Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kas energeetilisi sidemeid tugeva pahatahtliku nõiaga on võimalik lõhkuda?
 
.. 28. juuli 2015, kl 11.58
Kuidas seda teha? Kui ta lendab kehast välja ja ma tunnen kuidas ta sõlmib ymber minu niite ja paigaldab mulle energeetilisi implantaate (või nö vaimuolendeid)...konkreetselt näen kuidas "energiakogu" tormab minu poole jakinnitub mingi mu kehaosa kylge...?
ex-riigiametnik 28. juuli 2015, kl 12.11
Käi duši all. Vesi uhab sellised energeetilised sidemed katki.
Ja pärast seda ära kontakteeru temaga - ära võta telefoni, ära räägi jms.
 
black 28. juuli 2015, kl 16.43
sõltub olukorrast.
kõigepealt küsiks kas oled ise sensitiivne, tunned ja tajud ka muud nähtamatut? kui mitte siis pakuks pigem diagnoosiks liiga elavat kujutlusvõimet, sest tavainimene sedasorti asju nii ei "näe".

kui tegu tõelise olukorraga (tead kindlalt et vastane on maag ja oled talle põhjuse andnud ennast nii rünnata) siis pean kahjuks sind kurvastama, ei aita selle vastu "mine dushi alla ja vesi puhastab". energeetilised sidemed on loomulikult võimalik läbi lõigata, aga kui teine on oma rünnakutes kindlameelne siis tekitab ta need pm sekundiga uuesti ja nii edasi, nõiaring.
keegi su vastasest tugevam maag suudaks ilmselt sulle sellise kaitse peale panna millest ründaja läbi ei pääseks, aga alati on võimalik leida kõrvalteid mis ei ole kaitstud, kui väga tahta.

sinu enda pärast loodan et sul on lihtsalt elav fantaasia :) samas tuletaks meelde et on olemas selline vägagi mõistlik vanasõna selliste "naljade" kohta: ära kutsu kurja karja...
 
Autor to black 28. juuli 2015, kl 17.02
Vastus su kysimusele, olen küll.
 
black 28. juuli 2015, kl 17.39
ok.
tausta teadmata on keeruline aga üritan veidi aidata.
energeetilised sidemed: "näe" neid (kui oskad mediteeri samal ajal), ja siis lõhu need: kasuta ükskõik mida mis mugav tundub, lõika noaga, raiu kirvega või võta või mootorsaag (vaimusilmas siis ikka, mitte reaalsed esemed). minu soovitus: tee ainult üks läbilõige, muidu pead hakkama eraldi järgijäänud juppe kokku korjama.
kavalam ja vo ka lihtsam: näe ja tunneta neid sidemeid, ning aseta igale sidemele risti suur peegel: selline mis peegeldab ründaja poole aga millest sina nö tagantpoolt läbi näed, nii ei tekita sa enda jaoks pimepunkte ja saadad tema poolt tuleva energia tagasi (ps, sirged mitte kumerad peeglid, muidu ei tea kuhu lajatad ja kellele kahju teed).

enda puhastamiseks võid seejärel ka voolavat vett kasutada, jõgi oleks parem aga ka dush kõlbab, TUNNE/näe kuidas külgekleepunud jama nahalt maha ja seest välja voolab, nagu ämblikuvõrgud või tume pilv näiteks.
tugevda oma energiat: päike on suurepärane abivahend, jällegi TUNNE kuidas selle kiired su sisemusse kogunevad, mitte lihtsalt ära päevita niisama :D

puhasta kodu esialgu vähemalt kord nädalas, kõige lihtsam: soolaga. pane paras kogus soola topsi ja lae see (no näiteks hoia kahe pihu vahel, tunneta sellega sidet ja jällegi "näe" kuidas see nüüd kogu kogunenud halva energia endasse imab. seejärel raputa kodu iga ruumi nurka (nb! ka köök, vannituba, esik, kõik eraldi) näputäis ja jäta sinna, järgmine päev puhasta tolmuimejaga ning seejärel pese põrandad soolveega. tolmuimeja kott vii kohe kui oled tolmuimemise lõpetanud prügikasti.
 
