Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Q11
 
Q'le 15. detsember 2020, kl 11.01
Q111,
Siin on spetsiaalne raviteema sulle, et ei solgiks muid teemasid.

Mõned punktid all.

Sa küsid, et kas saaksid suhtluspuuduse ja haige ego toiduks uue portaali aadressi teada. Vastus on, et punktis 4 mainitud portaalis anti sulle kogu info, vastused, sh ka nendele küsimustele, mille peale sa pole veel tulnud. Ntx, seal öeldi, et uus portaal plaanib olla peidus valdkonna kahjustajate eest niikaua kui võimalik. Taimede teemas pakuti sulle raviretsepti ning paluti teemas püsida, lisaks on nüüd looja loonud sulle ka siia nurgakese.
Head suhtlemist.

--

1. Loffet peksti ja sa narrisid teda kui ohvrit mitu kuud selle eest, tegid isegi sarkastilisi koomuksipilte sinikates Loffest.
2. Peale pikka sadistlikku narrimist Loffe lõpuks küsis, et mis su taotlus on, et kas tahad ka peksma hakata või.
3. Ütlesid Nautile, et kui edasi naudid Loffe tögamist, siis ta vist bännib su.
4. Jätkasid narrimist ja said bänni. Naut palus, et sind ei bännitaks, Loffe pakkus sulle selgitusi, et vaimsele ärkamisele pole peksmine ja sellega uhkustamine kasuks. Naut ja Loffe sulgevad portaali intsidendi tõttu, ja et kaitsta teisi sinu eest.
 
Q'le 15. detsember 2020, kl 11.25
Q,
Väidad, et sul oli küsimus. Kas mõtled kasutaja Q 3-sõnalist ja 6-sümbolilist emotikoniga säutsu uue portaali aadressi küsimisena või? Sealt ei ole võimalik sellist küsimust välja lugeda. Millises kohas sa oma küsimust küsid, äkki mujal kusagil? Aga vastus on niikuinii juba eos antud, lihtsalt arusaamatu, et väidad asja, mis ei vasta tõele- pole kusagil küsimust portaali kohta.

Minu arvates on ammendavalt kõigele vastatud ja mitme tahuga.
Nagu soovitati ravina, siis rahulda suhtluspuudust Ärkamise ja Paraweebi portaalides, Delfi uudiste all. Ja käitu elus sõbralikult, siis on ka sõpru, kes suhtluspuudust rahuldaks. Loffe sinikate üle naermine ja Nauti pangakonto häkkimine ning minu privaatandmete vargus ei tekita suhtluspuuduse ravi ega sõpru, seetõttu otsidki rohkemaid portaale, ning võimalikult konsentreeritud emotsioone äärmusliku käitumisega- need on nagu vitamiinipommid suhtlemispuudulikule. Leia normaalne suhtlus, käitu normaalselt, siis ka ei teki vajadust uusi portaale küsida, ega kutsuda mind Ärkamise portaali aktiviseerima ja suhtlust rahuldama. Mina arendan valdkonda, mitte ei ravi haigeid. Leia ravi ja lahendused, esoteerilist ravi olen käesoleva postitusega piisavalt pakkunud. Kui lõpetad Loffe, Nauti ja valdkonna kahjustamise, ravid suhtlemuse korda, siis kaob ka vajadus uute portaalide järele. Hakkad looma, andma, tegema.

---

Q1
30. november 2020, kl 20.33
Põlegi OP-i kuskil?...;)

Q11
14. detsember 2020, kl 19.33
No minu küsimus oli suunatud tagamõttega, et ehk tegid kusagile uue foorumi/suhtlusportaali(nagu rääkisid) ja kui tegid siis annad lingi.
 
Q11 31. detsember 2020, kl 22.25
Head Uut Algavat Aastat siis OP...:)
 
OP 01. jaanuar 2021, kl 12.01
Kui uueaasta esimesel hommikul juua pool klaasi odekolonni,
siis lõhnavad väljaheited terve nädala aromaatselt.
 
Q11 01. jaanuar 2021, kl 15.03
Ahnii...selliseid kogemusi mul endal ei ole...:)
 
Ennustaja Rubina 01. jaanuar 2021, kl 19.41
Ennustan teile tulevikku. Raha, edutamine, aliekspress, seks, armastus, halli lehm pöörijoon.
 
Q11 01. jaanuar 2021, kl 20.03
Palju see lehma ennustus maksaks. Seda ehk telliks...:)
 
Ennustaja Rubina 01. jaanuar 2021, kl 20.12
No ega ta hobust ei maksaks.
 
