Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Pubi korda!
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 18.26
Reede on selline mõnus päev, kus suurem osa argiaskeldusi ja nädalatööd saab unustada ja pühenduda eesolevale lõõgastumisele.

Pole siinset kõrtsi veel külastanud, aga kuskilt kunagi kumas läbi, et majandusraskustes viibiv asutus vajaks hädasti värskendust ja aktiivseid külastajaid.

Nüüd ei teagi, kas tuleks naelutada iga plangu ja kobedama puu külge plakat, kus otsitakse Rohelist Vihmavarju, kes võtaks taas oma õlgadele pubi pidamise raske taaga või peaks kuulutama välja konkursi uue juhi kohale?

Mõelda vaid, kui tore oleks intelligentsemal seltskonnal vastavatud pubi sakstetoas oma filosoofilisi arutelusid pidada ja need, kes nende mõttelennu väärilised poleks, saaksid teises toas segamatult oma nalju visata ja igapäevastel teemadel rääkida. Üks ei segaks teist ning kokkuvõttes saaks öelda, et hundid söönud ja lambad terved.

Mida arvate teie sellest mõttest, siinsed kommenteerijad?
 
Krooks 14. märts 2014, kl 18.39
Liiguvad kuuldused, et rohelisel üks oksjonil olnud vanamees alles. Ehmatanud naised minema nende pinnavormide kompimisega. Otsib vist siiamaani paarilist oma seisvale kaubale.
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 18.41
Roheline võiks seismajäänud kauba heategevuslikul eesmärgil ära tarvitada.
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 18.53
Ei ole siin pubifänne enam alles.:( Kõik on skiso oma kliinikumisse meelitanud aega veetma. Karmis konkurentsis õigel ajal kanda kinnitanud kliinikum on populaarsust võitnud ja omadega mäel. Kõik, mis allapoole mäge jääb, saab kurva saatuse osaliseks.

Ma siin mõtlesin küll korra, et kas sealsed kliendid ei soovi mõnikord vahelduse mõttes end salaja pubis tuulutamas käia, aga ilmselt on neil mingi muu salajane paik, kus olla.
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 18.56
Jajaa, kui sellised biitspartid seal käivad nagu kõrvalteema videos näha oli, siis ei imesta ma enam üldse kliinikumi populaarsuse üle.
 
Krooks 14. märts 2014, kl 18.57
Nad on ajuuuringu laboris, von freen teeb loomkatseid.
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 18.58
Äkki peaks ise ka seal oma tühja pööningu üle laskma vaadata ja õhku viilutada laskma?
 
junn jupats 14. märts 2014, kl 19.00
keerame kraane kontsert algab.kiirabi päästeamet keda veel?
 
vaaaal 14. märts 2014, kl 19.01
ära nuta lillekapsas, sinu pubi nii peen, et ilma Pradata ja Guccita ei kõlba tulla...
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 19.05
Päästeamet ja kiirabi kolkasse ei tule. Kohalike vabatahtlike pritsimeeste ülem härra Tillermann ajab ka asja ära, kui häda käes. Seni pole tal vaja olnud muud teha kui paar põhjakõrbenud potti pliidilt eemaldada kui majalised ise aiamaal meeleheitlikult end kõplama on unustanud ja mainit härra oma tavapärasel kontrollringil aknast suitsu tõusmas on märganud.
 
junn jupats 14. märts 2014, kl 19.09
helista päästekasse
 
(◕‿◕) 14. märts 2014, kl 19.10
Ma pole küll lillkapsas, aga ju siis meenutan vaaalale seda maitsvat aedvilja. Ma esmalt peaks ütlema, et mul ei ole ju mingit pubi, ei peent ega paksu ja lisama veel, et Rohelise Vihmavarju kinninaelutatud uste-akendega räämas kohakest ei meelita küll mingid Pradad ja Mucci-Guccid.

Peaks hoopis Tiudurile selle kohakese pidamist pakkuma.
 
malta bolonka 14. märts 2014, kl 19.21
kui hääletamiseks läheb, siis minu hääleke Tiuduri poolt. juba ainuüksi nimi äratab usaldust.
 
1.külastaja 14. märts 2014, kl 19.45
pubis riiulid puhta tühjad. peab ukse kõrvale sildi kleepima - sissepääs oma jookidega.
 
***** 14. märts 2014, kl 19.49
Mina hääletan Krooksu, poolt, paksud mutid pressi alla, mis see olgu.
 
skiso 14. märts 2014, kl 19.51
olen käsi tarbima kui sial puubis isetehtud küüslauguleivakesikesi Hennessy kõrvale pakutakse

aga täna pole aega küüslauguleivakesikesi krõbistada.
proteesid jäid Kongo tolli seifi ja üks kaunis õhkuvastataevastlaskmine vaja korraldada ühele imearmsale terroriametkonnale

kui kapos on arusaajad inimesed, siis iljem ükspäev
 
personaliosakond 14. märts 2014, kl 20.07
rästu paneme uksehoidjaks, tal kuulipilduja kaasas.
rästu 14. märts 2014, kl 20.30
 
(◕‿◕) 15. märts 2014, kl 08.29
Kokkuvõtvalt võib öelda, et huvilisi on juba tekkinud. Välja on pakutud Tiudur ning Krooks, kes peaks pubi hakkama pidama seni kuni Roheline Vihmavari ise huvi ilmutab. Rästu sobivat uksehoidjaks, milles ma küll pisut kahtlen, sest kuulipildujaga hirmutab ta suurema osa klientidest hoopis ukselt tagasi. Aga mine tea, see isik võib olla täis positiivseid üllatusi. Skisogi lubas püsikülastajaks hakata kui talle vaid pubis Hennessy kõrvale kohapeal valmistatud küüslauguleivakesi pakutaks.

