Tiudur 20. jaanuar 2018, kl 09.49
Uus aasta, uus teema. Kõigile, kel igav või töiste tegemiste vahepeal aega mõni rida kirjutada, on see teema tehtud. Üleval peaks end suutma viisakalt kõik pidada, muid nõudmisi ei esita.
Loodan, et teema võetakse omaks ja ei jää vaid üheainsa avapostitusega. Kodanikud, sõnajärg on nüüd teie käes! Ja olgu õhtuks vähemalt üks postitus olla! Muidu keeran ära ja hakkan härra Kohalikule konkurentsi pakkuma, seda te päris kindlasti ei tahaks.:)
Tiudur 20. jaanuar 2018, kl 15.29
Sindrinahad! Viite mõne siinse vana tegija oma klikihullusega infarktini. Ei saa ometi nii üleannetud olla. Aga tore on, et leidub julgeid ning hakkajaid kirjutajaid-õpetajaid, kes teema tühjalt platsilt klikiafääriga rahvamasside lemmikuks lennutavad.:) Ma juba valmistasin peas ette ühe naiivsevõitu poeemi kui te peaksite siin boikoti korraldama. Selle peale oleks kindlasti mädamunad ja tainarullid lendu visatud, vait poleks te suutnud olla.:)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dikteerin :
Kodanikud, sõnajärg on nüüd teie käes! Ja olgu õhtuks vähemalt üks postitus olla! Muidu keeran ära ja hakkan härra Kohalikule konkurentsi pakkuma, seda te päris kindlasti ei tahaks.:)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ma siis võtan kaa sõna : tänan tähelepanu eest - mida Tiudur minugi teemale lisas (8 tuhhi (mulle) vaatamissi) . lisaks õnnitlen Tiudurit kellel endalgi on "kohalik" rekord vaatajate poolest : 206 tuhi päevaga .... siin kül müstika mängus nüüd juba .
ja mina arvsin et muule (mulle) tuli rekord jubeli puhul - hoopis Tiudur "tegi" selle (tänan veelkord)