Q11 01. jaanuar 2021, kl 20.43
Jumal tänatud. Hobust mul ei oleks ka.
 
Jeesuse jumal tänatud. 02. jaanuar 2021, kl 16.26
Mina, mina, mina, "mul-mul-mul väiksed kalad". Muid sõnu silma ei hakka ja ainult teemaväline soust nagu ikka. Minatan siis ka, et olen valdkonnas ainus, kes sai isikulise head-aasta säutsu nagu näha. Q11 ei saanud seda aga kusagilt, ja Paraweebnikud ka mitte kuna üldine säuts "head uut aastat" pole grammatiliselt ega esoteeriliselt kuidagi kellelegi otseselt suunatud, ega ka mitte kõigile, lihtsalt oma egole. Vat siis, kui oluline valdkonna arendaja mina olen, lausa saan ainsana uusaasta säutse. Aga proovige vähem minatada ja egotada. Mina ja gurud andsime esoteerilise läkituse valdkonnale, ühiskonnale, mitte aga kellelegi üksikule ega ka mitte oma egole. Sulle Q11 ei anna ei mina ega keegi teine mingit uusaastandust.

Kui mäletad Q11, sii mainisid kusagil, et käisid psühhiaatri juures koos sõbraga, ja kahekesi saite head ravi. Täpsustavaid detaile oma ja sõbra haiguse kohta ja muid privaat andmeid sa ei avaldanud, ütlesid, et see poleks eetiline, sõbralik jne. Et, tema on su sõber, temale võid siiralt läkitada uusaasta säutsud ja saad ka vastu, aga teised kindlasti mitte. Üldine reegel ongi selline, et kui säutsud uusaastandusi, siis on sul suhtlemise puue, mitte valdkonna huvi. Näiteks Isemaagil on esoteerika hobi, mitte suhtlemispuue, samuti minul ja gurudel, seetõttu me ka ei säutsu.

Muid säutsud siin teemas räägivad ise enese eest, neid ei kommenteeri.

Kokkuvõte siis selline, et uusaasta läkitused saadeti valdkonnale kui huvi valdkonna vastu. Samuti sõbrale, sel juhul peab tõesti olema sõber, kelle osas ei tehta punkte 1-4 ülal, ei peksta Loffet ega varastata Nauti. Ja hämmastav minatamine ja "mul-litamine", egohaige- see on nn munga illusioon, kus praktiliselt ollakse täiesti egohaige, kaugel vaimsusest, esoteerikast ja muust, pealtnäha/teoorias aga maru arenenud. Soovitus, et hakake praktiseerima reaalselt. Vähem möla, pikem samm. See soovitus on siis kogu valdkonnale, kes tunneb et mullitavad pidevalt ja samas ettekujutavad, et on hirmus kirgastunud ja mis veel.
 
Q11 03. jaanuar 2021, kl 17.41
Meenus millegipärast Vanamehe multikas „Pehmehöis“.
„Kuule ikka... kle ikka, midagi ei šaanud aru“...:)
 
Multik 03. jaanuar 2021, kl 19.05
Q11,
Leia abilised ja meetodid, kes aitavad areneda, et hakkaksid aru saama.
Esiteks, kas jäi arusaamatuks, et sind tituleeriti kristlaseks fraasiga "Jeesuse jumal tänatud"? See on ju ilmselge, et oled kristlane, kuna oled psüühiliselt ebastabiilne jõuludest aastavahetuseni. Ja sa olid ju. ebastabiilne suhtlemispuudus siin just kristlikul ajaperioodil, muul ajal aga mitte. Samuti kristlikud fraasid nagu "jumal tänatud" jms emotsionaalne. Kas siis niiraske on arusaada, et oled tavaline ebastabiilse psüühikaga kristlane. Seetõttu siis selline Jeesuse fraas sulle ravitekstis. Ja kõik muu samuti lihtsalt mõistetav kui natukenegi potensiaali oleks. Kas on vaja lahti rääkida ka kõik muu osa raviteksti seest? Või äkki on ego nii pimestavalt haige, et eitab tekstis mainitud tõde? Lähed äkki kohtusse juriidilist õigust nõudma, et sina pole punkte 1-4 teostanud? Kui on nii haige ego, siis pole esoteerikasse asja. Iga esoteerik, kellel vähegi võimeid võib kinnitada kõiki punkte ja muud öeldut. Leia esoteerilised abilised ja las nad abistavad ja kinnitavad. Või mis äkki arusaamatu tundus, kas see, et psühhiaatri juures sõbraga käisid ravil ja sõbra privaat-andmeid kaitsed kui Loffe ja Nauti omi üle interneti jagad? Või ei saa sa aru, et miks on mullitamise jutt- aga seetõttu, et sul on ju igas postituses rohkelt minatamist ehk egotamist. Ja ravisoovitus antigi, et ravige seda. Küll siis hakkab kam õistmine, hakkab loomine, andmine, tegemine, sünnivad lahendused ja ideed.
Või ei saanud sa aru, et miks uusaastatamine on haige, ja mitte hoopis viisakas nagu mõni võib uskuda? Aga anti ju põhjendus, et terved inimesed seda ei tee, ja ilmselgelt see on suhtluspuude ravimiseks kuna valdkonnateemaline see ju pole, ning eriti psühhopaatlik kui teostasid punktid 1-4. Umbes nagu peksad Loffe läbi ja siis ütled talle otsa vaadates "ilusat algavat aastat"- seda ei peeta viisakuseks. Nii pole ka minule vaja mingit uusaastasoovi lisada, kuigi hämmastav, et valdkonnas ainsana selle sain. Tegin nagu gurud läkituse üle interneti, loomulikult valdkonnale, nagu nemad, mitte käitumishälvikutele ega mingi egotoitva viisakuse tõttu, loomulikult ma ei avalda seda siin ega mujal, et hoida kahjustajatest eemal. Nii ka soovitus, et käitu nagu mina ja gurud käitusid, et ära tee haiglasi uusaastasoove. Kas see osa oli siis ni iarusaamatu eelmisest jutust.