Autor to black 28. juuli 2015, kl 17.54
Aitäh sulle pika vastuse eest:)
Ma olen seda kõike teinud tuhat korda...see mees ei ole mingi amatöör,
ma tean/tunnen/näen kuidas ta vaid naerab selle peale.
Ta nagu kontrollib minu võimeid, kui aru saad mida mõtlen:)
 
black 28. juuli 2015, kl 18.25
loodetavasti ei ole tegu sinu endise õpetajaga kes su võimeid väga täpselt tunneb.
ega ei oskagi rohkem soovitada, keegi ei hakka võõrale (vabandust) üle interneti tõsiseid musta maagia rituaale, deemonitega suhtlemist jms õpetama, kui hakkab soovitan äärmist ettevaatust, sest tegu on kas hoolimatu inimesega (väga kergesti võib asi katastroofiga lõppeda) või kellegagi kellest eelmisest hullem ründaja hiljem kujuneb.

mida soovitan, kuna tundub et energiatega tööst sul teadmisi on, pane energiad enda heaks tööle, eesmärgiga leida kogenud hea õpetaja või maag kes oleks tugevam, aitaks blokkida ning teeks seda mõistliku tasu eest (tasuta pole elus miskit), lisatingimusega et abi otsides ei viiks su tee petiste manu.
 
Autor to black 28. juuli 2015, kl 20.49
Kas sul on mingi meili aadress kuhu tohib kirjutada :) ?
 
black 28. juuli 2015, kl 21.02
Kirjuta isemaagile.
 
black 28. juuli 2015, kl 21.04
to 21.02:
teise nimel ei ole kena esineda

to autor: ma pigem ei jätaks siia oma emaili, aga kui soovid jäta enda oma :)
 
abra 28. juuli 2015, kl 22.24
Mind asus ründama üks üdini kuri naine ja psüühiline terror kestis seni kuni ta mu kaitsed lõhkus ning siis asus vampiiritsema. Nüüd on sellest möödunud üle 25 aasta. Minu elu on hävitatud sest suudan vaid tasaselt vegeteerida. Tema ise on sama seestunud siiani ja eluga samuti kimpus. Oletan, et ta on mingi nõia ohver ja on vaid vahendajaks minust energia võtmisel või surnuks tampimisel. Olen unes kord selle eidega võidelnud...
Ükskõik mis katsed seda sidet kaotada ei too tulemusi. Kord ühe ravija juures käijes ja seda kurtes tegi see ravija midagi kõrvaltoas ning ma sain sellest vabaks. Oli tunne nagu oleks uuesti sündinud, tundsin end taas mina isena. Paraku ravija juures koju sõites, taastus endine seisund.
Olen lahendust otsides endasse süvenenud ning avastanud või oletan, et mul blokeeritakse osad tsakrad et ma ei saaks end kaitsta ning tema tegevust läbi näha. Kui suudan pika psüühilise keskendumise abil kas siis avada südametsakra või siis pöörata ta õiget pidi pöörlema siis tuleks nagu kergendus aga kohe ilmub see kuri naine platsi näiteks jalutades must mööda nii, et pilgud kohtuks ja ongi asjaga ühel pool. Ei leia lahendusi ja ilmselt tuleb mul surmani seda nõidade rünnakut taluda...
PS Pärast igat katset seda maha raputada, seab see inimvärdjast nõid mu lähedusse näiteks ühistranspordis irvitades salapäraselt ja parastavalt. Mingi üle 60 vanamutt...kes ilmselt kord andnud saatanale sõrme ja enam ise tema käest välja ei pääse. Kord nõiana alustanud ei saa enam kunagi inimeste maailma tagasi vaid nii vaimse kui füüsilise surmaga lõppev tee tuleb sellisel lõpuni käija.
Teemalagataja ja minu loo võiks lõpetada mõni tugevam nõid aga ju siis pole mu karma selline, et abi saaks.
 
