Kaaluklubi
Dr. Ellari ?!
N49 14. veebruar 2014, kl 09.24 |
N51 05. märts 2014, kl 19.55 |
N49-le mõttekaaslane siinpool. Otsisin ka netist informatsiooni, ent näib olevat nagu tuuletu õhk. Infot peaaegu ei olegi. Eriti, kui otsida selle dr.Ellari nime järgi. Lugesin (vähemalt proovisin lugeda nn teenuse kasutamistingimusi, siis tõtt-öelda, tekitab kõhklusi. See on saadav siit : https://www.stockholmhealth.com/tos_ee.html
Selles kirjelduses tekitatakse arusaam, et meie pangakontolt hakkab igal suvalisel ajahetkel mingi raha maha minema. Peaks vast selle mõtte sinnapaika jätma. Muidu juhtub nii, et "hüppame tundatus kohas vette ja otsejoones peaga vastu kivi"...
Selles kirjelduses tekitatakse arusaam, et meie pangakontolt hakkab igal suvalisel ajahetkel mingi raha maha minema. Peaks vast selle mõtte sinnapaika jätma. Muidu juhtub nii, et "hüppame tundatus kohas vette ja otsejoones peaga vastu kivi"...
Proovisin-tegin-nägin-kogesin 05. märts 2014, kl 21.24 |
Huvitav, kuidas su pangakontolt saab midagi hakata maha minema, kui sa oma pangakonto numbrit ei anna? :)
Ma tegin selle dieedi läbi, Cherryst ostsin, lihtne pidada ja 3.5 kg läks, juhised edaspidiseks anti ka.
Dr Ellarist ei tea ma midagi muud, kui saatsin vahepeal paar küsimust meilile ka ja nendele tulid vastused - inglise keeles ja tõlkeprogrammiga eestikeelne tõlge. Igal juhul reageeriti ja vastati.
Ma tegin selle dieedi läbi, Cherryst ostsin, lihtne pidada ja 3.5 kg läks, juhised edaspidiseks anti ka.
Dr Ellarist ei tea ma midagi muud, kui saatsin vahepeal paar küsimust meilile ka ja nendele tulid vastused - inglise keeles ja tõlkeprogrammiga eestikeelne tõlge. Igal juhul reageeriti ja vastati.
ei ooo 05. märts 2014, kl 21.58 |
Proovisin-.... 05. märts 2014, kl 22.20 |
M 13. märts 2014, kl 07.26 |
ostsin ka 13. märts 2014, kl 17.55 |
signe 26. märts 2014, kl 09.41 |
midagi normaalset sealt ei saagi tulla, kuna ma täitsin seal olevad lüngad ja ei maksnud, sain ma neil kirja et ma ikka ära maksaks ja registreeriks.. väitsid et üks tädi oli nädalaga üle 30 kilo alla võtnud.. olid ka naiste nimed keda ma üritasin netist leida, elukohad olid valed ja üks naistest oli postitanud pildi mis oli suvel tehtud ja ta oli piitspeenike!
nurr11 26. märts 2014, kl 12.05 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 57 |
seller 06. mai 2014, kl 17.49 |
Mul ei ole küll võimalik 30 kg alla võtta aga usun, et see on võimalik. Minu dieet lõpeb täna külma duššiga. Olen kaotanud 7 kg nädalaga. Arvan, et üks 5 võiks veel kaduda, et oleks OK. See on täiesti ok dieet. Nälg väga ei näpista ja tore tunne tuli juba teisel päeval - andis jõudu edasi minekuks. Unes nähtud pirukad oleks ka ärkvel olles hästi sobinud ju :).
Nalja teete või 08. mai 2014, kl 07.56 |
brünett 20. mai 2014, kl 14.00 |
Tegin testi, maksin läbi Swedbank'i lingi ja siis tagasi kaupehe juurde, tuli teade, et ühendus katkestatud!! Raha on arvelt maha läinud ja programmist ei tea ikka midagi! Sellisit kohta testis, kuhu käiks email, mul küll ette ei tulnud. Mis sellisel juhul teha? N51, väga ettenägelik Sinust tausta uurida! Neid tingimusi ma ka läbi ei lugenud? Suvalisel ajal saavad minu arvelt raha võtta?? Kas see on tõesti võimalik?
lm 21. mai 2014, kl 16.37 |
ma 13. juuni 2014, kl 10.24 |
Natali 13. juuni 2014, kl 11.46 |
Niisama ei saa keegi teil pärast arvelt raha võtta, see on rumalus.
Kunagi tellisin selle kava, noh toimis ka, aga tuli tagasi. Kellel aga maksmisega probleemid, siis äkki aitab teid see meiliaadress: dr.ellari@stockholmhealth.com
Sellelt meililt tulid kavad ning kui mul oli küsimusi, tulid ka vastused. Andke siis teada, kuidas laheneb.
Kunagi tellisin selle kava, noh toimis ka, aga tuli tagasi. Kellel aga maksmisega probleemid, siis äkki aitab teid see meiliaadress: dr.ellari@stockholmhealth.com
Sellelt meililt tulid kavad ning kui mul oli küsimusi, tulid ka vastused. Andke siis teada, kuidas laheneb.
paanikaosakond 14. juuni 2014, kl 12.20 |
Läti 16. detsember 2014, kl 20.41 |
artist 16. detsember 2014, kl 21.15 |
artistile 16. detsember 2014, kl 22.51 |
artist 17. detsember 2014, kl 20.37 |
Lisa postitus