Unetute nurgake
TÄHELEANU UNETUD !!!!
Anja 06. jaanuar 2011, kl 22.44 |
Novot, juba esimene mõlakas platsis..siin ei ole mõne üksiku ainsatki normaalset foorumlast.. kui ma ütlen nagu asi on, on õel nägu kohe vastu kirjutamas..
Ma ju kirjutan, et halb kogemus on kogu see delfi foorum.
See, kui siia mõni tulebki hea tujuga või mis iganes meeldiv kuju, on platsis õelad lõustad, kes hakkavad püsinimelisi tümitama..ma ei kavatse ühegi sellise nilbiku pärast tema tasemele laskuda ja hakata siin õelutsema..:))
Tõde on see ja lepi sellega!
Ma ju kirjutan, et halb kogemus on kogu see delfi foorum.
See, kui siia mõni tulebki hea tujuga või mis iganes meeldiv kuju, on platsis õelad lõustad, kes hakkavad püsinimelisi tümitama..ma ei kavatse ühegi sellise nilbiku pärast tema tasemele laskuda ja hakata siin õelutsema..:))
Tõde on see ja lepi sellega!
Anja 06. jaanuar 2011, kl 22.48 |
Vaadata tuleb osata, ainult kirjutamisest ei piisa:b
Tunnen end alati siin kui kala vees, sest see koht väärib minu otseütlemisi.
Olgu, ma ei viitsi rohkem, nagunii on see teema juba algselt solgitud. Mis imelikke vastuseid saab siit lugeda, kus inimene esitab lihtsaid küsimusi. Kõik on kohe omakaitses, et ei tea mida jälle teada tahetakse.. Igavlev mass ei oska ka korralikult küsimustele vastata, ikka uurib, et kas tahetakse jälle nahka üle kõrvade tõmmata..ehtne orjarahva mentaliteet..;b
Tunnen end alati siin kui kala vees, sest see koht väärib minu otseütlemisi.
Olgu, ma ei viitsi rohkem, nagunii on see teema juba algselt solgitud. Mis imelikke vastuseid saab siit lugeda, kus inimene esitab lihtsaid küsimusi. Kõik on kohe omakaitses, et ei tea mida jälle teada tahetakse.. Igavlev mass ei oska ka korralikult küsimustele vastata, ikka uurib, et kas tahetakse jälle nahka üle kõrvade tõmmata..ehtne orjarahva mentaliteet..;b
point 06. jaanuar 2011, kl 22.49 |
lausa uni läheb ära selle peale 06. jaanuar 2011, kl 22.51 |
Anja 06. jaanuar 2011, kl 22.53 |
huvitav 06. jaanuar 2011, kl 22.53 |
Anja 06. jaanuar 2011, kl 23.04 |
Täienduseks mu kõige esimesele postitusele võiks lisada kokkuvõtvalt, et kogu delfi foorum on ropp ja õel, mõne imetillukese üksiku erandiga,
Kommentaarium aga on väga hea, ka artikleid on rohkem ja huvitavamad, mille alt kommentaare lugeda.
Foorumile üldiselt annaks hindeks 1 kümnest. Vot Tak!
Kommentaarium aga on väga hea, ka artikleid on rohkem ja huvitavamad, mille alt kommentaare lugeda.
Foorumile üldiselt annaks hindeks 1 kümnest. Vot Tak!
Teemaalgataja Eva 07. jaanuar 2011, kl 08.00 |
Kõik vastused lähevad arvesse. Võtan välja protsendid (ka teemaväliste protsent läheb kirja) ja paremad vastused lähevad küll jah auditooriumi ees ka ettekandmisele. Teema lõpetan pühapäeval, sest esmaspäevaks peab valmis olema :)
Huvitav ikka, kui saad ettekandes juhtida tähelepanu sellele, kuidas mind tembeldati kopterijuhiks, düsgraafikuks ja rumalaks :D Ja kõik kasvas välja mõne lihtsa küsimuse esitamisest....
Huvitav ikka, kui saad ettekandes juhtida tähelepanu sellele, kuidas mind tembeldati kopterijuhiks, düsgraafikuks ja rumalaks :D Ja kõik kasvas välja mõne lihtsa küsimuse esitamisest....
hm 07. jaanuar 2011, kl 09.21 |
hm 14. jaanuar 2011, kl 16.39 |
-frukt- 15. jaanuar 2011, kl 07.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Lisa postitus