Lühi astus on, et ei mäleta ega ka usu kuna eetikapõhimõte oli, et reklaam on halb ja eriti halb on nn negatiivne reklaam, mida tõestab 6-aastaku foorumi möödunud aasta null valdkonna alase postitustega ja - liikmega. Kinnise kommuuni arendamise meetod on teistsugune, peamiselt sõelud aastaringi blogis is ja siis intervjueerida ja eestist leiab nõnda 5 per aasta, millest 4 osutuvad prügiks nagu Naut ja Loffe on. Olen kõik dokumenteeritud ja nõus pakkuma valurahana foorumile Ärkaja.com kui nõustute varguse ja kuuse lõpetama.
Aga pole ka oluline, sobib ka 6 aastat nö isemaagi teha. Kui vaadata tasemelt, et ega vabalt tahet pole jne.
Voorumi vead olen samuti dokumenteeritud, isegi ühes mitmest teie foorumi kloonfoirumis on see info, head avastamist. Su mentaalsüsteem ei lase teadvustada, seetõttu sa päris selgelt siiani ei adu, miks valdkond kaotas nn Voorumi nimelise koha.
Vähemalt nõustusid vaikivat eelnevate postitustega siin teemas, sh oma pundi ebakompetentsega.
Kuna Naut nõuetega ei nõustunud siis teist lahti ei saa ja pakun mänguna, et minult järgmise vastuse saate kui leiate kõik oma kloonid järgneva 6 aasta jooksul. Sh käesolev minu post on viimane ja mängud algavad nüüd.