Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
õige elu attitude
 
rododendron 18. oktoober 2016, kl 07.47
vanas eas lihtsalt peab hakkama kedagi sebima! ja pole tähtis, keda, peaasi on sebida. unustage vanas eas normaalne jutuajamine ja eluterve huumor. tutvumine on tähtis, tutvumine! tutvugu kasvõi siga ja kägu, peaasi, et tutvuvad. muud teemad on vanainimeste tudisevatest peakestest pühitud nagu puder näljaste kausist.
 
Õiget juttu räägid, 18. oktoober 2016, kl 11.08
mis peamine, sexi ei tohi unustada. Eriti tähtis tundub see vananevate naiste jaoks.
 
unistaja 18. oktoober 2016, kl 12.00
Õiget juttu räägid, 18. oktoober 2016, kl 11.08

Vanemas eas on sarved juba maha joostud kuni need mis alles jäänud veel pole ka enam mitte teravad . Asemele on tulnud kõik muu . Austus kui inimese vastu ja mitte enam kui seks korraks vaid . Vajadus kedagi oma kõrval omada kellega koos olla ja osata hinnata ka muid väärtusi peale noorusliku kargamise . Sellega pole välistatud "seks korraks" kuid see pole enam ka peamine selles elus . Sebimine on saanud uue tähendusegi . Kui elukaaslane mingil põhjusel on kadunud , järgneb mingil ajal soov leida kedagi sarnast nii sisemiselt kui väliseltki . Kuigi luigega võrdlus võib olla ilus , kes pidavat leidma kaaslase vaid kord elus , pole inimene luik . Inimesed ütlevad , et loodus ei salli tühja kohta .
See tühi koht peabki saama täidetud väärtusega .
 
maniila 18. oktoober 2016, kl 14.32
tõsi ta on, et vananedes prioriteedid muutuvad. aga see, et kirjavahemärkide puhul on tühik märgi järel, mitte ees, ei muutu:)
 
to maniila 18. oktoober 2016, kl 15.24
Samuti ei muutu ka see, et laused kirjutatakse endiselt suure tähega ja lause lõppu käib punkt mitte smail. :)
 
ja to to to 18. oktoober 2016, kl 15.46
to ei ole eestikeelne sõna.
 
Aive 18. oktoober 2016, kl 15.46
Ei maksa ka unustada, et vanemas hea tasuks sebida nooremate meestega, kellega saab pikki voodirallisid teha ;)
 
Foto 18. oktoober 2016, kl 17.06
Mida helli, 80ne memm sebigu 50st papit.
Mõnel on mõistus puu otsas.
 
sajaaastane 19. oktoober 2016, kl 07.12
huvitav, mis neil 50stel papidel siis häda on? on nad muudest aastakäikudest kuidagimoodi närtsumad või, et mutid neid sebida ei võiks? kui neil miski kollektiivne viga külges, siis peab vist tõesti nooremaid vaatama hakkama. meil hooldekodus kõigil vooditel rattad ka all, noorem ehk jõuab selle voodiga piki koridori ikka korralikult rallitada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!