelkõige peame täitma kohustuse iseenda ees ja kui me oleme selle täitnud, saavad juhtuda kõik teised asjad. Armastus, abielu, sõprus, teineteise austus. Ilma enese armastuse, austuse ja vastutuseta ei juhtu midagi ja kedagi teist selles süüdistada on pehmelt öeldes alatu. Iseendale silma vaadata polegi nii lihtne kui esmapilgul tundub.
Sinule! 19. juuli 2015, kl 22.31 |
Lisa postitus