Nüüd tuleb esmalt leida kiiremas korras prominentsele külastajale see küüslauguleivakeste valmistaja, sest selline VIP meelitab ehk teisigi pubi manu keelt kastma või teritama.
Ehk on selle vastutusrikka ülesande nõus enda peale võtma vaaal, kes näikse hea kokkaja olevat?

Üks varajane külastaja, kes eile eelreklaami peale varakult kohale jooksis ja kuiva kõri kurtis, võib oma antireklaami minema visata. Kui pubi personali kokku saab, ei tule kõne allagi, et kõik peavad ise oma kesvamärjukese kaasa võtma.

Plaanitava sisekujunduse osas võiks kaasa rääkida mõni kunstiga tegelev kommentaator, kes ohverdaks mõne oma teose kõrtsi seinale avalikkusele imetlemiseks. Üks novembrikuus sündinud kunstiga sina peal naisterahvas olevat siin kuulu järgi täitsa olemas.

Siis on kõige tähtsam töötaja vaja veel leida ja selleks on koristaja. Kes võtaks selle kõige raskema ja suurt vastutust nõudva ülesande enda kanda? Selge on see, et räpasesse pubisse ei tule mitte keegi end lõdvaks lastma. Kõik peab puhtusest lausa särama. On siin selliseid kordaarmastavaid tegelasi?
 
vaaaal 15. märts 2014, kl 09.26
:D, saabki naerda nii, et pekid vappuvad - vaaaal ja kokkaja:DDDDDDDD, annetan küüslauku, ega ma sellepärast veel koi ole:)
kena päeva!
 
(◕‿◕) 15. märts 2014, kl 10.06
Tooraine tarnimisega järelikult raskusi pole. Üks mure taas lahendatud.
 
puusepp 15. märts 2014, kl 12.24
kõrtsu ukseava peab paari meetri jagu laiemaks raiuma. kui krooks kõik oma virtuaalsed lemmikdaamid käevangu kogub ja kõrtsu külastama tuleb, jääb ta kogu selle pundiga ukseauku kinni. ei edasi ega tagasi. teised külastajad peavad pikas sabas ootama, kuni krooks daamide suka- ja kübarapaelu oma frentši nööpide küljest lahti harutab.
ja kui juba puidutööks läheb, siis tasub ka aknaavasid laiendada. krooksul on komme pubidesse sääriku sees pudel laua viina sisse smugeldada, mille ta siis nurgas salaja sisse kuugab ja härdaks minneks kipub kõikidel külastajatel kõrvu umbe heietama mälestustega, kui vinge partisan ta buuri sõjas ikka oli. külaliste kaebuste korral saab ta siis kiirelt aknast välja lennutada.
 
vaaaal 15. märts 2014, kl 12.44
kõrts põlema panna, saab sooja ja lõkke äärde mahuvad kõik ära:)
 
pr. Õuhka 15. märts 2014, kl 12.50
vaalal vist peenramaale väetist vaja.
 
vaaaal 15. märts 2014, kl 12.57
:), seenhaigustetõrjet karusmarjapõõsastesse:D
 
u 15. märts 2014, kl 13.26
kõrts tühi on, kõik kuhugi on läinud,
mulati viiul mängib kurba viit...
mul suht suva, kuhu kõik läksid ja kas küüslauguleivad või koristaja on, aga "musa" pealt ei tohiks küll kokku hoida.
 
Tiudur 15. märts 2014, kl 17.48
Ehm, ma ei oska sellise tööpakkumise peale midagi kosta. Liiga vastutusrikas ametikoht minusuguse jaoks. Peaksin liiga palju aega pubile pühendama, aga selleks pole praeguse elukorralduse juures eriti mahti. Krooks on parem valik.
 
sponsor 15. märts 2014, kl 18.01
no kui mul õhtustest külalistest midagi üle jääb, siis võin kõrtsi tarbeks ühtteist annetada. marineeritud artišokke, letšot, kukeseeni ja kamaka seakintsu ahjukartulitega.
 
Roheline vihmavari 15. märts 2014, kl 18.01
Annan teada, et ma pole ennast veel maha kandnud ja kuuldused, et Parnassose eesel on ämblike poolt vallutatud ei vasta tõele, siin on vilgas eluolu keemas, eriti õhtuti, see et ma ise alati kohal ei ole ongi parem, ei suru oma autorideediga kedagi maadligi. Uksed ka ei vaja laiamist, Krooks saab vabalt sise oma vaalade haaremi ja hoburakendiga. Kombitsa sai omale Maakera Manda, neil suur armastus, nimed ka muutsid ära Rotuks ja Hiiruks.
 
mina(ke) 15. märts 2014, kl 18.39
ma loen ja näen, et teil on lõbus, aga mina ei saa mitte milleski aru. see on muidugi minu probleem, tunnistan eos, et ei tekiks tühjast tüli.
intrigeerib siiski see teie mäng, tuntavalt oma ajaloo ja tegelastega.
kui teil on kroonik, pöördun ta poole palvega valgustada võhikut. suurimad tänud ette.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!