Dr. Aibalit Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Elame, näeme.
> See on minu isiklik arvamus.
Vene nimega doktor,
soovitad elada näha, st, et sa ei anna nõusolekut hoida teised teemad puhtana.
Minu arvates võiks kõikides teemades olla teemavälist, meelelahutuslikku jms, nagu Q1 tegi pärafoorumis, et postitas arutluse vahele muusikavideosid. Või jonnige Pähhi kallal, ka hea, kuid mitte ni isageli nagu hiljuti tegite, et kõik teemad roojasite täis jonniga. Seetõttu kui on suurem jonn peal, siis laske ühes siinses teemas see välja, ja teistes teemades tehke seda ikka harvem.
Minu arvates on nüüd Pähh loonud siia taas aktiivsuse ja arutlused. Mis te arvate, kui teeks sellsie eksperimendi, et vaataks, kuidas nüüd omapäi ise edasi toiemtate mõned päevad? Kuna mul tuleb komandeering ja kui naasen siis analüüsime, kuidas hakakma saite. Kas suutsite rääkida, või vaikisite ja küsisite ainult nõid mariina kontakte? Hetkel on minu kui peremehega küll aktiivne ja rahvast ja temaatikaid, olen omapoolselt küõik loonud nagu alati. Kui näeme, et te ei vajagi peremeeslooma ehk mind, siis minu arvates on toimunud areng ja teid ei saa paelussiks kutsuda. Te ei peagi selle eksperimendiga nõustuma, see tekib niivõinaa. Igatahes võiksite kommenteerida, kuidas see mõte tundub.
Q1 Kirjutas:
> Eitea, mulle see nimi Mädapunn nagu eriti ei meeld
> i. Kuidagi võigas. Kasuta ikka naljakaid nimesi- T
> aat Malaat, Onu Paha, Vana Vastik, Kiusupunn jne..
> .võib ka ju midagi tabavamat...hmm Okkaline Roos n
> äiteks...:)
Nõustun Q1 põhjendatud arvamusega ja ma ei pea kuidagi demokraatlikuks teha valik 1 variandi vahel. Seetõttu kordan taas, et proovige ikka rohkem variante mõelda. Okkaline Roos tundub samuti igav, aga head edasist pakkumist.
Ekseks ta Kirjutas:
> Eks ta on võigas olnud kah. Oma "ravi" peale surum
> ine ja enda "õpetajaks" ja "ravitsejaks" kutsumine
> . Mädapritsil tundub vähe reaalsem maailmataju ole
> vat. Mädaprits on parem kui üleolev ja ennast ülem
> aks rahvuseks pidav "ma ei tea mis"
Su jutt on vastuoluline. Annad mõista, et "onu pähh" kõlab üleolevalt, aga mädaprits ei kõla? Mõlemad on ju sinu silmis pähh, kuidas nad siis üleolevad on? "Onu Doktor" oleks üleolev, kuna doktori haridus on üle teiste haridusest. Seega, arusaamatu, kuidas saab nimi "onu pähh" olla ülev?
Nimi mädaprits tähendab sinu arvates kuidagi midagi väga halba, ja sinu eesmärk on välja elada oma halbu emotsioone, oled solvunud. Minu arvates on sõna Mädaprits hea tähendusega, see avab probleemse mädapunni ja see on hea tegu. See lahendab probleemid. Mäda pritsib, aga probleem tuleb lagedale ja hakatakse seda lahedama. Saab ka muid tõlgendusi luua, ei eksisteeri jumalat, kes ütleb, mis tõlgendus oleks õigeim.
Eks pakkuge muid nimesid kui soovi on. KUi on soovi, võin ka vana Pähhi konto juurde naasta.
Head otsustamist.