Kõik oli selgelt väljendatud nagu alati. Ei olnud mingit grammatiliselt vigast minaoletamise juttu, mis korduvalt ka loogika poolest ümber lükatud, vaid oli selge ja esoteerilise mõjuga. See on ju esoteerika valdkond, kui aru ei saa, siis kasuta esoteerilist meetodit et mõista.

Ego võtab sageli enesekaitseks süüdimatuse teatri, et "ei saa aru", jne. Kui ka see postitus ei avarda arusaamist, noh, siis ikkagi soovitaks valdkonda vahetada.
 
Q11 03. jaanuar 2021, kl 20.22
Kas tõemeeli arvaksid, et mina kasutan fraasi „Jumal tänatud“ automaatse reaktsioonina mitte teadliku valikuna?...:)
Olen jõuluajal aktiivsem „arutleja“ mis selles siis halba? Kuigi arvan, et see lihtsalt kokkusattumus.
Ja kui Sind mingil moel tavapärane Uusaasta soov kuidagi häiris, no mis siis ikka. Ei tead. Võtan teadmiseks ja järgmine kord püüan mitte eksida.
Valdkonna vahetamine kahjuks ei tule kõne allagi, Ma nimelt Ise olengi Valdkond.
 
W22 03. jaanuar 2021, kl 20.51
Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas tõemeeli arvaksid, et mina kasutan fraasi „Jum
> al tänatud“ automaatse reaktsioonina mitte teadlik
> u valikuna?...:)

Jah, arvan. Arvamust tõestab asjaolu, et oled kristlikus kultuuriruumis kristlikud harjumused omandanud, see on paratamatus, ja sh ka väljendid "jumal tänatud", "issand jumal" jne, mis on kõik puhas kristlus. Muid religioone eesti kultuuriruumis ei esine, ja religioosne haridus olematu, sh sinu postituste osas. Seetõttu vaevalt, et sa hindude elevandi jumalat silmas pidasid. Puhas kristlane. Ja kui isegi suudaksid veenda, et hoopis hindu, sel juhul on ikkagi kristlik emotsionaalsus aastalõpul. Kurdsid siin foorumis vaikuse üle ja otsisid emotsionaalset tuge- viimane on kristlik aastalõpu tavaline nähtus. Eitad kristlust ja muud, ego kaitseks, argumente eirates.


> Olen jõuluajal aktiivsem „arut
> leja“ mis selles siis halba? Kuigi arvan, et see l
> ihtsalt kokkusattumus.

See ei ole kokkusattumus vaid selge käitumismuster. See foorum oli vaiki enne jõole. Ja sina oma kristliku käitumispuudega täitsid selle jeesuse perioodiks. Samuti eelmisel aastalõpul tegid Head-Aastat postitused monopolistlikus vandenõude foorumis, nii iga aasta. Kogu aastaläbi on sul haiglane suhtlemispuudus, kuid jeesuse perioodil lausa patoloogiline. Mitte keegi peale sinu ei soovi uut aaastat personaalselt. Vaata näiteks Isemaagi, Loffet ja mind, meie ei postita mingeid egohaigeid õnnitlusi teistele, eriti veel jeesuse pühal ja kindlasti mitte peale seda kui oled nende inimeste privaatandmeid häkkinud jms ebasõbralikku sooritanud. Siin ei ole kokkusattumusi, vaid sinu haige ego enesekaitseline reaktsioon eitada tõde, pakkuda kokkusattumusi. On lihtne psühhiaatriline reegel: kes postitab esoteerika valdkonnas uusaasta-õnnitluse, muusikavideo, arulageda taimetoitluse postituse, vms mida sina ohtralt teed, see ei ole valdkonnast huvitatud, vaid käitumishöbleline, suhtlemispuudega, egohaige jne.