Löwenruh to abra 28. juuli 2015, kl 23.15
Kui sa vabanemist ainult korraks ja kohapeal tundsid, siis pani aitaja sulle energeetilises mõttes "vihmavarju" peale, aga "vihm" (programm) jätkus. Mingil põhjusel võis ta seda ka ainult enda kodu kaitsmiseks teha.
Programmi töötamiseks on vajalik sinu enda usk (panustamine) sellesse. Ilmselgelt on sul selleks olemas tundlikkus ja sealt tekkiv teadmine kujuneb hirmuks, mis hoiab asja edukalt ise töös. Väga raske on 25 a jätkunud asja muutmiseks enda mõttemustreid muuta, aga see on üks programmi võti, mida ei saa parimgi nõid sinu eest ära korraldada.
 
Autor.. 28. juuli 2015, kl 23.41
Jätsin oma meili:)
 
M. 29. juuli 2015, kl 12.19
black Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> loodetavasti ei ole tegu sinu endise õpetajaga kes
> su võimeid väga täpselt tunneb.
>....
mis sunnib üht nö.õpetajat sedasi käituma? kas ainult suur energianälg? oma võimete ampluaa tunnetamine?
kuna igal teol on tagajärg, kas siis minetatakse võimalus saada karistatud?
 
Äkki vastus 29. juuli 2015, kl 12.25
Kui ta naguinii on pahal teel ja karistused välja teenitud miks siis mitte võtta nö viimast välja. Selline mentaliteet.
 
Autor... 29. juuli 2015, kl 12.32
Ta on kuidagi energeetiliselt allutanud minu vaba tahte. Minu võimed on tema omast suuremad, ja neid kasutades on ta topelt tugev. Ma tunnen kuidas ta kasutab mind meediumina.
 
autorile 29. juuli 2015, kl 12.43
Autor... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ta on kuidagi energeetiliselt allutanud minu vaba
> tahte. Minu võimed on tema omast suuremad, ja neid
> kasutades on ta topelt tugev. Ma tunnen kuidas ta
> kasutab mind meediumina.

Nagu taskuvaras, kes ei saa näppe võõrast varast eemale:)Vanasti raiuti vargal käsi maha, kindlasti saab see tegelane ka karistatud
 
.. (üks teine) 29. juuli 2015, kl 15.27
Kõigepealt ikka küsiksin, ega sa ei kujuta ette?

Miks ta sind nii ründab? Igal asjal on põhjus. Kas tal on tunded sinu vastu, millele sa ei vasta või oled kuidagi talle muidu ette jäänud miski teemaga? Võib olla ka tavaline maapealne probleem teie vahel.
Nõidade omavahelist käitumist ja klaarimist ma ei tea, aga kui oleksin nõid ja tema ka, siis prooviksin ikkagi temaga rääkida siis, kui kindlalt tean, et tema teab, et ta käib mu juures.
Õige nõid vist ei kasuta teise mõjutusi?
 
see kolmas 29. juuli 2015, kl 17.34
Ei usu, et autor hakkab sellist asja ettekujutama.
Kuuldavasti leiavad sellised asjad aset küll. Reeglina need on ebakindlad ja nõrgad mehikesed, kes allutavad enamasti naiste vaba tahet. Pluss ongi see, kui see naine on mingitegi võimetega, tavalisest tundlikum.
 
black 29. juuli 2015, kl 17.41
autorile: vabandan, pole veel jõudnud kirjutada, ja veidi ka kahtlen kas sellest oleks kasu. õpilast ma ei soovi ja tasu eest teistele ei tööta, ehk siis enne kirjutamist ongi küsimus et mis eesmärgil :) lihtsalt et mitte valelootusi äratada.

kes siin eespool imestades küsis et kas tõesti õpetaja võib hiljem õpilast enda heaks kasutada soovida- loomulikult, ja just õpetajale on see kõige lihtsam, teades konkreetseid võime tugevusi ja nõrku külgi. Maagid on selles mõttes ju inimesed nagu teisedki teie ümber, on häid, on ärakasutajaid, on vaimselt tasakaalutuid. ja see ei sõltu ka sellest et nö "valged" oleksid tingimata head ja "mustad" pahad, no analoogina, ulakas tänavapoiss võib olla tegelikult väga hea ja tore inimene, punapõskne naeratav pereema jällegi nagu ussitav õun.
sellega vastasin ilmselt ka 15.27 postitajale :D
 
