Gurmaanidele
sitad söögikohad teie jaoks, top 3
pläust 11. detsember 2008, kl 21.10 |
einoh 11. detsember 2008, kl 23.52 |
õunauss 12. detsember 2008, kl 09.17 |
ratas 12. detsember 2008, kl 10.38 |
objektiivne 12. detsember 2008, kl 11.28 |
k 12. detsember 2008, kl 13.57 |
st.patrick foorum - võrreldes teist patrikutega on hinnad poole kallimad ja söök lahjem.
siili pubi - uus menüü on kohutav, hinnad liiga kallid soojendatud valmistoidu jaoks. teenindust pole. aastaid tagasi oli lemmikkoht.
tammsaare tee kebab. nimi ei tule meelde. ikka toit.
pärnu kohviku esiosa - ülehinnatud, söök maitsetu, koguselt väike. õnneks kinni.
ahh, tglt jah, neid kohti on väga palju, kuigi pole eriti väljas sööja.
siili pubi - uus menüü on kohutav, hinnad liiga kallid soojendatud valmistoidu jaoks. teenindust pole. aastaid tagasi oli lemmikkoht.
tammsaare tee kebab. nimi ei tule meelde. ikka toit.
pärnu kohviku esiosa - ülehinnatud, söök maitsetu, koguselt väike. õnneks kinni.
ahh, tglt jah, neid kohti on väga palju, kuigi pole eriti väljas sööja.
... 12. detsember 2008, kl 14.23 |
mm 12. detsember 2008, kl 15.59 |
Reepicheep 12. detsember 2008, kl 20.03 |
1. china red või midagi taolist viimsis, ilged toidud
2. chopstiksid
3. osman tammsaare teel on tõesti alla käinud
ma üldiselt väga pips ei ole ja pubis gurmeetoitu ei eeldagi, samuti ei taha sööklast restoranitoitu saada aga selle viimsi hiinaka toidud lihtsalt ei kannata kriitikat, chopstiksi läppunudrasvane toit on vastuvõetamatu ja osmanist on lihtsalt kahju, hea koht oli.
2. chopstiksid
3. osman tammsaare teel on tõesti alla käinud
ma üldiselt väga pips ei ole ja pubis gurmeetoitu ei eeldagi, samuti ei taha sööklast restoranitoitu saada aga selle viimsi hiinaka toidud lihtsalt ei kannata kriitikat, chopstiksi läppunudrasvane toit on vastuvõetamatu ja osmanist on lihtsalt kahju, hea koht oli.
mups 12. detsember 2008, kl 23.22 |
K . 13. detsember 2008, kl 08.53 |
kh 13. detsember 2008, kl 12.19 |
ry 13. detsember 2008, kl 19.05 |
heh 13. detsember 2008, kl 22.35 |
eesti=tallinn 14. detsember 2008, kl 09.45 |
...??
Üle Pärnu Port Arturi Väikese Muki ei ole ikka midagi! See soperdamine, eksimine, siis vabandamata vihase näoga minema jooksmine... see on ületamatu!
Aga nagu ma aru saan, siis need eelmised kommenteerijad tallinnast kaugemal ei näe/ei käi, siis mul pole mõtet muudest linnadest rääkida.
Üle Pärnu Port Arturi Väikese Muki ei ole ikka midagi! See soperdamine, eksimine, siis vabandamata vihase näoga minema jooksmine... see on ületamatu!
Aga nagu ma aru saan, siis need eelmised kommenteerijad tallinnast kaugemal ei näe/ei käi, siis mul pole mõtet muudest linnadest rääkida.
jänes 14. detsember 2008, kl 10.48 |
to eesti võrdub tallinn
Milleks tatti pritsita?
Võib olla eelnevalt kommenteerinud inimesed tõesti ei olegi mujal kui Tallinnas söömas käinud, mille poolest nad siis sinust halvemad on? Aga see ei tähenda, et keegi lugeda ei tahaks, kuhu pole mõtet oma nina tühja kõhuga pista kui ta näiteks Pärnuse või Tartusse juhtub sattuma.
Milleks tatti pritsita?
Võib olla eelnevalt kommenteerinud inimesed tõesti ei olegi mujal kui Tallinnas söömas käinud, mille poolest nad siis sinust halvemad on? Aga see ei tähenda, et keegi lugeda ei tahaks, kuhu pole mõtet oma nina tühja kõhuga pista kui ta näiteks Pärnuse või Tartusse juhtub sattuma.
pläust 14. detsember 2008, kl 12.03 |
_k_ 14. detsember 2008, kl 15.19 |
Kiiksu 14. detsember 2008, kl 17.43 |
Kõik räägivad Tallinna söögikohtadest, ma alustaks Tartuga :)
1. Lõunakas seesöökla- lihtsalt jube
2. Kuum tass- paatide kokkutulek
3. Place- kõik toidud rasvaga ülevalatud
Viljandi
1. Viljandi kohvik- ei ole koht kus klient on oodatud
2. Suur vend- jubedad toidud, veel jubedam teenindus
3. Tegelaste tuba- toidud Selvrei kuumletist tellitud :S
Pärnu
1. Steffani- maitse asi a mulle ei meeldi seda teinast süüa, mida seal pitsaks nimetatakse.
1. Lõunakas seesöökla- lihtsalt jube
2. Kuum tass- paatide kokkutulek
3. Place- kõik toidud rasvaga ülevalatud
Viljandi
1. Viljandi kohvik- ei ole koht kus klient on oodatud
2. Suur vend- jubedad toidud, veel jubedam teenindus
3. Tegelaste tuba- toidud Selvrei kuumletist tellitud :S
Pärnu
1. Steffani- maitse asi a mulle ei meeldi seda teinast süüa, mida seal pitsaks nimetatakse.
mups 14. detsember 2008, kl 23.28 |
Tartus on erinevalt Tallinnast lihtsalt nii palju normaalseid kohti, et halvad ei torka nii silma ja paljudesse kahtlastesse kohtadesse (Kuum Tass jms) ei satugi.