> Ja kui Sind mingil moel
> tavapärane Uusaasta soov kuidagi häiris, no mis si
> is ikka. Ei tead. Võtan teadmiseks ja järgmine kor
> d püüan mitte eksida.

Ma ei soovi olla valdkonnas erandlik ainus kuningas, ükski guru ei soovi seda, nad kõik rõhutavad, et kõik on võrdsed, kõik on arenguteel, ja seavad end alandlikult isegi meelega madalamale kui teisi. Näiteks Buda tegi seda põhimõtet sageli, samuti minu ja teiste uusaaste tervituses valdkonnale andsime kõik gurudega üheskoos sedalaadi ideed mõista. Sinu puhul on ka moderaatori tallalakkumine tavaline, mis samuti on eeliste taotlemine teiste ees, ehk vastupidine igasugule vaimsusele ja käitumisele. Seetõttu loomulikult ma reageerisin mõista-andmisega, et eesti esoteerika valdkonna käputäie inimeste hulgast ei ole vaja mind eriliseks kuningaks tõsta andes ainult mulle õnnitlusi ja teistele valdkonna liikmetele mitte- üleüldse ei ole vaja õnnitleda, see on gurude niijanaa voli, kui nad tunnetavad et valdkond vajab, siis teevad.

> Valdkonna vahetamine kah
> juks ei tule kõne allagi, Ma nimelt Ise olengi Val
> dkond.

Minu hinnangul oled sa valdkonda lammutanud, ning teemakohast pole andnud. Näiteks mina olen enim kajastanud astraalune valdkonda, vaimse ärkamise valdkonda, jpm, sedalaadi mahtu pole teised ega sina suutnud anda. Sinu puhul on muusika säutsud, anektoodid, toitumised jms valdkonna väline, see pole mingi kasu valdkonnale, ja punktide 1-4 tõttu ka otseselt valdkonda vaigistava käitumisega. Seetõttu on Loffe foorum vaiki pool aastat- ainult monopolistlik vandenõuteooriate foorum hingitsev- justnimelt sinu panuse tõttu. Seetõttu on selge, et oled valdkonnale kahjulik. Lahenduseks oleks kui saaksid ravi, või, eemalduksid valdkonnast, või suudaks ignoreerida niipalju sinu kahjustavat tegevust kui võimalik. Eks paista kuidas valdkonda arendada, alustuseks vähemalt siinsed raviselgitused ja verbaalselt näib, et mõistad osati neid- see on valdkonnale kasuks. Mitte minule, ega sinu suhtlemishälbele, vaid valdkonnale.
 
Q11 03. jaanuar 2021, kl 21.10
Miks arvad, et teised ei suhtle omavahel? Seda Sa ei saa ju näha...:) Mina küll suhtlen.
Taimetoitluse postitus oligi mõeldud arulagedana. Muusikavideod noh, niisama pandud.
A mis on Sul siis konkreetselt selle vastu? Et Sind kampa ei võeta või?
Keegi ei keela ju. A Sul hakkab mõneajapärast igav ja hakkad kergelt tüli norima. Ja siis rohkem ja rohkem....niikaua kui leiad ennast jälle üksinda naisteka foorumist Q11-ga vaidlemas...:)
 
E33 03. jaanuar 2021, kl 21.33
Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks arvad, et teised ei suhtle omavahel? Seda Sa
> ei saa ju näha...:) Mina küll suhtlen.

Miks sa arvad, et ma nii arvan? Ma andsin mõista, et teised ei käitu nii nagu sina. Nad ei postita avalikult personaalseid uusaasta õnnitlusi erinevalt sinust, see on ju fakt. Samuti muud toodud argumendid, mida teised ei tee erinevalt sinust. Seega on minu arvamus täiesti tõestatud. Eriti ilmne selgitus oleks: vaata siinset foorumit jeesuse perioodil? Siit paistab ainult sina, mitte teised. Ja muud toodud argumendid. Seega, on ammendav tõestus olemas nii suhtluse argumendile kui muule, nagu alati.
See kui sa lisaks veel privaatset suhtlust juurde teed privaat teadetega, see võimendab ja tõestab veelgi kõike öeldut sinu kohta. See tekitab ilmselge suhtluspuude diagnoosi.


