Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Seltsiline
 
Hamster 09. veebruar 2020, kl 00.57
Kas Teie olete ka seda uudist kuulnud, et esimesest märtsist antakse igale üksikule pensionärile seltsiliseks tasuta hamster? Seadus olevat juba riigikogus vastu võetud, see paraku muude reformide ja vaidluste tõttu pole veel ajakirjandusse jõudnud. Avalduse peab kohalikule omavalitsusele esitama, et kas tahetakse valget või kirjut ja kas isast või emast.
 
Põldhiir 09. veebruar 2020, kl 01.33
See jutt vastab tõele. Seadus oleks hakanud esimesest märtsist kehtima. Tänu presidendile lükkub seadus teadmata ajaks edasi, kuna president leidis seaduses mitu punkti, mis ei ole kooskõlas põhiseadusega. See tõttu saatis president seaduse ümber tegemiseks riigikogusse. Kui riigikogu jõuab kokkuleppele mitu musta ja mitu valget sabakarva peab hamstril olema, alles siis jõuab uus seadus taas presidendi kätte.
 
Majaelanik 09. veebruar 2020, kl 12.30
Seni, kuni hamstreid veel ei jagata, tuleb leppida hiirtega, parem kui on kodu- mitte põldhiir. Viimased ei oska majas korralikult käituda, topivad oma nina igale poole ja see võib neile eluohtlikuks saada, nagu siin hiljuti juhtus. Eks hingeke ole igaühele armas, ka hiirele.
mansion ghost 09. veebruar 2020, kl 13.05
Ma just panin hiirtele süüa. Teate, täis kõhuga on nad kuidagi rahulikumad, ei mürgelda ega näri kõike.
 
Põldhiir 09. veebruar 2020, kl 14.36
Mis diskrimineerimine siin toimub. Hiiri nunnutatakse, põldhiir on nagu välisriigi üliõpilane. Kõik vaatavad kõõrdi. Värvus ei sobi, nina liig pikk ja kombedki võõrapärased. Peab vist pöörduma vaitsuse poole. Las eraldavad 10 000€ põldhiirte promomise kampaania heaks.
 
Majaelanik 09. veebruar 2020, kl 16.59
Nojah - mul pole kombeks hiiri nunnutada ega neile süüa panna ja tagajärg oligi käes. Ühel hommikul vannituppa minnes ei uskunud ma oma silmi, kui märkasin põrandakattel pisikesi valgeid laigukesi - keegi oli mustri pealt ära näksanud, seda ei ole varem veel juhtunud.

Aga neile, keda diskrimineeritakse, tuletan meelde, et lõimuda on vaja, integreeruda, saate aru, ja kohalikke kombeid austada, siis ei vaata teile keegi kõõrdi.Tühja sest mustast nahast või liiga pikast sabast, ei ninast ikka!
Ma juba mõtlesingi, et kui valitsus närilise võtmise kohustuslikuks teeb, siis mingit halli hiirekest ma oma elamisse küll ei taha - võtan endale juttselg-hiire, see on selline punakaspruun musta jutiga selja peal ja suhteliselt lühikese sabaga - mina võtan endale selle. Suvel viin ta kartulivagude vahele, las sööb ära kõik kartulimardikad ja nende vastsed. Lillevarte alt leiab tigusid ka, ongi hea, siis pole seal vaja tõrjet teha. Muul ajal toidan seemnetega. Näete, mul juba kõik valmis mõeldud, kuidas olla ja mida teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!