blackile 29. juuli 2015, kl 21.35
black Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> autorile: vabandan, pole veel jõudnud kirjutada, j
> a veidi ka kahtlen kas sellest oleks kasu. õpilast
> ma ei soovi ja tasu eest teistele ei tööta, ehk s
> iis enne kirjutamist ongi küsimus et mis eesmärgil
> :) lihtsalt et mitte valelootusi äratada.
>.......................................
Sa võiksid ikka püüda teemaalgatajat aidata mingilgi moel kui sa aeda asja jagad ja tundud üsnagi sellega kursis olevat.
Nende programmide mahavõtmine on ilmselt üsnagi keeruline ja aeganõudev, aga kindlasti mitte võimatu.
Teise inimese energeetikasse tungimine, tema vaba tahte allutamine (teisi sõnu zombistamine) on kuritegu ja sellega ei tohi leppida.
 
no kuulge 30. juuli 2015, kl 16.07
keegi ei pea midagi.
 
abra to löwenruhr 31. juuli 2015, kl 21.50
Ta tõenäoliselt haakis selle pahalase lahti või lõi minema oma jõuga. Kui see juhtus siis kadus mul viivkuks pilt eest ja uuesti teadvusel oli kõik juba teine. See polnud minestamine vaid tõesti vaid hetk. Hiljem, kui olin temast kaugel, tungis siis saast minusse vaikselt tagasi. Kahjuks mul pole kõrgemat tunnetust, et midagi näha või aru saada.
 
alar (tervendaja) 02. august 2015, kl 10.33
Sellele pikale teemale on lihtne vastus.

ARMASTUS

Armastus muundab ümber kõik negatiivse, halva, kurjuse.

Tuleb avada oma südame tsakra ja probleemi raskus-aste langeb.Samuti tuleb ründajale ( pahalasele) andestada.
 
abra 02. august 2015, kl 23.17
Jah, aga seda teab ka pahalane ja blokeerib oma paha jõuga kõik su katsed anahatat avada. Kui sul õnnestub temast mööda saada siis see on vaid hetkeks. Kohe algab rünnak. See seisneb inimese mõistusesse viha ja vaenu sisestamises. Kõigel lastakse toimuda nii, et jääb mulje nagu inimese ise tunneb nii. Kui pika peale suudab inimene neid skeeme tundma õppima hakata ja kaitsma end nende eest siis võtab pahalane võimsamad skeemid kasutusele. Jälle on inimene pekstud maatasa ja uus üles tõusmine ei ole enam nii kerge kui enne...
 
black 03. august 2015, kl 16.58
to alar
armastus aitab juhul kui tegelikku rünnakut ei ole ja inimene kujutab seda endale lihtsalt mingil põhjusel ette, niiet pole vaja sellist jama inimestele ajada (vabandan keelekasutuse pärast), aga teemat tundes...
kui tegemist on otsese kahe inimese vahelise lahinguga siis mittemingisugune armastus üht poolt ei päästa, sama naiivne kui, no näitena lihtsalt, oleks olnud sõduri täägi ees seisvale inimesele soovitada "aga sa armasta oma ründajat, siis on kõik ok"
kõlas vist veidi nagu nüüd ründaksin mina sind (verbaalselt), vabandan :) aga tõsiselt loodan et sellist usku tervendaja juurde keegi tõeline seda tüüpi abivajaja ei satu, teeksid asja vaid väga palju hullemaks.
 
Soovitan 10. august 2015, kl 18.44
Põõrdu Uriinia poole, saad kindlasti abi, ta on tegija.
 
Lihtsam kui ise lood 11. august 2015, kl 20.37
Me juhime ise oma elu, sul on olemas teadlikkus, et keegi miskit toimetas, teed lihtsalt valiku, et oled puutumatu ja kõik see pöördub automaatselt tagasi selle loojale.
Valikud teed kõrges vibratsioonis!
 
Mari 25. august 2015, kl 11.32
Teemaalgataja!

Täpselt seda ma siia otsima tulingi....sama mure, samad mõtted.... ja juhuseid pole olemas.:)

Tahan Sulle kirjutada aga kuna mul outlook ei toimi ei näe ma meiliaadressi.

Või aitab ehk keegi teine autori meiliaadressi tuvastada?:)
 
viimasele 25. august 2015, kl 13.48
lagerfeld3031@hotmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!