> Taimetoi
> tluse postitus oligi mõeldud arulagedana.

Ärkamise foorumis poole aasta jooksul arulage toitumise postitus ei tundu arulage teistele, vaid täpselt eesti toitumisvaldkonna tasemena, kuna antakse tüüpiline võhiklik levinud seisukoht. Ja seda poole aasta jooksul.

> Muusikav
> ideod noh, niisama pandud.

Muusikast säutsumine on lihtsalt 1 näide suhtluspuude diagnoosist, viimast diagnoosi oled sh ka ise tunnistanud. Niisama asju pole olemas, vaid on olemas diagnoosid ja sümptomid. Osad diagnoosid kahjustavad valdkonda, näitena tõime punkte 1-4.

> A mis on Sul siis ko
> nkreetselt selle vastu? Et Sind kampa ei võeta või
> ?

Ma olen ammendavalt põhjendanud kõik ära, sh ka selle, et mul ei ole soovi olgugi et pikalt nurud mind teid arendama Ärkamisse.

> Keegi ei keela ju. A Sul hakkab mõneajapäras
> t igav ja hakkad kergelt tüli norima. Ja siis rohk
> em ja rohkem....niikaua kui leiad ennast jälle üks
> inda naisteka foorumist Q11-ga vaidlemas...:)

Mul ei ole igav ja seda tõestab fakt, et olen täiesti iseseisvalt valdkonda arendanud. Ei ole tulnud jeesuse kultuseks siia vaikuse üle kurtma ega muud. Seega, on meelevaldne oletus väär, et hakkan tüli norima kusagil, väär. Täiesti on ette näidata, et toimetan iseseisvalt ilma mingite tülideta. Mul on täiesti mõistlik käitumine, ma ei hakka punkte 1-4 teostama erinevalt sinust. Seetõttu minupoolselt tülisid ei teki, sest oluline on valdkond, mitte muu.

Siin ei ole vaidlust, vaid selgitus, et minu juurde ei ole vaja tulla uusaasta õnnitlustega, ja muu seonduv juurde selgitatud.
 
Q11 03. jaanuar 2021, kl 22.00
Ei ...siin Sa ikkagi eksid. See ei ole tavaline suhtlus-puue. Suhtlemise soov eks on samamoodi Sulgi, ma ei postita muudes teemades...no eriti mitte. Sina postitad aga igalpool. See on suhtluspuue. Või pagan teab mis puue veel...:) Kuidas nimetatakse inimest kes koguaeg peab kirjutama?
OP:" Kirjanik?"
Ei...ma ei mõelnud, et mõtestatult kirjutab, lihtsalt tahab koguaeg kirjutada. Ükskõik millest ja ükskõik kui jaburalt. No ei tule see sõna meelde.
OP:"oot ma uurin välja ja siis annan teada"
Hea küll...:)
 
Valdkonna ainus õnnistatu. 03. jaanuar 2021, kl 22.32
Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei ...siin Sa ikkagi eksid.

Ei, ma ei eksi siin ega mujal. Ma olen kõik ära põhjendanud, mitmetahuliselt, korduvalt, ja ei ignoreeri ühtegi vastuargumenti- seda kõike erinevalt sinust. Ma ei eksi kui ma toon punktid 1-4, ma ei eksi kui ütlen, et ava silmad ja vaata jeesuse perioodi: seal silmad näitavad sind ja mitte mind- silmad ei eksi. Kordan taas, et teenides egot püüad end õigustada, et mina eksin ühes argumendis. Ei, ma ei eksi ei ühes, ega ülejäänud kümnetes argumentides.

> See ei ole tavaline su
> htlus-puue.

On ikka. Teised on jeesuse perioodil vakka sh mina, ainult sina emotsioonitsed. See on fakt. Tavaline suhtlemispuudega ja üldse käitumishälbeline inimene otsibki haiglaselt jeesuse perioodil emotsionaalselt kontakti, ja ka muul ajal, näitena tõime sinu punktid 1-4. Sotsio-hävikud soovivad kontsentreeritud emotsioone ja selle saamiseks käituvad äärmuslikult. Tavaline diagnoos.

> Suhtlemise soov eks on samamoodi Sulgi

Sul on väär egoõigustus kui arvad, et mul on suhtlemispuudus. Andsin ammendava selgituse, et olen täiesti iseseisvalt valdkonda arendanud, ilma vajamata mingit sotsialiseerumist. See on ettenäidata fakt, samuti jeesuse perioodis siia ma ei siginenud. Kõik on tõestatud, selgitatud. Sinu egokaitselised soovarvamused on väärad.

