Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Dr. Ellari ?!
 
N49 14. veebruar 2014, kl 09.24
Kas keegi on kunagi katsetanud seda dieeti, mida Cherry praegu lahkelt müüb? Küsimusi tekitab ülikiire kaalulangus, kas on sellel tõepõhi all ja kuidas tervisele mõjub?
https://cherry.ee/individuaalne-salenemisprogramm
 
N51 05. märts 2014, kl 19.55
N49-le mõttekaaslane siinpool. Otsisin ka netist informatsiooni, ent näib olevat nagu tuuletu õhk. Infot peaaegu ei olegi. Eriti, kui otsida selle dr.Ellari nime järgi. Lugesin (vähemalt proovisin lugeda nn teenuse kasutamistingimusi, siis tõtt-öelda, tekitab kõhklusi. See on saadav siit : https://www.stockholmhealth.com/tos_ee.html
Selles kirjelduses tekitatakse arusaam, et meie pangakontolt hakkab igal suvalisel ajahetkel mingi raha maha minema. Peaks vast selle mõtte sinnapaika jätma. Muidu juhtub nii, et "hüppame tundatus kohas vette ja otsejoones peaga vastu kivi"...
 
Proovisin-tegin-nägin-kogesin 05. märts 2014, kl 21.24
Huvitav, kuidas su pangakontolt saab midagi hakata maha minema, kui sa oma pangakonto numbrit ei anna? :)

Ma tegin selle dieedi läbi, Cherryst ostsin, lihtne pidada ja 3.5 kg läks, juhised edaspidiseks anti ka.

Dr Ellarist ei tea ma midagi muud, kui saatsin vahepeal paar küsimust meilile ka ja nendele tulid vastused - inglise keeles ja tõlkeprogrammiga eestikeelne tõlge. Igal juhul reageeriti ja vastati.
 
ei ooo 05. märts 2014, kl 21.58
no see on küll mingi hull värk.Olin täielikus ahastuses,kui hommikul oli meili peal jälle uus kiri.,et joo ainult vett ja midagi ära söö ja käi ainult dussi all.
 
Proovisin-.... 05. märts 2014, kl 22.20
mul ei olnud mitte ühtegi päeva sellist, et ära midagi söö, üks õhtu oli ainult päris ilma, muidu hommikul, päeval õhtul ja ka vahepeal oli normaalne :)
 
M 13. märts 2014, kl 07.26
Ostsin minagi. paar sõbrannat ka. Personaalsest kavast pole siin juttugi. Meil kõigil oli täpselt sama dieedikava. Tõsine copy paste tehtud.
 
ostsin ka 13. märts 2014, kl 17.55
see ikka täielik pettus.Tõesti oli nii,et hommikul ainult käi külma dussi all,joo vett ....söögist polnud juttugi.
 
signe 26. märts 2014, kl 09.41
midagi normaalset sealt ei saagi tulla, kuna ma täitsin seal olevad lüngad ja ei maksnud, sain ma neil kirja et ma ikka ära maksaks ja registreeriks.. väitsid et üks tädi oli nädalaga üle 30 kilo alla võtnud.. olid ka naiste nimed keda ma üritasin netist leida, elukohad olid valed ja üks naistest oli postitanud pildi mis oli suvel tehtud ja ta oli piitspeenike!
 
nurr11 26. märts 2014, kl 12.05
Mul sama lugu, täitsin ainult lüngad.Sain samuti mitu maili,ühes lausa andmed kuidas teised samal ajal alustanud järjest saledamaks jäävad.Selle 30 kg alla võtnud tädi pilt ja lugu oli ka.
 
seller 06. mai 2014, kl 17.49
Mul ei ole küll võimalik 30 kg alla võtta aga usun, et see on võimalik. Minu dieet lõpeb täna külma duššiga. Olen kaotanud 7 kg nädalaga. Arvan, et üks 5 võiks veel kaduda, et oleks OK. See on täiesti ok dieet. Nälg väga ei näpista ja tore tunne tuli juba teisel päeval - andis jõudu edasi minekuks. Unes nähtud pirukad oleks ka ärkvel olles hästi sobinud ju :).
 
Nalja teete või 08. mai 2014, kl 07.56
Nädalaga 7 kg. Ma ei kaotanud Trofimova paastulaagris ka nii palju, aga kahe nädalaga oli kaotatu +1 kg tagasi tulnud, ainult säilis selline hea enesetunne, et sisikond sai puhastatud.
 
brünett 20. mai 2014, kl 14.00
Tegin testi, maksin läbi Swedbank'i lingi ja siis tagasi kaupehe juurde, tuli teade, et ühendus katkestatud!! Raha on arvelt maha läinud ja programmist ei tea ikka midagi! Sellisit kohta testis, kuhu käiks email, mul küll ette ei tulnud. Mis sellisel juhul teha? N51, väga ettenägelik Sinust tausta uurida! Neid tingimusi ma ka läbi ei lugenud? Suvalisel ajal saavad minu arvelt raha võtta?? Kas see on tõesti võimalik?
 
lm 21. mai 2014, kl 16.37
Minul oli täpselt sama lugu just täna. Peaksime ehk kuhugile pöörduma?
 
ma 13. juuni 2014, kl 10.24
Mina samuti tegin testi ja olin makse sooritanud,läksin kaupmehe juurde ja teade ühendus katkestatud!!Kuidas edasi toimida?
 
Natali 13. juuni 2014, kl 11.46
Niisama ei saa keegi teil pärast arvelt raha võtta, see on rumalus.

Kunagi tellisin selle kava, noh toimis ka, aga tuli tagasi. Kellel aga maksmisega probleemid, siis äkki aitab teid see meiliaadress: dr.ellari@stockholmhealth.com

Sellelt meililt tulid kavad ning kui mul oli küsimusi, tulid ka vastused. Andke siis teada, kuidas laheneb.
 
paanikaosakond 14. juuni 2014, kl 12.20
Tagasi kaupmehe juurde polegi mõtet minna, sest instruktsioon dieedi juhistega tuleb alles mõne aja pärast e-maili peale.
 
Läti 16. detsember 2014, kl 20.41
Mina millegipäeast arvasin, et tegu Rootsi doktoriga aga asi puhta Läti värk.
https://www.nordenhealth.com/terms-of-service/et.html
 
artist 16. detsember 2014, kl 21.15
Lollid, andke ruttu oma sularaha ära ja pangakoodid kirjutage ka. Mis te siin foorumis lahmite, nagunii hälbes aju ei tööta, kui võtate surmtõsiselt kellegi võõra äriprojekti.
Sööge torti ja tabletti ning loputage need veiniga alla!
 
artistile 16. detsember 2014, kl 22.51
siin ka lahmid..mine ja maga end kaineks, lülita internet välja, mine ja jaluta väljas saad ühest sõltuvusest lahti ning ehk uuest aastast muu hobi kui teiste tüütamine oma targutustega.
 
artist 17. detsember 2014, kl 20.37
Tabletihoolik, kas rohi otsas või ei jätku raha? Ärikad on kõik omale krabanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!