Aga siiski:
Maailm (väga "huvitavad" jäätisekokteilikogemused, toit on täiesti kõlbmatu) - kunagi oli üsna normaalne, viimasel korral aga uskumatult halb, ei lähe enam.
Truffe - ma ei saa täpselt aru, kas tartlastel on lõuna jaoks 2 tundi aega, aga just nii kaua kulub seal teeninduse ootamisele.
Toit on muidu mõnus.
Pierre'i kohvi oleksin nagu ise keetnud - süda läheb pahaks ja/või hakkab puperdama. Muidu toit jällegi ok.
Ka Wildesse ega Tsink Plekk Pange enam ei lähe ja Tartu hotelli hommikusöök on üsna markantselt vilets.
Aga siiski:
Maailm (väga "huvitavad" jäätisekokteilikogemused, toit on täiesti kõlbmatu) - kunagi oli üsna normaalne, viimasel korral aga uskumatult halb, ei lähe enam.
Truffe - ma ei saa täpselt aru, kas tartlastel on lõuna jaoks 2 tundi aega, aga just nii kaua kulub seal teeninduse ootamisele.
Toit on muidu mõnus.
Pierre'i kohvi oleksin nagu ise keetnud - süda läheb pahaks ja/või hakkab puperdama. Muidu toit jällegi ok.
Ka Wildesse ega Tsink Plekk Pange enam ei lähe ja Tartu hotelli hommikusöök on üsna markantselt vilets.
Str 15. detsember 2008, kl 16.59 |
Esimese koha saab konkurentsitult Double Caffe- kohutav teenindus ja kui lõpuks söök tuleb, on see kindlasti mingi vale asi või lihtsalt täiesti jahtunud.
Teise koha annaksin Captain Flint'le- samamoodi teenindus annab soovida (ühtegi teist klienti pole ja vene tibid lihtsalt lobisevad leti taga, rääkimata sellest, et keegi laudu ära koristaks) ja toitu kvaliteet oli ka seal kunagi kõvasti parem.
Kolmas koht läheb Islandile, toit oli lihtsalt vastik.
Teise koha annaksin Captain Flint'le- samamoodi teenindus annab soovida (ühtegi teist klienti pole ja vene tibid lihtsalt lobisevad leti taga, rääkimata sellest, et keegi laudu ära koristaks) ja toitu kvaliteet oli ka seal kunagi kõvasti parem.
Kolmas koht läheb Islandile, toit oli lihtsalt vastik.
bam 15. detsember 2008, kl 17.47 |
karina 15. detsember 2008, kl 23.05 |
Kapten flint toit on kallis ja täiesti maitsetu. Rahast hakkab seal alati kahju, aga õnneks sinna väga tihti pole sattunud. Teenindusest üldse ei räägigi, sest pole seda seal ausalt öeldes märganudki.
Merimetsa selveri söögikoht, satume aeg-ajalt sinna, kuna lapsele maitsevad sealsed pannkoogid, muu toit on suht jube. Eriti õudne on salativalik, sest see lett on iga kord käärima läinud.
Üleüldse ei meeldi sellised tavalised söögikohad (pean just silmas kaubanduskeskuste jms söögikohti), kus näiteks mingite makaronide eest pead maksma hullu hinna.
Merimetsa selveri söögikoht, satume aeg-ajalt sinna, kuna lapsele maitsevad sealsed pannkoogid, muu toit on suht jube. Eriti õudne on salativalik, sest see lett on iga kord käärima läinud.
Üleüldse ei meeldi sellised tavalised söögikohad (pean just silmas kaubanduskeskuste jms söögikohti), kus näiteks mingite makaronide eest pead maksma hullu hinna.
ka 16. detsember 2008, kl 09.16 |
v 16. detsember 2008, kl 22.15 |
double coffee ei maksa rääkidagi, see on omaette tase. ilmselt on nende turundustrikiks olla vabariigi halvim kohvikukett.
aga vähemalt tallinnas ei ületa miski palermo restorani. jubedaim kogemus üldse söögikohtadest.
kaubanduskeskuste kohvikud ei vääri mainimistki, seal mingit taset nagunii pole mõtet eeldadagi.
aga vähemalt tallinnas ei ületa miski palermo restorani. jubedaim kogemus üldse söögikohtadest.
kaubanduskeskuste kohvikud ei vääri mainimistki, seal mingit taset nagunii pole mõtet eeldadagi.
õun 16. detsember 2008, kl 23.15 |
to pläust 17. detsember 2008, kl 07.29 |
Ma ei näe siin midagi meeldivat, pigem vastupidi - kahju, et sellised kohad veel eksisteerivad.
Käisin ka eile ühes bistroos, toit jube ja söökla kohta üüratult kallis. Saan neist samas omamoodi aru, sest ega neis selverites üürihinnad (ikka ilmselt buumiajast veel) ka normaalsed ei ole ja toitlustaja on sunnitud selle raha kliendi taskust välja kiskuma.
Käisin ka eile ühes bistroos, toit jube ja söökla kohta üüratult kallis. Saan neist samas omamoodi aru, sest ega neis selverites üürihinnad (ikka ilmselt buumiajast veel) ka normaalsed ei ole ja toitlustaja on sunnitud selle raha kliendi taskust välja kiskuma.
Lisa postitus