> , ma ei postita muudes teemades...no eriti mitte.

Siin foorumis postitasid jeesuse perioodil ainus sina. On tõene? On. Väga mitmesugustesse teemadesse. Seega, kust tuleb sul illusioon, et sa ei postita erinevate temaatikatega teemades? Igalepoole lisad, isegi koroona kohta mäletatavasti. Ja sinu pudrumudrutamise korduv minaoletamise teooria teemades oled harva, seal aga on sul tüüpiline käitumishälviku reaktsioon, mitte valdkonna huvi. Seal sa ignoreerid vastuargumente, alati kordad sama, ja alati ignoreerid vastuargumente, ning lõpptulemus on alati sama, et kaotad argumentatsiooni. Ja vaimse ärkamise, astraali kohta, olen mina näiteks tunduvalt rohkem valdkonnale andnud kui sina, sul on põhiliselt muusika alane soust, pudrumudrutav vigane filosoofia, jms, kõik käitumishälbe tõttu. See on valdkonnale kasutu. Kui suudaksid toitumisest või muusikast rääkida valdkonna dimensioonis, siis oleks see kasulik.


> Sina postitad aga igalpool. See on suhtluspuue.

Eksid, kui ütled, et ma igalpool postitan. Ma tegin isegi selle palatiteema siia sulle, et päästa valdkonna ainulaadset pioneerivat esoteeriliste ravimtaimede teemat sinu solkimise eest. Ma ei ole aktiivne Ärkamises, kelle omanikku sa peksid või kuidas need punktid 1-4 olidki, ja kus sa poole aasta jooksul teed arulageda säutsu, ja erinevalt sinust pole aktiivne Paraveebi foorumis. Seega, ma ei ole kuidagi aktiivne igal pool, erinevalt sinust. Ma olen aktiivne ainult valdkonda arendavas uues portaalis. Ja seal olen esoteerika temaatikas, ning ka sinu kahjustuse tõttu suletud Voorum'i foorumis olin vägagi esoteerika valdkonnas, isegi spordist rääkisin esoteerilises võtmes, spordiesoteerikast. Seega, ammendav tõestus taas, et sinu väärastunud ego enesekaitseline väide, et ma olen igalpool, on täiesti väär, ja käib sinu kohta. Sa isegi nurud uue portaal aadressit mult, et ka sinna siginede, et olla igalpool. Erinevalt minust, minul pole vajadust olla igalpool. Siin hetkel on jutt sinu initsiatiivil, mitte minu, ja minu lootuses, et raviselgitused sulle abistavad valdkonda- iga guru annaks minumoodi raviselgitusi siin kui kutsutaks nagu sina tegid.

> V
> õi pagan teab mis puue veel...:)

Sega sa väitsid väära arvamuse, ma tõestasin ammendavalt, et eksisid, ja nüüd pakud otsa, et sa ei teadnudki mida ütlesid. Ärkamise foorumis räägid punktide 1-4 asemel minu kägistamisest ja ütled, et sa enamasti ei saa ise ka aru, mida räägid. Et vaatad järgmine päev on postitust ja tundub arulage. Nii ka praegusel hetkel ütled, et sa ei tea, ei tea mis räägid.

> Kuidas nimetataks
> e inimest kes koguaeg peab kirjutama?

Taas haige ego soovmõtlemised kui väidad, et ma kogu aeg kirjutan. Kordame faktid üle: jeesuse kummardajana paistab siit foorumist silma ainult sina. Jeesuse perioodil. Mitte mina. Mina ei kirjuta sõnagi sel perioodil. Kust tuleb väide, et mina koguaeg kirjutan? Toodi rohkelt argumente, sh, et sa kirjutad igalpool, sh Para koroona teemas, mina seal foorumis isegi ei oma kontot. Seega, kordame, et sinu väited oma korduvalt ümber lükatud. Ja seda su kõikide väidete kohta, ka nende kohta mille peale sa veel pole tulnud.

> OP:" Kirj
> anik?"
> Ei...ma ei mõelnud, et mõtestatult kirju
> tab, lihtsalt tahab koguaeg kirjutada. Ükskõik mil
> lest ja ükskõik kui jaburalt. No ei tule see sõna
> meelde.
> OP:"oot ma uurin välja ja siis annan te
> ada"
> Hea küll...:)


Annad mõista, et ma kirjutan koguaeg? Eelnevalt ammendavalt tõestasime, et eksid.
Kordan, et sinu initsiatiivil, ja sinu kristluse perioodi hoogustumise tõttu, annan vastuse sinu õnnitlusele ja lisasin seonduvaid teemasid. Ja seda teemas, et ohjeldada sinu kirjutamist kõikides teemades, mitte minu.

