Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei ...siin Sa ikkagi eksid.
Ei, ma ei eksi siin ega mujal. Ma olen kõik ära põhjendanud, mitmetahuliselt, korduvalt, ja ei ignoreeri ühtegi vastuargumenti- seda kõike erinevalt sinust. Ma ei eksi kui ma toon punktid 1-4, ma ei eksi kui ütlen, et ava silmad ja vaata jeesuse perioodi: seal silmad näitavad sind ja mitte mind- silmad ei eksi. Kordan taas, et teenides egot püüad end õigustada, et mina eksin ühes argumendis. Ei, ma ei eksi ei ühes, ega ülejäänud kümnetes argumentides.
> See ei ole tavaline su
> htlus-puue.
On ikka. Teised on jeesuse perioodil vakka sh mina, ainult sina emotsioonitsed. See on fakt. Tavaline suhtlemispuudega ja üldse käitumishälbeline inimene otsibki haiglaselt jeesuse perioodil emotsionaalselt kontakti, ja ka muul ajal, näitena tõime sinu punktid 1-4. Sotsio-hävikud soovivad kontsentreeritud emotsioone ja selle saamiseks käituvad äärmuslikult. Tavaline diagnoos.
> Suhtlemise soov eks on samamoodi Sulgi
Sul on väär egoõigustus kui arvad, et mul on suhtlemispuudus. Andsin ammendava selgituse, et olen täiesti iseseisvalt valdkonda arendanud, ilma vajamata mingit sotsialiseerumist. See on ettenäidata fakt, samuti jeesuse perioodis siia ma ei siginenud. Kõik on tõestatud, selgitatud. Sinu egokaitselised soovarvamused on väärad.
> , ma ei postita muudes teemades...no eriti mitte.
Siin foorumis postitasid jeesuse perioodil ainus sina. On tõene? On. Väga mitmesugustesse teemadesse. Seega, kust tuleb sul illusioon, et sa ei postita erinevate temaatikatega teemades? Igalepoole lisad, isegi koroona kohta mäletatavasti. Ja sinu pudrumudrutamise korduv minaoletamise teooria teemades oled harva, seal aga on sul tüüpiline käitumishälviku reaktsioon, mitte valdkonna huvi. Seal sa ignoreerid vastuargumente, alati kordad sama, ja alati ignoreerid vastuargumente, ning lõpptulemus on alati sama, et kaotad argumentatsiooni. Ja vaimse ärkamise, astraali kohta, olen mina näiteks tunduvalt rohkem valdkonnale andnud kui sina, sul on põhiliselt muusika alane soust, pudrumudrutav vigane filosoofia, jms, kõik käitumishälbe tõttu. See on valdkonnale kasutu. Kui suudaksid toitumisest või muusikast rääkida valdkonna dimensioonis, siis oleks see kasulik.
> Sina postitad aga igalpool. See on suhtluspuue.
Eksid, kui ütled, et ma igalpool postitan. Ma tegin isegi selle palatiteema siia sulle, et päästa valdkonna ainulaadset pioneerivat esoteeriliste ravimtaimede teemat sinu solkimise eest. Ma ei ole aktiivne Ärkamises, kelle omanikku sa peksid või kuidas need punktid 1-4 olidki, ja kus sa poole aasta jooksul teed arulageda säutsu, ja erinevalt sinust pole aktiivne Paraveebi foorumis. Seega, ma ei ole kuidagi aktiivne igal pool, erinevalt sinust. Ma olen aktiivne ainult valdkonda arendavas uues portaalis. Ja seal olen esoteerika temaatikas, ning ka sinu kahjustuse tõttu suletud Voorum'i foorumis olin vägagi esoteerika valdkonnas, isegi spordist rääkisin esoteerilises võtmes, spordiesoteerikast. Seega, ammendav tõestus taas, et sinu väärastunud ego enesekaitseline väide, et ma olen igalpool, on täiesti väär, ja käib sinu kohta. Sa isegi nurud uue portaal aadressit mult, et ka sinna siginede, et olla igalpool. Erinevalt minust, minul pole vajadust olla igalpool. Siin hetkel on jutt sinu initsiatiivil, mitte minu, ja minu lootuses, et raviselgitused sulle abistavad valdkonda- iga guru annaks minumoodi raviselgitusi siin kui kutsutaks nagu sina tegid.
> V
> õi pagan teab mis puue veel...:)
Sega sa väitsid väära arvamuse, ma tõestasin ammendavalt, et eksisid, ja nüüd pakud otsa, et sa ei teadnudki mida ütlesid. Ärkamise foorumis räägid punktide 1-4 asemel minu kägistamisest ja ütled, et sa enamasti ei saa ise ka aru, mida räägid. Et vaatad järgmine päev on postitust ja tundub arulage. Nii ka praegusel hetkel ütled, et sa ei tea, ei tea mis räägid.
> Kuidas nimetataks
> e inimest kes koguaeg peab kirjutama?
Taas haige ego soovmõtlemised kui väidad, et ma kogu aeg kirjutan. Kordame faktid üle: jeesuse kummardajana paistab siit foorumist silma ainult sina. Jeesuse perioodil. Mitte mina. Mina ei kirjuta sõnagi sel perioodil. Kust tuleb väide, et mina koguaeg kirjutan? Toodi rohkelt argumente, sh, et sa kirjutad igalpool, sh Para koroona teemas, mina seal foorumis isegi ei oma kontot. Seega, kordame, et sinu väited oma korduvalt ümber lükatud. Ja seda su kõikide väidete kohta, ka nende kohta mille peale sa veel pole tulnud.
> OP:" Kirj
> anik?"
> Ei...ma ei mõelnud, et mõtestatult kirju
> tab, lihtsalt tahab koguaeg kirjutada. Ükskõik mil
> lest ja ükskõik kui jaburalt. No ei tule see sõna
> meelde.
> OP:"oot ma uurin välja ja siis annan te
> ada"
> Hea küll...:)
Annad mõista, et ma kirjutan koguaeg? Eelnevalt ammendavalt tõestasime, et eksid.
Kordan, et sinu initsiatiivil, ja sinu kristluse perioodi hoogustumise tõttu, annan vastuse sinu õnnitlusele ja lisasin seonduvaid teemasid. Ja seda teemas, et ohjeldada sinu kirjutamist kõikides teemades, mitte minu.
Kõik on niivõrd ammendavalt ära põhjendatud, et võiks loota, et paraned. Vähemalt nagu andsid mõista eespool, äeldes miskit "okei, enam ei tee, olen järgmine kord targem". Tore kui milleski püüad olla targem. Ravi impulssi said siit piisavat. Ja uusaasta õnnitlus ammendavalt läbitud.