Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
MAREK KALMUS TOITUMISKAVA
 
Trulla 20. mai 2015, kl 15.22
Kellegil on kogemust Marek Kalmusega, koostab toitumiskavasid, on nendest ka abi olnud, googeldasin, et väga ebameeldiv inimene ja kavad kõik ühesugused
 
kokkuvõte. 20. mai 2015, kl 15.55
Kõik telefonid on ka ühtede ja samade juppidega sisemiselt. Lihtsalt turundatakse erinevas pakendis. Sama on brändiriietega, kiud on ikka sama kõigil, lihtsalt erinev brändinimi on peal ja erinev hind. Kui tellid mõnelt teiselt treenerilt kava kolme sõbrannaga, siis saate ka ühesuguse tekstiga kavad, 2 erinevat teksti heal juhul.

Kava on rumala inimese jaoks, kes ei saa aru, kuidas elu käib. Sobiv klient usub enamasti ka üleloomulikesse nähtudesse, on sage külastaja sodiaagi foorumis.
 
elis 20. mai 2015, kl 16.07
Ebameeldiv tundub ta küll jah, aga kavad ei saagi (esialgu) väga erinevad olla, sest inimkeha on ju inimkeha. Paljud peavad ennast nii erilisteks, aga tegelikult on lihtsalt paksud, kes söövad liiga palju või valesid asju. Mõned vähesed on tõesti erinevad, aga ka nende puhul saab kava korrigeerida selle järgimise käigus. Enne, kui inimene pole kava järgima hakanud, pole mõtet talle midagi väga teistsugust tehagi, sest eelduste kohaselt on ta ikka inimene. Koguste osas samuti, baasainevahetuse järgi võib nt 10kg kehamassi erinevust olla u 100 kcal - hakka seda siis timmima kuidagi enne, kui inimene pole kava lugenudki. Selle 100 kcal võib inimene tasa teha lihtlabase seksuaaleluga vms normaalset, aga neid detaile ju küsima ei hakka kava koostamiseks. Seega on normaalne, et esialgu ongi kavad enam-vähem ühesugused ja peamine on just edaspidine individuaalne lähenemine ja toetus. Kui tahad kava, siis vali treener, kes tundub inimesena sümpaatne.
 
piripiiiga 20. mai 2015, kl 16.48
jah, kõik tema kavad ongi laias laastus sarnased. saad kava kätte ja hakkad selle järgi toituma. siis hakkab sinu kehaga midagi toimuma. kas kaal langeb, tõuseb, seisab. kui langeb, siis kui kiiresti jne. sellest annad sa kava tegijale teada ja kui tarvis, siis ta teeb sulle vajalikud muudatused. see ongi koht, kus asi muutub personaalseks.
 
tups 21. mai 2015, kl 21.00
Tema toitumiskavad võivad olla saadetud kõigile ühesugused, kuid jah need tõesti töötavad, aga selleks pead ise vaeva nägema, mitte lootma jääma ja kiruma tema sõnakasutust.
 
kui mitu 22. mai 2015, kl 13.53
kava siis vaja on? Saab ju öelda, et need ja need harjutused ei meeldi, äkki muudate ära vms.
 
nujahh 25. mai 2015, kl 09.50
kas keegi on kunagi mõelnud, mis on selle mehe haridus ja mida ta tegelikult teab toitumisest või inimese füsioloogiast? Jah, sellest, kuidas omaenda lihast pumbata, võib tal ju aimu olla, kuid vaevalt teab ta midagi ülekaalulisest treenimata inimesest.

Tegemist on isehakanuga, kellel pole piisavalt kooliharidustki, kuid hakkamist rumalatelt raha äravõtmiseks on piisavalt.
Aga eks igaühe oma valik, kuhu oma raha paigutab.
 
artist 25. mai 2015, kl 16.19
Mida rohkem kavasid ostad, seda saledamaks saad. Eriti, kui oled vaene, sest toidu jaoks enam ei jätku ning oledki paljas ja näljas. Ja kaal langeb kolinal!
 
kawa 14. juuni 2015, kl 10.05
Mis kava? Endal peab tahtejõudu olema, et asi ära teha. Kuid kogu info kui niisugune on ju internetis olemas. Peab ikka loll olema, et mingi 100 euri magama panna, et siis kellelegi hakata iga nädal raporteerima, et võtsin 200 g alla. Kui see on ainus moodus, kuidas end distsiplineerida, no räägi siis mõne töökaaslase või sõbrannaga, et hakkad temale raporteerima iga nädal. Saad tasuta.
 
ProovinLihtsaltAidata 15. juuni 2015, kl 17.48
Kalmuse kava maksab 20-15 eurot
 
artist 15. juuni 2015, kl 21.07
20-15=5 eurot.
 
katsetasin 40a naine 20. juuni 2015, kl 17.41
Ma ei suutnud kõike ettekirjutatud ära süüa, siis kaal ei muutunud mitte kriipsugi . Kuna ma liha ja kohupiima ei armasta, siis yle kuu aja seda teha ei tahtnud.
 
viimasele 26. juuni 2015, kl 16.24
ega kartulite ja makaronide, kookide ja keeksidega ei ole ühtegi kava :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!