Kõik on niivõrd ammendavalt ära põhjendatud, et võiks loota, et paraned. Vähemalt nagu andsid mõista eespool, äeldes miskit "okei, enam ei tee, olen järgmine kord targem". Tore kui milleski püüad olla targem. Ravi impulssi said siit piisavat. Ja uusaasta õnnitlus ammendavalt läbitud.
 
Q11 03. jaanuar 2021, kl 22.46
Nojah, kui ma siis nii puudega olen ja paha, miks Sa siis üldse vaevud vastama?...:)
Ütles siis otse, et "Q11 mina enam ei taha Sinuga suhelda, sest Sa oled paha ja loll"
No ma siis enam ei suhtleks...:)
 
Ma siis, ma siis, ma ma, mina. 03. jaanuar 2021, kl 23.06
Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nojah, kui ma siis nii puudega olen ja paha, miks
> Sa siis üldse vaevud vastama?...:)

Ma juba vastasin enne sellele sinu küsimusele "et miks gurud vastavad". Selleks, et valdkonda teenida läbi ühe patsienti ravimise. Lisaks vastasin ammendavalt, et jeesuse usku käitumishälbelise isiku õnnitlus vajas ravi. See on ju ammendav vastus su küsimusele ja antud juba eespool, lisaks punktidele 1-4 ja muule. Seega, küsi endalt, et miks sul selline küsimus tekib, kui sellele on juba ammendavalt vastatud? Enamasti on vastuseks: haiglase ego kaitseks.

> Ütles siis o
> tse, et "Q11 mina enam ei taha Sinuga suhelda, ses
> t Sa oled paha ja loll"

Seda on põhimõtteliselt juba eelnevalt öeldud ju, nii kaudselt kui küllalt otseselt, ja tõesti mitmetahuliselt, pika raviprotsessi meetodil. Kas on kusagil öeldud hoopis, et oled tore et Loffet peksad ja tore, et käitumishälbeliselt siin säutsud, et kus küll OP on? Ei ole ju keegi sind kiitnud sellsie häblelise ja kahjustava käitumise tõttu. Vaid on ammendavalt antud mõista, isegi siin teemas eelnevates postitustes, et sa pole kuidagi kasulik valdkonnale, vaid oma egole, vaimuhaigusele jne. Seega, vastus oli su küsimusele juba olemas. Naljakas illusioon sul kui arvad, et keegi sinuga suhelda sooviks või uusaasta tervitust sulle kirjutaks või eiteamida.
Eesmärgiks pole otseselt säutsuja, vaid valdkond. On erinevus gurude ja nö jalutajate vahel- ühed reaalselt soovivad teenida kõrgemat eesmärki, näiteks galaktikat, riigi maapiirkondade tegevust, religiooni, valdkonda. Mõned aga reaalselt on oma haige ego ja vaimuhaiguse juhtida. Näiteks sinu kirjapilt on minatav nagu selgitasime. Jpm. Sinu jaoks on oluline Loffel nina veriseks peksta, tema veebipoes kruuse müüa, saada tähelepanu, jne, see on esoteerilises terminoloogias nn noore hinge sündroom.


> No ma siis enam ei suht
> leks...:)

Guruna ei ole ma sind kunagi traditsiooniliselt/tüüpiliselt surmanuhelnud ega vaigistanud ega muud sellist. Erinevalt teistest. Sest teistel ei ole sellist eesmärki, mis minul, neil on eesmärgi diapasoon enda ego teenida. Bännivad su ja panevad kirja, et olid paha kommunist. Kogu lugu. Valdkond vaiki. Mul on valdkonna arendamise taotlus, sina oled selles täiesti tühine. Kuid küllalt kahjustav, seetõttu vajad ravi, ja jõudumööda seda anti.
 
Q11 04. jaanuar 2021, kl 17.42
Mitu korda Sind bännitud on erinevatest foorumitest, mäletad?
OP " ei mäleta"
Aga kust Sind bännitud pole?
OP" Delfi naistekast"...:(
ahah...:)
 
Küüditatud Juhan. 04. jaanuar 2021, kl 18.52
Tore, et eelneva osas miskit lisada pole, aga selle uue bännitiitli argumendi võiksid ise läbi töötada.
See on nii primitiivne, ja kui hakkama ei saa, eks siis abistan hiljem.





Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mitu korda Sind bännitud on erinevatest foorumites
> t, mäletad?
> OP " ei mäleta"
> Aga kust Sind bä
> nnitud pole?
> OP" Delfi naistekast"...:(
> ahah
> ...:)
 
Q11 04. jaanuar 2021, kl 19.05
Lapsed mängivad liivakastis ja ehitavad rõõmsalt liivalosse.
Täiskasvanu seda nähes "Küll on lapsed primitiivsed ja ei tea midagi"
Rauk teeb kätega liivast torni, mille tuul varsti ära puhub ja sõnab " Milline rõõm küll on olemas"
Abista selles OP...:)
 
Laigna riisipurgid. 04. jaanuar 2021, kl 19.21
Q11, kordan, et leia endale abi:

Multik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Q11,
> Leia abilised ja meetodid, kes aitavad are
> neda, et hakkaksid aru saama.


Kui sul pole võimeid lihtsaid asju selgitada, siis see on sinu õppetund selles elus.
Muide isegi bänniargumendile leidsin juba eespool varasemalt antud ammendava vastuse.
Seega, tõesti kõik on vastatud, isegi pealtnäha uued säutsud.

Leia omale lahendused, valdkonnal pole siin asja.
 
Q11 04. jaanuar 2021, kl 19.32
Abi saamine on suhteline. Kas abi vajab see kellele seda tungivalt soovitatakse ja sellest aru ei saa...või soovitajale endale. Küsimus seisneb ju ainult selles. Kui leitakse vastus, kaob ära ka küsimis(soovitus). Ja mis siis jääb järgi?
Mis jääb järgi, OP?
OP:"no...vaikus"
Just...
 
Q'le 04. jaanuar 2021, kl 19.55
Kukukuu,
said piisavalt dialooge koostada lõpuks. Valdkond sai kaitset ja abi edaspidiseks läbi sinu ravimise. Dialooge jm jutustusi konstrueeri edasi teistega siin, kui neid teisi suudad leida.
Häid dialooge.
 
Q11 04. jaanuar 2021, kl 20.14
Aitäh soovide eest. Tore, et arusaadavalt mõistsid oma puudusi ja püüad enda käitumist edaspidi muuta...:)
Ravi on andnud tulemusi.
 
doktor 04. jaanuar 2021, kl 20.42
Q, faktid on sellised, et see teema nimetati siin kohe eos sinu ravipalatiks. Sarnaselt nagu valdkonna hiljuti suletud foorumis olid sa isoleeritud ühte raviteema sisse ja said pikka ravi. Sa võid end ette kujutada kui veriste ja poriste kätega paljast patsienti, kellel on riietest ainult lips kaelas ja kes lausub doktorile "Doktor, Te olete haige aga teid ravides olen olnud edukas!". Noh, doktor kuuleb selliseid säutse igapäev patsientidelt.

Hämmastav see haiglane ego, et võtab lõpuks väikelapse tasemele, et kordab teise poole äsjaöeldut väidet. Tõenäoliselt on selline isik valmis langema "ise oled! ei ole, sina hoopis oled. ei sina" dialoogi jms. Proovi käed verest ja porist puhastada ja tunnista vigu, vastasel juhul haige ego aina süveneb, ja kannatad veel rohkem, kahjuks võimalik, et ka valdkond saab osa kahjust.


Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aitäh soovide eest. Tore, et arusaadavalt mõistsid
> oma puudusi ja püüad enda käitumist edaspidi muut
> a...:)
> Ravi on andnud tulemusi.
 
Q11 04. jaanuar 2021, kl 20.55
Haige inimene näeb ikka teisi sellistena. No nagu kristlane...püüab kõiki "päästa".
Tegelikkuses vajab ta päästmist ise.
Haige vaatab seina ja näeb pidevaid lauseid seal tekkimas, ennast kõnetamas, häirimas. Küll ta nühib neid ja kustutab aga midagi ei muutu...laused tekkivad iseeneslikult ikka ja jälle uuesti.... ja miks?
Arst, vaadates läbi väikse akna palatisse ohates lausub "Õde...kiirelt tuimesti...patsient OP on jälle hullunud ja seintele seosetuid lauseid sirgeldab"
 
Ise oled. 04. jaanuar 2021, kl 21.19
Q,
ühesõnaga, kordasid taas eelmist postitust öeldes "ise oled!".

Mina sellist iseoletamist ei kavatse teha, mulle meeldib eos vastused ette anda. Sh, ka sellele iseoletamisele on juba eos vastus antud. Igale ühele oma, ühele eosed, teisele iseoletamine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!